Přejít na výpis diskuzí
Datadisk Natural Disasters pro Cities: Skylines vyzkouší, zda vaše město odolá dopadu asteroidu
18.8.2016 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
To chápu, ale může to taky znamenat game over ekonomice a tím i hře (stejně tak nechápu smrt ve Factoriu třeba). Hlavně by mi taky vadilo, pokud tam zůstane zničená neodstranitelná budova... (což je zmíněno v článku). V budovatelskejch krách mám tisíce hodit, takže vím co to bylo třeba v Sim City... vždy mi to vadilo, bral sem to jako takovej gimmick, ale že bych za to ještě platil ?
-
Mě přijdou všechna ta DLC co dosud vyšla naprosto o ničem. A tohle co se chystá, no tak to je tuplovaná bída. Proč bych si měl dobrovolně chtít nechat ničit město?
-
Protože to přidá náhodu do hraní... pokud to vyloženě nebereš jako "postav si nejpěknější město", ale hraješ to i jako management hru, tak dopad asteroidu znamená, že máš zase co dělat kromě rozšiřování města do nekonečna.
Osobně mě tohle ve skylines dost chybělo... -
Nikdy sem nechápal, na co ty katastrofy jsou... možná tak dát save, zničit město a load... ale udělat z toho (placené) DLC ? Tolik se toho dá vymyslet a oni udělají takovou kravinu...
btw: Chápu, že 13ti leté děti může bavit bořit město... ale koho jiného ?