Přejít na výpis diskuzí
Datadisk Path of Exile přinese vraždění potvor z alternativních dimenzí a spoustu nové kořisti
21.11.2016 | Václav Pecháček
30 příspěvků
-
Ano, ostatní to dělají jako dobročinnost, jenom Blizzard to dělá na to, aby neumřely jeho hry. Maxíčku, chápu, že máš asi živnost na trotlení, ale baví Tě to pořád ze sebe dělat pitomce? A piš, prosím Tě, ve své rodné řeči, česky umíš stejně jako Jack.
-
blizzard to nedela kvuli dobročinnosti ale proto aby jeho hry neumreli, kdyby to spoplatnili nikdo by to nekoupil lol
-
tahle hra ma podle videí nulovou fyziku a slabé animace, treba postava mlatí klackem porad stejne. V Diablu 3 jsou ruzne animace, treba seka mečem zleva doprava, sprava doleva, zhora nadol atd. Proste se na to líp kouká. Navíc tady ta grafika vypadá tak nejak neprirozene pastově. Holt menší budged a málo času na vývoj je na tom videt a naopak na Diablu je videt jak je to vymazlené.
-
Datadisk stál 999 Kč v oficiální krabicové distribuci(39,99 online přímo na Blizzardu). Za poslední více jak rok přidali dostatek obsahu, který by si většina her nechala vesele zpoplatnit. Ale jo, plivnout si pokaždé, když je článek o PoE na Blizzard už je takový ten sport "fanoušků" této hry.
-
Super, už len dufam že sa čoskoro dočkam datadisku aj pre Grim Dawn.
-
Já sice radši D3, ale za ty prachy dobrý.
-
Jop, blizz se má od GGG hodně co učit. GG GGG *3*
-
Již několikrát jsem tuto firmu (GGG) dobrovolně finačně podpořil, protože obsah co dělají do Path of Exile (který je stále zcela zadarmo), je proste kvalitní a tak nějak časteji podpořím něco co nemusím, kde až kvalita mně o tom přesvědčí, než něco co musím zaplatit.
Btw s uvedeným rozšířením/ligou a novými "supporter balíčky" (ty obsahují ty kosmetické pláště, vizuální efekt na zbraň atd) jsem zažil velmi příjemné překvapení. Dříve, nezávisle na tom jsem si kupoval základní balíčky (jakoby jen dobytí bodů, za které si pak můžete něco vizuálního nakoupit) a teď jak se objevily ty nové balíčky, tak světe div se to co jsem si kupoval dříve, tak o to jsem teď ty balíčky měl levnější, takže za tu zbývající cenu jsem si to na to "upgradnul" a dostal ty věci navíc. To jen dokazuje jak je GGG férové a ocení support, by se asi u Blizzardu nestalo ;), kde i creeper of souls stál cca 1,3K. -
říkáš čas na Blade flurry jo (((((:
-
čas to zase oprášit