Přejít na výpis diskuzí
DarkOrbit vydělal za čtyři dny 2 miliony eur – jedním předmětem
23.11.2011 | Aleš Smutný
61 příspěvků
-
Kdyz tu ctu urcite prispevky, tak se nestacim divit :) Smahem se odsuzuje bez premysleni atd a pritom to funguje v mnoha odvetvich, ne jen v hrach....
Kdyz si vezmu, jak se treba prodavaji modovaci veci na compy, kolik stoji ruzne pitominky na auta, dalsi lide si libuji v nakupovani dresu svych "milacku" i kdyz jejich hodnota je realne zlomkova nez co zaplatis atd atd
V hrach je to podobne, at ji vezmete mounty v ruznych hrach, pety, drony atd, nektere veci jsou jen na okrasu, nektere maji sve funkce, ale defacto je nepotrebujes.
Proste kdyz jsi fanda a muzes si to dovolit, tak si to koupis pro radost, dobry pocit atd i kdyz si jiny tuka na celo a rekne, jaky ses ****** ( dopln dle sveho ;) ) -
A takto sa z lamičiek stávajú lamičky s equipom : )
-
Já nemyslel hu zadara, ale dělat s-shopy s itemama z her je zhovadilost... Nutí to ty hráče, hrát ty hry neustále a lovit je pro prachy a "snadný" vídělek..
Je to ojeb mysli, zase -
Hry su dnes uzasne nakladne. Zadara mas jedine stare hry. Tie nove maju velmi velke naklady, hlavne tie s kde sa hra cez internet. Aby si mal fakt titul ako CoD, NW3 a ine zadara musel by hry sami seba vyvijat. Cim chcem povedat:
PREBER SA. ZADARA MAS LEN SMRT, ALEBO ZOSTROJ STROJ CASU CHOD DO CIAS KOMUNIZMU. -
Jakmile je možný trade mezi lidma, tak tam prodej za reálný peníze vždy vznikne
-
Nikdo nikoho nenutí to kupovat...
-
Já bych do hry vůbec nějaký obchodování nerval...
Hra má zůstat hrou, která má bavit.. Ekonomika a prodejní "mánie" špiní čistotu hry jako takové.. -
Já budu nejspíše vázat tmu do pytlů a těžce ji vyvážet a prodávat :o))
-
Už se těším až ty servery a tu hru ukončej XD
-
takze podle tebe by meli udelat ve sve vlastni hre pudu pro cinskou ekonomiku jen tak zadara ? zprdele bo se jim chce ?
Vzdyt ti farmeri by pak vydelali vic jak blizz... -
Vzdycky se najde nekdo, kdo rejzuje na lidske blbosti... Pokud jsou ti lidi opravdu idioti, tak bych je klidne obral i o trenyrky.
-
hru uz maj xxx krat zaplacenou, nebo chces rict, ze udelat model maleho peta s par animacemi muselo byt extremne financne narocne. Mluvime tu o hre kde platis mesicni poplatek! nemam nic proti f2p modelu lidi vi do ceho dou, ale praktikovat tohle na hre kde platis pravidelne je jen zneuzivani vlastnich zakazniku
-
tyve ty lidi jsou kr*téni :oD :oD :oD
-
dcera Romana Abramovice?:)
-
1000 euro? Panejo, to by bylo hudebních CD... *8*
-
Jo dyt jo, ta hra se naprogramovala sama a oni jen lezi a pocitaj penize. Kdyz sou lidi do toho vrazit penize tak proc ne, udelal bych to stejny
-
Myslím, že f2p hry jsou dobře vymyšlené, je to dobrý nápad. Kupovat si nějaké předměty je v pohodě, v takovém WoT sem taky nechal nějaké ty peníze, ale upřímně mi řekněte co za člověka si koupí předmět do hry za 1000 euro?
-
to je uplne v pohode protože si to budou prodavat hraci navzajem, co me vytačí že za každy prodej si blizzard stahne poplatek. nehorazni drzost
-
Už se těším na Diablo 3 a jeho real money aukce itemů. Tam asi také budou lítat částky, než se ceny trochu usadí.
-
66 milionů hráčů?