Přejít na výpis diskuzí
Darkest Dungeon dostane možnost upravení obtížnosti kvůli nespokojeným hráčům
21.8.2015 | Aleš Smutný
9 příspěvků
-
Ja bych si to zase tak moc nepochvaloval, myslim ze je docela dobre znamo, ze lide casto paradoxne pozaduji neco jineho, nez jim vyhovuje nebo potrebuji. Rikam si, jak by asi dopadl takovy demons souls a jeho nasledovnik dark souls, kdyby si prosel EA filtrem? Myslim, ze by mu to ku prospechu nebylo.
-
na steamu čtu dost negativní recenze. jakože hra kdysi byla dobrá a teď je špatná. takže už jsem to prošvihl a teď už to nemá smysl kupovat?
-
-
To proc je ted — "spatna" / moc tezka / hraje se trochu jinak — se da vypnout, tudiz ono "kdysi dobra" v ni porad je. Pockani na vydani ale nikdy nebude spatnou radou — takze tady ji mas ☺
-
-
Hráči jsou teda horší jak staré babky, nejdříve si vyberou na takovou hru peníze a ted kopou že to je prý až moc těžklé ? pfft.
-
-
Ani nie moc ťažké, skôr sa to posunulo od "ťažké, frustrujúce a zábavné" do "nezmyselný grind".
Hru hrám už od alfa buildu 7108 kedy mi hra prišla absolútné úžasná ale s ďalšími updatami autori hry predstavili mechaniky ktoré nijak inak neprispievajú ku hratelnosti, než že ti hru znepríjemňujú. Viz napr. corpse mechaniku, kedy musíš nepriateľa defakto zabiť dvakrát aby si mohol útočiť na ďalšíeho nepriatela v rade.
Taktiež nakoľko boli povolania vybalancované v ranných fázach alfy, tak teraz sú niektoré skutočne nechcené a niektoré sú "must have", aj keď s nimi nechceš hrať.
-
-
Každopádně jsem rád, že bude možnost nastavení obtížnosti, nebo teda vypnutí/zapnutí některých věcí, hra mě neskutečně bavila, po novém přídavku jsem ji s odporem odinstaloval, protože nejen že nefungovala žádná taktika, vniveč přišlo i jakékoliv snažení o přípravu a postavy prostě nebylo možné dlouhodobě využívat. myslím si, že se autoři trošičku zapomněli a tak nějak vybočili i z daného roguelike žánru, protože po posledním rozšíření už prostě hráč naprosto neměl ani šanci mít věci ve svých rukou a to je špatně. hra má být obtížná, klidně i superobtížná, ale proč hrát hru, kde jakékoliv snažení nikam nevede. Takže volitelná nastavitelnost je zede více jak na místě
-
Hral jsem sporadicky v rozmezi delsiho casovyho obdobi. Ze se pocitadla zastavila na 40ti hodinach me az prekvapilo. Hra kazdopadne bavi — predevsim oci. Ted cekam na hotovou verzi.
Se zminenym updatem jsem nakouknul a poslal jednu skupinu celit nove pridanym nemizicim mrtvolam. Funkcnost a efektivnost drive pouzivany takticky kombinace vzala za svy, spolecne s celou skupinou danou formuli aplikujici.
Vylepsni? Nevim, nevim. Dalsi klacky pod nohy nebohym zoldu, pokladum, cti a slavy chtivym hrdinum? Bez pochyb! -
Tu repetitivnost bych podtrhnul. Hra potrebuje pridat jeste nejake dalsi impulsy, ale celkove si myslim, ze se s ni dela neco vic nez ve skutecnosti je.
-
-
Zatím jsi hral jen jedntlivé mise, ale oni nakonec přidají příběh, který hlavně pro mě bude zajímavý a bude prokládat jednotlivé mise, takže to trošku oživí hratelnost.
-