Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jinak samozřejmě nemáš pravdu, tohle jsou skutečné herní volby, to je jak, když se ze začáku vydáš jinam než do Undead Burg, taky na to bude svět reagovat, tohle jsou skutečné herní volby, ne když odklikáš pár dialogů a pak ti z toho vznikne jeden, druhý nebo třetí scénář a spustí se jedna, druhá nebo třetí animace. Skutečné volba je v Metal Gearu s Quiet. Skutečné volby má Bloodborne a pak jsou tu low- experience ala Witcher 3, čili typ RPG ala Uncharted.
  • ploché?
    https://www.youtube.com/watch?v=wp-8NzyI2hU
  • Ano prave preto, ze ti ich neznacia do dennicku, tak sa ti zda tych par simplicitnych "questov" ako daky nedostupny vrchol volieb a questov ;-) Vy DS fanatici ste fakt k zozraniu...proste jedno nudne a ploche NPC zabije druhe nudne a ploche NPC, co ovplyvnuje akurat tak nejake to liecenie a viacej behania, cez respawnujuce sa prisery a aj to docasne, a DS funboy to povazuje ako nedostizny moment ktory nie je scenarom predpripraveny.
  • Tak jo..dobrou s kobrou *2*
  • To je ale tvoje chyba, ta hra nabízí moc a moc. Bavím se samozřejmě o jedničce, ta je prošpikovaná secrety a pokud to hráč nechce akceptovat, tak je to jeho vina, je to prostě náročnější zábava pro zkušené hráče, takže prostě odejdu a nepíší, že je to ploché, protože to není pravda, je to přesně opačně. Že se ti nepíši questy do deníčku, neznamená, že tam nejsou. Kde sis kupoval pokročilou magii? např. Znáš ten quest, jak zavraždí tu mnišku? Mohl bych se o secretech v DS bavit celou noc...
  • priklad? naco? aby si zacal nadavat a poucovat ako sa ziadna hra nevyrovna zazitku DS?

mne sa DS pacilo (mam cez 100 hodin v 1 a 68 v 2) no nepatri ani do mojej top 20 a na prd3l som si z nej nesadol kedze ma mnoho nedostatkov co mi vadia (kamera, kolizny model, kotule, absurdne velky bossovia a zbrane len na efekt, NPC po lobotomii, neprehladny RPG system atd) no aj tak ma drzala atmosferov a chutou skumat a zdolavat dalsie vyzvy...
  • ne nemam to na 100% projety..a proc? presne proto co jsme psal v prvním prispevku..tobe to plochy neprislo..me jo..rozdil v názorech..kdyz by me to plochy neprislo tak by me bavilo se v tom rejpat...jenze nebavilo..takze je jasny ze to nemuzu mit prolezle všechno a všechno vedet..proste si to odporuje. Takze mam názor co mam. To ze se to plno lidem libi jim neberu. Uprednostuju třeba Dragons Dogma které je vic rozkvetle a netvari se jako tajemny hrad v Karpatech kde ve skutecnosti nikdo a nic není:)
  • "Jinak ta hra je celkem plocha a neobsahuje krome vyzvy a solidni atmosfery nic zásadního"

Bohužel jsi ukázal, že jsi jen typický jouda, co kritizuje hru, kterou nemá pořádně projetou, zrovna od tebe jsem to nečekal. Jestli je Dark Souls ploché, tak nevím jak nazvat ostatních 99% her...
  • Shnilyho draka na moste sem nasel a slecnu v kozisku s ocaskem taky, pekna lokace. Vzdyt pisu ze si detaily moc nepamatuju. A co furt rejpes? Dyt sem hned na zacatku psal ze se mi to docela libilo, tak bud spokojenej ze to nehejtuju, jen mam připomínky:)
  • ježíš marja, před chvíli jsi tvrdil, že se to vylepšuje u bonfire :D Jinak on ji zabije před Anor Londo, takže to je ti tak k hovnu prorazím, takže musíš najít Chaos covenant a Quelaag's Sister, což je taky skryté a hráč to může přehlídnout, navíc nemáš porty zatím, takže vracet se přes Blighttown není výhra, i kdybys to vzal přes zkratku dolů přes Firelink Shrine a pak přes jeskyně. Chlape, tys to hrál se zavřenýma očima, pak se nedivme, že tě to nebaví. Našel jsi aspoň Painted World of Ariamis?
  • Estus se da vylepsit i v anor londu, a v pohode tam dojdes i když je ta na firelinku mrtva..ja jsem u ni vylepsil flasku snad jednou za celou hru. Nevim, mozna se mi nejaky detaily vyparily, preci jen sem to hral před par rokama. ale rozhodne jsem si jistej ze jsem tomuhle problemu nevenoval skoro zadnou pozornost a presto sem dosel az na konec. Spsi to je takove rejpani v houvne pro zanicene fanoušky..coz je v poradku, když to někdo zere.
  • věděl jsem, že se odkopeš, že jsi to vůbec nehrál, proto jsem to tam nenapsal. Estus se samozřejmě vylepšuje u Anastacie, takže pokud je mrtvá, máš smoliká, pokud nemáš zabitý Four Kings, tak ti chybi i oheň, protože do New Londa se jde přes Firelink Shrine atd. Tomu se říkají herní volby a ne ty předpřivavené, jak má Zaklínač ve scénaři.
  • To je ten co je zavrenej v tom vezeni zejo, hmm..toho sem zabil hned jak sem ho pustil..neprisel mi nijak dulezitej, teda krome toho ze ma docela fajn prsten. Firelink není jedina lokace kde je ohen a daj se tam vylepsovat estus flasky..zejo. Podle me plno lidi třeba o tomhle ani nevi, a presto hru dohrali, protože to je proste jedno.
  • velký LOL. ty raději mlč. Nic se nestane? Tak základní příklad. Nezabiješ Lautreca - ten zabije Anastacii - čili firekeepra, čili ve Firelink Shrine není oheň a nemůžeš si vylepšovat lahvičky, což dost problém pro hru, čili musíš do Anor Londa a Lautreca porazit, musíš vzít duší zpět a Anastacii oživit .) Tentokráte Anastaicie mluví a ty se zase něco nového dovíš o světě.
  • ja jsem o hradech nikde nic nepsal, mas to nejak popleteny. Copak ja vim co by tam mohli dat aby me to vic bavilo? Jsem From? Nejsem. Fakt je proste ten ze třeba jednicku jsem hral 90 hodin plus k tomu DLC a nemam nejmesi chut se k tomu vracet..nemam proste proc. Vlastne sem byl rad ze uz byl konec.
    všechny věci co pises tam jsou, ale me většina z nich proste nezaujmula, mozna kvůli tomu ze když je clovek mine tak se vubec nic nestane.
  • A ještě napiš, že by se měli vrátit ke Kings Field. Bože dyť si tady nedávno tvrdil, že hra nabízí jen temné hrady a nic dalšího, bůh ví jak dlouho jsi to hrál. Jelikož v jedničce je temný hrad snad jen jeden..

Hra obsahuje krom atmosféry a výzvy, mutliplayer, kde se můžeš přidávat na hodnou či zlou stranu, obsahuje exploring, čili tajné NPC, tajné levely, tajné questy, musíš hledat covenant, obsahuje samozřejmě pvp arénu, obsahuje skvělou mytologie, obsahuje filozofii. Co přesně bys od hry jako chtěl? Co by hráč Skyrimu přesně po Dark Souls chtěl?
  • Souls není spatna serie, ale ja osobne ji za zadnou herni nirvánu nepovazuju. Bavilo me to docela dost, ale cela hra je vlastne jen o tom .. tohle ja musim dat, ja vam ještě ukazu a hraju na NG ++++++ a davam to, sem dobrej...jaksi malo pro me. Jinak ta hra je celkem plocha a neobsahuje krome vyzvy a solidni atmosfery nic zásadního. Kdysi tohle hram stacilo ale dneska to je trosku malo, chtelo by to necim oživit aby si u toho clovek nepripadal jak hrac americkyho fotbalu.
  • Bude to po treti to same dokola..ok..ale o nejakem intenzivnim zazitku uz nemůže byt ani rec..spis intenzivni rutina.

PS: mimochodem treba predpotopni tetris je od určitých levelu daleko intenzivnejsi:)
  • Zaklínač děcka opět útoči *15* Směšné *15*
  • Příklad? Tohle je prd do větru...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit