Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TOFN je mrtvý z důvodu toho, že byl koncem května transfer postav na jiné servery jen za 90cc. A tak většina lidí odešla na PvE server. Jelikož do hry jak na PvE tak PvP servery přidali to, že si můžeš přepínat mezi PvP a PvE instanci. A díky tomu právě většina lidí odešla na ten lidnatější server.
  • Ale zase abych nebyl jen negativní.
    Pokud milujete svět Star Wars, pokud máte rádi KOTOR, pokud nepotřebujete hrát s ostatními lidmi, pokud vám stačí pouze nový story content a nemáte problém platit 15 $ měsíčně za hodinu nového contentu je SWTOR pro vás.
    Nebo pokud jste SWTOR hráli jen chvíli či vůbec, tak vás hra může zaujmout na delší dobu, protože ten roky starý content je pro vás nový (ops, fp, weekly, daily..atd).
  • do vedení bych hodil stareho dobreho Bena nevím jak by to bylo kvalitní ale minimálně by byli všichni opili pořad *1*
  • A nemluvím o fps to mám stabilně 60
  • Ta hra se skube všem. Chod hry doprovází neustále mikro skubani obrazu díky enginu. To mi potvrdilo víc lidí.
  • S těmi FPS ve fightu mám také problém, mimo combat mám například 150 fps a jakmile jdu combat v ops tak to klesne na 40-50 fps. V jiným MMORPG s tím problém vůbec nemám, ale i s těmi 40-50 se dá určitě hrát, jen ty 16man mi připadají nehratelné, tam je fps tak 20.

Myslím si, že kdyby řekli hráčům "Lidi následující rok neplánujeme nové ops,fp" tak by byli aspoň féroví. Takto jedině neustále a schválně mlží, řeknou, že chystají nový MMO conent, ale neznamená to, že myslí ops.

Schválně jsem se lognul na server TOFN a byl jsem zděšen, server je snad úplně mrtvý a v GTN (aukce) by člověk mohl mít monopol na adrenaly, stimy, medicy, augmenty. Opravdu tam nic z toho nebylo :D Prý RE server celkem žije, ale myslím, že to je důkaz toho, že herní komunita se zmenšila za ten půl roku, co jsem tam byl naposled, navíc moje guilda v které jsem předtím byl migrovala právě na ten RE server.
    To je přesně ono, třeba počet subscriberu mají větší než před KOTFE, ale ve hře jich je méně, protože ti současní subscribeři lognou, zahrají novou kapitolu story a jdou off.
  • do vedení projektu dosadit vedení týmu který pracuje na MB2
  • Nech toho těch 8 let+/- v MP stačilo :D
  • USER47
    SWTOR se furt hraje dost a není zdaleka tak špatný, jak by některý diskuze mohly napovídat:).
  • USER47
    Už od minulýho roku není expení coby f2p/preferred vůbec žádnej problém. Překopali XP tak, aby na levelování stačily class story questy a planetární linky, takže grind už nehrozí. A to ani bez subscription. Zrovna jsem po delší době zkusil rozjet novou postavu a na konci Dromund Kaas jsem byl skoro lvl 24 ani jsem nevěděl jak (coby preferred). Navíc tam teď maj na planetách ten reverzní bolster, tak člověk dostává XP za questy i když je vyšší level.
  • Hra se ještě hraje, to není tak úplně pravda, že by byly prázdné servery, ale jedná se o slabý stín už tak slabé hry. Byl bych radši, kdyby KOTET byl single player, protože ostatně to tak dopadlo i s KOTFE, absence nových operací a flashpointů se dosti projevila na stavbě guild a HC složky hry.
    Jen si dovolím oponovat s technickou stránkou. Hraji stále na stejném PC a spíše se mi hra hýbe čím dál lépe. Lokace v datadiscích vypadají parádně, bloudění se nekoná, vyprávění příběhu (hlavně styl) je stále no.1 napříč žánrem. Určitě mám nutkání se teď prodírat novým eventem Light vs Dark (nevím jak to bere už hráč s plným počtem postav, asi určitě hůř), Flashpointy a Operace tím pádem jsou teď už zase v plném proudu kvůli achievementům a zmíněné čekání na dungeon/flashpoint - nezlobte se na mě, ale takhle je to všude. Zkuste někdy FFXIV jako dps -- a to je hra s daleko větší hráčskou základnou. Tank a healer má čekačky na instanci daleko nižší.

Suma sumárum.
    Subscriber ok, jako f2p player docela trpí, ale kde ne? Starý veterán bude brblat vždycky, jelikož kam teď směřuje vývoj KOTFE nebo KOTET prostě není mmo styp na 100%. Momentálně je SWTOR mediocore a za mě velké zklamání, osobně jsem KOTFE předpokládal jako konec všeho, hold budeme trpět ještě nějaký ten pátek.
  • hral som to asi pred rokom a keď som si cez glovepie sprevádzkoval mouselook nebolo to úplne zlé, ale trochu som mal z toho kinetózu hlavne ta tých pohyblivých plošinách, kde bolo treba preskakovať z jednej na druhú a trochu to ovládanie je už také predpotopné a niektoré pasáže som opakoval snáď 50 krát, kvoli tomu, že som nevedel načasovať skok až som sa na to vykašľal a použil lietací cheat. DF2 je už na tom lepšie lebo tam už sa dá používať powerjump. len škoda sprasenej steamverzie, kde od polky hry chýbajú videá.
  • F12p má sloužit jen jako "demo" prezentace... stěževat si na to u téhle hry je největší píččovina. Chgceš hrát tak si to zaplať.. easy.
  • Tak to chápu, doomovky jsou dneska prostě směšné a hrají je opravdu jen nostalgici.
  • Škoda že už to nikdo nehraje...
    Ono se, ale neni čemu divit ač mě zprvu hra nadchla tak bohužel se ony nedostatky dostavili dříve než by bylo vhodné a tak jsem hru stejne jako spousta dalsích poslal k ledu...

Špatnej engine - hra se neustále trhá (ti mikro záškuby)
    Lokace po kterých je opravdu mnohdy peklo a zmatek se pohybovat a dostat se tak na místo určení kolikrát trvá i několik desítek minut bloudění po lokaci. Špatná mapa, navigace apod.
    PvP taky zrovna neni to pravé ořechové a obávám se že po dosažení max levelu, už jaksi člověk nemá motivaci hrát dál...ale třeba se pletu. Čekání na "dungeon" 30 minut taky neni moc cool.
  • Llour
    BDO jsem prohodil s Tera, moje chyba. Ale GW2 pořád nepovažuji za F2Pm ikdyž jim "je". Pro mě je to spíše trial. Stejně tak Lotro je takový větší (asi 60hodinový) trial, pak prostě musíš dát pár korun na postup dál. Na Revelation jsem také hodně zvědavý *3*
  • Ten jejích free to play system stojí za vyliž pr.... levelovat postavu s polovičním xp z questu je opravdu k posrá.... Navíc jakmile se s tím pipláš a dotáhneš to s bolestí na lvl 50 tak to pro tebe končí, páč všechny další planety jsou ty jejích vychvalované datadisky, které se musejí koupit. Jinak tě ta hra dál nepustí.

Což v dnešní době plný různých mmo, které jsou opravdu free hodně lidí odradí a odejdou.

Ale jinak je ta hra zábavná, pro někoho komu nevadí zaplatit od začátku 500kč a v klidu hrát. Ale jako free to play to ne *16*
  • jo, spustit to jde, ale ta hratelnost je na úrovni prvních dvou doomů, tj. bezduché střílení a hledání barevných klíčků ke dveřím. Kdo měl rád dooma, tak by ho to mohlo bavit. Mně to odrazovalo právě proto, protože to připomíná dooma.
  • Jen to ne kdo vi co by s tim provedli :D
  • Amen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit