Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Max má dole +- pravdu, i když asi trollí. První projetí pro zkušeného hráče Demon Souls/Dark Souls opravdu není moc velká výzva. Výzva začiná na NG+ a v Defiled Dungeonech. Navíc možná jsi koukal na záznam, kde měl borec málo insignií, takže to je lehčí, můžeš si dát 99 insigníí a hned to je tězší. V této hře si najde každý tu svou obížnost.
    • NG+ mi bylo vzdycky snazsi. S plnym inventarem a jednou zakusenou hrou to snad ani jinak bejt nemuze. Insight je fakticky znat jen v pripade mozko—ocich zpevacek. Ze me bossove zlobili jen nekteri je fakt. Prevazne v generovanych/generickych dungeonech. Ty jsou jednoznacne nejslabsi casti hry, byt pribehove jde o podstatnej pilir. Bloodborne je bez pochyb nejsnadnejsi hrou z trojlistku ve srovnani s Demon Souls a Dark Souls.

Do budoucna jsem zvedavej co vyvedou se Cyber Souls. Ja uz svoji predstavu mam. Mel jsem ji i pro pokracovani Dark Souls, jenze tam to vzali z diametralne jinyho konce a vizi hlubsiho zkoumani principu sveta vylozene pos*ali. Ideove, technicky i dramaticky.
  • Super. Ukazka na prvni dobrou bavi. Teda az na novej jalovej arzenal. Ale to je jedno. Novym obsahem se prokousu stejne jako tim starym, tudiz vernym zhole—bicem ;)
  • Toto je DLC ako ma byt...nie 16 free DLC kde by postave zacali rast chlpy na ohanbi
  • Páni, zrovna nedávno jsem dal po hodně dlouhý době Platinu (Defiled Amygdala) *16* .
    Už se těšim.
    • Po defiled Amigdale ti platina nepadne
      • Já vím, ale právě ona mi k ní stála v cestě. Jinak to šlo snadno až na tuhle potvoru.
        • Mě dělal zas největší problém ten Pthumeru Descendant ... dědek se srpem, v Great Pthumeru Ihyl Chalice, zatopil mi podstatně víc než ti bossové v Defiledu. Jinak Amigdala je lehká, když se jí člověk dobře naučí, stačí pěkně kroužit doleva ve větší vzdálenosti a mlátit ji do rukou když promáchne a jakmile si utrhne spodní ruce tak jít pod ní a provokovat jí ke skoku v mezičase bušit do nohou a ocásku. Pak mě stála jen asi 2-3 flašky :). Jinak pes byl taky drsnej, no :) ... toho jsem si nahrál a uložil :D ... alespoň jsem vyzkoušel jak funguje Sharefactory (https://www.youtube.com/watch?v=iJY706jPxBw)
          • Koncetiny a ocasek ☺ Hlava je vzdycky nejlepsi metoda. S prehnane opatrnym pristupem se ovsem nesnoubi. A na humanoidni bossy je nejefektivnejsi strelnej prach. VISCERAL ATTACK makes you the hunter.
            • Však říkám, lákat ke skoku (když skočí má hlavu dole a jde do ní zasadit pár ran) a v mezičase, než zase skočí bušit dole, do končetin a ocásku
        • Mne viac robil problemy ohnivy psik a headless bloodleting beast
  • Jack1947
    Kdyby tam přidali možnost rozumnější obtížnosti, aspon k některým bossům... nějaká přizpůsobivá i když Bloodborne je zrovna z počátku jednodušší bossové zaberou i tak hodně času.
    • :D No snad tě neposlechnou.
      • Jack1947
        Tahle hra mne netrápí takže je to ok, ale ne každý baví ve hrách vykotoulovat nepřítele atp... i když to je akční + rpg prvky mohla by tam být možnost - snažšího postupu. Takzase to je na nich... třeba ne. Poslouchat někoho (pokud nechodí na Games fakt asi nebudou).
        • Rpg, Rpm i jiné + akce, hry - i když je akční + ne mohla by být možnost Rpg... a třeba ne.
        • Ty si cisty....vobec do nicoho sa nevyznas, Bloodborne si nehral lebo nemas konzolu a pises ako primitiv
          • Jack1947
            Há šáhl jsem na tvojí oblíbeou hru ano nehrál jsem a tuto konztoli (PS4) zatím nevlastním. Na druhou stranu, stále sem na tom lépe než ty proč nenadávám na pc scénu v jednom kuse a nenaskakuje mi z toho žilka.
  • KoukAIM, že tahle hra neni nic pro růžové pežoty. :-D
  • vypadá to parádně, líbí se mi, jak je to všechno takové lesklé a temné, i ty lokace, které sice vypadají jako z původního Bloodbornu, ale jsou tak lesklé a temné, že to vůbec neva, i ti nepřátelé se povedli, rozhodně to už nebude už jen variace na "pohublý týpek v rozthaných hadrech".. po WItcherovi III, Pillars of Eternity a DIablu III další povedené dark rpg *14*
    • Lesklé a temné hmm... Hele, že ty si ujíždíš na latexu :D
      • :D
      • že váháš, jako správný fanda Dark Souls, potažmo Bloodborne, bych bez latexového prádla ani nevylezl z baráku *3*
  • Vogon
    Dobře zpracovaného Lovecrafta a dobrých hororových her není nikdy dost!
    "Ahh, Kos, or some say Kosm... Do you hear our prayers?"
    • Lovecrafta?
      • Vogon
        Howard Philips Lovecraft byl spisovatel 20. století , který zpopularizoval žánr kosmického horroru, mezi jeho nejpopulárnější povídky patří například Volání Cthulhu, Krysy ve Zdech a Stín nad Innsmouthem. Před pár lety(myslím že 2011-2012) vyšly v češtině všechny jeho povídky ve velmi pěkné kolekci pěti knih Sebrané Spisy H.P.Lovecrafta a je to velmi zajímavé čtení. Vyšel o něm velmi koukatelný dokument H.P.Lovecraft: Strach z neznámého(k shlédnutí na youtube zde: https://www.youtube.com/watch?v=17tj18qpJf0 )., zde je jeho profil na databázi knih http://www.databazeknih.cz/zivotopis/howard-phillips-lovecraft-2064
        • Ehm neříkej, aha mno... a teď to co jsem tou otázkou myslel, tedy, jak to souvisí s touto hrou?
          • Vogon
            https://www.youtube.com/watch?v=voMAx-lKfIw
  • houmrhoumr
    super zrovna jsem si rikal ze bych to probeh znovu tak asi pockam na datac *4*
  • ja chvíli premýšlel o koupi konzole kvuli tomuhle a dival jsem se na lets play na YT, ale pak mne to prešlo. bossove byli moc lehky a prisery taky a bylo tam moc krve
    • kennyB
      Ty jsi fakt de.il *7*
      • a co jsem rekl špatne? youtuber temer neumrel a na bose nebyla treba zadna taktika a ja najednou dostanu uplne jinou hru?
        • kennyB
          Co jsem řekl špatně??? To myslíš vážně??? Hru jsi hrál na Youtube, při hraní jsi nehnul brvou a všechny bosse jsi dal tak lechce, že jediné zapocení bylo až v koupelně při večerní hygieně a ty se zeptáš, co jsi řekl špatně??? *8*
          • p.s.
            videl jsem lets play demon souls od toho sameho hráče, ktery pri nekterych bossech zemrel i 6 a vicekrat a trvalo mu to hodinu a pul, byl napjatej mluvil sproste a pod. Tady v klídku, stačilo jen parkrat uskočit a zemrel snad jen raz když se zaseknul o texturu. takže posoudit z videa se to da celkem dobre myslím
            • došli argumenty, tak si vytáhl znova youtube viď?
            • kennyB
              Tak jo, já to sice hrál, ale ty to víš lépe, protože jsi to viděl na Youtube... *7*
            • ale to není jen o skillu hráče, ale vidím jakou ma ten boss mechaniku, jestli používa nejake ability, jak vypada arena kde se bojuje, napr. že je to malej prostor z ktereho mužeš spadnout dolu a pod. Tohle se prece da z videa odkoukat. I když da nekdo Maneatery z Demon Souls s prstem v nose, tak o nem nereknu že je to lehky boss.
              pochopil jsi to konečne? bossove i prišery z bloodborne mi proste prišli lehky, ale nevidel jsem je všechny protože mne to pak prestalo bavit
            • Nenapdlo.
            • kennyB
              A nenapadlo tě, že Demon Souls je první hra tohohle typu a právě po ní a Dark Souls dílech je pro hráče, který tyhle všechny hry hrál Bloodborne o něco lehčí???
          • pravda, to jak letsplayer zapasi s ovladačem jsem nevidel
            • kennyB
              Vzhledem k tomu, že to podle tvých slov dal s prstem v nose, tak s ním asi moc nezápasil, co myslíš *3*
    • Hral jsem to na YouTube a je to moc lehky. Tak ten byl dobrej. :-D :-D
    • Na Youtube jsou vsichni bossove moc lehky, kdyz ani nemusis hnout joypadem, abys je porazil. Kazit si takovouhle hru pasivnim sledovanim youtuboveho letsplaye muze jen totalni pako...
    • Nezklamals.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit