Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Problém té hry je ten, že do něj tvůrci vkládají i své politické postoje, takže za extrémistické rozhodnutí třeba považují v traileru jmenované sňatky osob stejného pohlaví nebo v základní hře dali tvůrci nesmylné rovnítko více legálních zbraní mezi obyvateli = více kriminality. Na extrémistický si datadisk jenom hraje, třeba chybí implementace třeba nějakých náboženských norem Islámu, to by bylo zajímavější, kdyby třeba promítli volby z Bible, z Koránu nebo Talmudu. To je teprve extrém.
    • Tak ale bez toho, zeby sa tam prejavili politicke postoje tvorcu, to jednoducho spravit nejde. Mne skor vadi, ze je tam strasne jednoduche si presadit zakony ake chces, proste ziadna opozicia tam neexistuje, takze je ta hra pomerne lahka a clovek moze akurat tak experimentovat co sa stane ked zmenim toto a co ked toto atd. A tie volby z Biblie, Koranu a TAlmudu celkom chapem, ze sa tomu chce vyhnut, lebo by sa urcite naslo kopec ludi, ktorym by to zase vadilo, ze zrovna to tam je reprezentovane inak ako by chceli.
    • To by byl teprv extrém. http://i.imgur.com/azCFmjZ.png
      • peaNutz
        Talmud obsahuje všechny výroky větších učenců té doby a mezi těma citátama je většina ze shromáždění Sanhedrinu atd.. Nutno říct že tyhle extremistické výroky padali někdy v první půlce prvního tisíciletí a soudit podle pár extrémistů z doby kdy Římská říše Židy tvrdě perzekuovala a proto nikdo z nich v lásce "góje" asi neměl je dost zcestný. Je to jako říkat že všichni v katolické církvi jsou pedofilové kvůli několika případům ( rozdíl je ten že tady se publikovaly všechny názory narozdíl od katolíků kteří pedofily ještě chrání a případy zneužití tutlají. Stejně tak by málo kdo chtěl aby se třeba Ráthovi výroky v Poslaneckém sněmovně za pár století brali jako výroky které zastávala celá Sněmovna nebo dokonce celá ČR. Samozřejmě je lepší vytrhávat z kontextu skoro 2000 let staré výroky ( většinou extrémistů které nikdo nebral vážně ani tehdy a z doby kdy Římani v lepším případě judaismus na svém území zakazovali), dělat nebo šířit antisemitský obrázky a dál si sem zvát skrz EU muslimy kteří mají tyhle výroky v 21. stol mnohdy horší a zastává je významná část muslimské populace. Tímhle si Evropu zabíjite samy *3*
        • tzo nerikaj nam, ale mohamedum, kteri si stavej v Evrope mesity a dozaduji se prav. Ti se ridej hovadinama z knizky stare jak pises
        • Vrook
          Amen to that! Osobně třeba fakt nechápu, z jakýho popudu se tolik lidí přidává po bok antisemtistickýho hitlerjugend kuřbuřta Adama B. Bartoše, kterej hledá problém v Židech a nějakejch fantasmagorickejch konspiračních teoriích o chemtrails a americko-sionských plánech na ovládnutí světa.. Vždycky jsem si myslel, že většina lidí nemá v hlavě zrovna nějakej supervýkonnej přetaktovanej mozek, ale udivuje mě, že tolik lidí má v hlavě tak brutálně nasr*no..
          • Pod tento znamenitý komentář se mohu bez nejmenších ostychů podepsat.
  • Ten herec je dobrej jeho celkový přístup tomu dává uvěřitelný nádech dobrý trailer.
    • spacey by byl lepší
  • schvalne, jak ta hra zvladla libertariany :D
  • restore
    Toto je presne to co mi tam dost chybalo ked som to skusal, snad to bude ovela zabavnejsie. Aj ked teda idealny stav by bol keby bolo mozne sa uplne zbavit demokracie a skusat aj ine moznosti.
  • to chce mod Democracy - Czech eidition
  • takhle se politika nedela, možna v americe ale ne u nas v evrope.
    • Říkejte si tomu extrém, ale navrhuji, abychom šli tvrdě a bez prodlení zaútočili skutečně masovou letákovou kampaní
  • Problém je, že autor je vpodstatě envoromentalista (tj. klasický zelený levičák - důkaz? Více aut = horší zdraví - což jsou zelený nepodložený kecy).
    Jakákoliv pravicová politika se projevuje jako neúčinná či kontraproduktivní. Jediný způsob hraní je rozdávat dotace a podpory a škrtit kapitalisty. Což by v reálu znamenalo kolaps ekonomiky.
    Ale chápu to. Většina lidí (auroatlentické části světa) si myslí, že tak je to správně *13*
    • politika = ekonomika. to mi na te hre vadí že to nebere v potaz
  • Ja sem jako malej udělal postavy kámoše , mě, toho dědka z KFC a čínanka kraťase z indiana jones to byla panečku pánska jízda, ale co de měli smělat abychom nepochcípali hlady hned nazačatku protože sme se hadali o veci s kámošem, tak sme museli kupovat všechno dvakrát a museli sme Dědka z KFC přiženit do bohatý rodiny a potom tu ženskou zneškodnit aby to vypadalo jako nehoda :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit