Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to je velká škoda, zrovna u téhle hry jsem si říkal, že by byla geniální na tabletu, nebo telefonu. Doufejme, že to časem opraví, protože pokud ano, tak bych do toho šel.
  • Velke zklamani. 15 minut hrani a 10% baterie je pryc (necely rok stary Ipadu)??? Nacitani lokaci v radech minut na tabletu, kde to jsme? A pak vyse zminovane male texty, spatne udelane ovladani. Jsem rad ze jsem vyhodil oknem jenom 5$ ..... Mohli si s tim slespon trochu pohrat , ovladani je otresne, spotreba hruzostrasna....
  • Jake hry hrat na ipadu? Jeste jsem neobjevil mobilni hru, ktera by me zaujala a snesla srovnani s plnohodnotnou pc hrou nebo videohrou. Vsechno to jsou takove trapne hricky na jedno odpoledne. Ted vysla Civilizace 6 na ipad, tak ji asi dam sanci a jeste mam stazenou Bards Tale, ktera taky nevypada zle. Ale jinak bida
    • Mě baví třeba Free Heroes 2, které hraji na telefonu, ale na tabletu je to samozřejmě pohodlnější. Další srdcovka je Wartime Cronies, čistě multiplayerová tahová strategie z na motivy druhé sv. války, ideální "záchodovka". Komunita je početná, hra je zdarma, ale umožňuje hrát pouze za jeden národ. Každý další stojí asi dvacku.
    • kulhy_parici_spici
      Toho je Hovňousku – všechny série Baldurs Gate, Icewind Dale, Planescape Torment, Broken Sword (adventury obecně). Transistor, Bastion, X-com, This War of Mine, Legend of Grimrock, To the Moon, 7 Mágů, všechno od Amanity. The Talos Principle, The Witness, Grid Autosport, FEZ. Football Manager, Don’t Starve, Heroes 3, Life is Strange – a další stovka titulů.
      • Nechci bejt hnidopich, ale víceméně vše zmíněné jsou porty, které si zahraješ i na PC/konzoli, ale doba už je taková, portuje se kde co, aby to sypalo další e$ička...
        • Jo, porty to jsou, ale mně to teda vůbec nevadí, nemám skoro čas hrát na pc, ale mám čas hrát třeba při cestě do práce, na to je tablet ideální, projel jsem si znovu BG sérii, PT, poprvé jsem si zahrál IWD, objevil hry od Amanity, 7 mágů také výborné.

          Za mně doplňuju adventury: Gabriel Knight, úžasné Sanitarum, dobrá byla I have no mouth and I must scream, výborný Technobabylon, série The Room
          a strategie: Teď hraju Panzer Corps, dobré je European War 4: Napoleon, Banner Saga.

          Na
        • kulhy_parici_spici
          Na to nevidím nic špatného. Exkluzívní tituly s rozsahem PC/konzolových her by se na iOS nezaplatili. :)
  • kulhy_parici_spici
    Bohužel čirý souhlas, nadšeně jsem hru zakoupil, ale velmi záhy nechal ležet. Totální uživatelská neoptimalizace. Mám 12,9 palcový iPad Pro a texty a nabídky čtu jen stěží, nechápu jak to může někdo hrát třeba na klasickém iPadu s 10 palcovou obrazovkou. Je pravda, že cena byla moc hezká, ale daň je příliš krutá.
    • Dle meho se to opravi casem. Kazdopadne jsem rad ze tu ma nekdo ipad pro. Zajima me totiz to ovladani. Tedy pokud vlastnis tak jako ja apple pencil, zkousel jsi to s tim? Neni to ovladani hned lepsi? Pres vsechnu kritiku me to laka koupit. Zvlast kdyz se kritika vztahuje na veci ktere dle meho nebude problem opravit prvnim patchem :)
    • tak to zamrzi, docela jsem veril, ze tohle je zrovna hra hratelna na cemkoliv...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit