Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Však říkám, lákat ke skoku (když skočí má hlavu dole a jde do ní zasadit pár ran) a v mezičase, než zase skočí bušit dole, do končetin a ocásku
  • došli argumenty, tak si vytáhl znova youtube viď?
  • NG+ mi bylo vzdycky snazsi. S plnym inventarem a jednou zakusenou hrou to snad ani jinak bejt nemuze. Insight je fakticky znat jen v pripade mozko—ocich zpevacek. Ze me bossove zlobili jen nekteri je fakt. Prevazne v generovanych/generickych dungeonech. Ty jsou jednoznacne nejslabsi casti hry, byt pribehove jde o podstatnej pilir. Bloodborne je bez pochyb nejsnadnejsi hrou z trojlistku ve srovnani s Demon Souls a Dark Souls.

Do budoucna jsem zvedavej co vyvedou se Cyber Souls. Ja uz svoji predstavu mam. Mel jsem ji i pro pokracovani Dark Souls, jenze tam to vzali z diametralne jinyho konce a vizi hlubsiho zkoumani principu sveta vylozene pos*ali. Ideove, technicky i dramaticky.
  • Max má dole +- pravdu, i když asi trollí. První projetí pro zkušeného hráče Demon Souls/Dark Souls opravdu není moc velká výzva. Výzva začiná na NG+ a v Defiled Dungeonech. Navíc možná jsi koukal na záznam, kde měl borec málo insignií, takže to je lehčí, můžeš si dát 99 insigníí a hned to je tězší. V této hře si najde každý tu svou obížnost.
  • Koncetiny a ocasek ☺ Hlava je vzdycky nejlepsi metoda. S prehnane opatrnym pristupem se ovsem nesnoubi. A na humanoidni bossy je nejefektivnejsi strelnej prach. VISCERAL ATTACK makes you the hunter.
  • kennyB
    Tak jo, já to sice hrál, ale ty to víš lépe, protože jsi to viděl na Youtube... *7*
  • Super. Ukazka na prvni dobrou bavi. Teda az na novej jalovej arzenal. Ale to je jedno. Novym obsahem se prokousu stejne jako tim starym, tudiz vernym zhole—bicem ;)
  • ale to není jen o skillu hráče, ale vidím jakou ma ten boss mechaniku, jestli používa nejake ability, jak vypada arena kde se bojuje, napr. že je to malej prostor z ktereho mužeš spadnout dolu a pod. Tohle se prece da z videa odkoukat. I když da nekdo Maneatery z Demon Souls s prstem v nose, tak o nem nereknu že je to lehky boss.
    pochopil jsi to konečne? bossove i prišery z bloodborne mi proste prišli lehky, ale nevidel jsem je všechny protože mne to pak prestalo bavit
  • Nenapdlo.
  • :D
  • mesiac po tom ako vydaju dlc by mala vyjst edicia kde je hra aj dlc spolu v baleni
  • Jack1947
    Há šáhl jsem na tvojí oblíbeou hru ano nehrál jsem a tuto konztoli (PS4) zatím nevlastním. Na druhou stranu, stále sem na tom lépe než ty proč nenadávám na pc scénu v jednom kuse a nenaskakuje mi z toho žilka.
  • Rpg, Rpm i jiné + akce, hry - i když je akční + ne mohla by být možnost Rpg... a třeba ne.
  • já moc nečekám že by byl další datadisk, už tenhle nebyl původně plánovaný a jak bylo řečeno byl tvořen jako oslava úspěchu hry, po prodání nějakého počtu kopií
  • kennyB
    A nenapadlo tě, že Demon Souls je první hra tohohle typu a právě po ní a Dark Souls dílech je pro hráče, který tyhle všechny hry hrál Bloodborne o něco lehčí???
  • Mě dělal zas největší problém ten Pthumeru Descendant ... dědek se srpem, v Great Pthumeru Ihyl Chalice, zatopil mi podstatně víc než ti bossové v Defiledu. Jinak Amigdala je lehká, když se jí člověk dobře naučí, stačí pěkně kroužit doleva ve větší vzdálenosti a mlátit ji do rukou když promáchne a jakmile si utrhne spodní ruce tak jít pod ní a provokovat jí ke skoku v mezičase bušit do nohou a ocásku. Pak mě stála jen asi 2-3 flašky :). Jinak pes byl taky drsnej, no :) ... toho jsem si nahrál a uložil :D ... alespoň jsem vyzkoušel jak funguje Sharefactory (https://www.youtube.com/watch?v=iJY706jPxBw)
  • p.s.
    videl jsem lets play demon souls od toho sameho hráče, ktery pri nekterych bossech zemrel i 6 a vicekrat a trvalo mu to hodinu a pul, byl napjatej mluvil sproste a pod. Tady v klídku, stačilo jen parkrat uskočit a zemrel snad jen raz když se zaseknul o texturu. takže posoudit z videa se to da celkem dobre myslím
  • kennyB
    Vzhledem k tomu, že to podle tvých slov dal s prstem v nose, tak s ním asi moc nezápasil, co myslíš *3*
  • pravda, to jak letsplayer zapasi s ovladačem jsem nevidel
  • Vogon
    https://www.youtube.com/watch?v=voMAx-lKfIw

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit