Přejít na výpis diskuzí
Darwin, Dickens, Marx a královna Viktorie oživí příběh Assassin's Creed Syndicate
14.10.2015 | Aleš Smutný
33 příspěvků
-
hm(Dickens,kralovna Viktoria, Darwin,Brunel...), to mi pripomenulo knihy(3logia), ktore som cca pred 1 mesiacom docital
http://fantasyshop.cz/zbozi/podivna-zalezitost-se-skakajicim-jackem -
Čo bude nasledovať ďalej.
Nezabudnime ešte na možnosti animusu cestovať v čase na krátke vychádzky takzvane časové anomálie.
V Unity to bola 2. svetová vojna pri Eifelovke.
V Syndicate to bude 1. svetová vojna a verím že raz sa na takýto krátky skok časom dostaneme aj do Cárskeho Ruska za Boľševického prevratu, čo tak jedna misia v zime vo vlaku na Transibírskej magistrále + československé légie, vylúčiť sa to nedá ale bolo by to veľmi zaujímave a atmosferické.
Ale teraz z ostra, podľa mňa sa daľšie regulárne zrejme posledné 2 diely budu odohrávať, jeden v Starovekom Egypte za faraóna Ramzesa , to by bolo určite geniálne vidieť tie monumenty, prejsť sa po pyramídach alebo chrámoch v Luxore. Časovú anomáliu v tomto diely tipujem na staroveké Atheny alebo staroveký Rím.
Druhy regulárny alebo nasledujúci diel, to už je jedno čo skôr, sa bude podľa mňa odohrávať v Starovekej Číne a Stredovekom Feudálnom Japonsku. To by bolo tiež geniálne. Istý kontrast a zároveň podobnosť kultúry Číny dajme tomu za dynastie Chan alebo dobytia Pekingu Mongolmi a následne druhá polka hry by sa odohrávala o stovky rokov neskôr v Japonskom Šogunate 16. storočia. Samuraji- Nobunaga Oda, Lejasu Tokugawa a Hidejoši Tojotomi. Toto by bolo tiež parádne.
Predstavte si dostačujúci príbeh (Ubisoft), parádnu NextGen grafiku prostredia Starovekého Egypta a Číny a Japonska. Absolútne poslednú časovú anomáliu v absolútne poslednom diely by som tipoval na ten Vesmír a budúcnosť niečo ako Assassins v Star Warse, mohol by to byť poctivý monumentálny epilóg vo vesmírnej opere, série o ktorej píšem, ktorá naz vedela raz očariť ale zároveň aj poriadne naštvať.