Přejít na výpis diskuzí
Datadisk Srdce z kamene pro třetího Zaklínače vyjde 13. října
8.9.2015 | Aleš Smutný
60 příspěvků
-
http://m.memegen.com/jbp98t.jpg *1*
-
Co blbneš, mám tam kolem 120 hodin a jsem teprve na Skellige - to u mě není nehotová hra. Tenhle argument sice používám velmi rád (vydali nehotovou hru), ale u Zaklínače 3 podle mě rozhodně není na místě.
-
klasika, vydali nehotovou hru a ted postupne vydavaji zbytek. akorat za penize *11*
-
neni prece treba hrát všechno
-
Kua už o mesiac vychádza prvá expanzia a ja som ešte ani základnú hru nezačal hrať, momentálne cez 50 hodín nahratých v mad maxovi a stále sa to navyšuje :D
-
Omlouvám se, máte pravdu. Nejsou tam, spletl jsem si to s Ekimmarou.
-
Google mi nic nenachází.
-
Kikimory ve trojce vůbec nejsou *7*
-
Jo jsou, ale kikimory tam jsou taky
-
Datadisk, to slovo už jsem dlouho neslyšel.
-
já je vidím tak nastejno, možná W3 je o něco málo lepší. W3 měl nudnější svět, ale zase lepší souboje a jiné věci. Na Morrowind nemají ani jedna
-
Nejsou to endriagy?
-
ve trojce byly kikimory - takové ty potvory, co měly hnízka, kikimoří válečního měli ocas, kterým tě sekali.
-
Z ne-nekrofágů bych dodal kikimory. Ty jsem si "zamiloval" a dosti mi chyběly.
-
Doufám v nový potvory... z jedničky mi chyběla spousta nekrofágů (alpy, bruxy, fleddeři, graveiři)...
-
Každý má svoje hodnoty. Pro mě je v rpg nesmírně důležitý svět. bez zajímavého světa to může mít příběh podle bestselleru a hratelnost jako co já vím třeba fallout 2, ale stejně po tom asi hned nesáhnu. Pro někoho to jsou viditelné volby, pro dalšího grafika, pro jiného vellejší mise... ne se vším souhlasím, ale aspoň se snažím ostatní neodsuzovat a rozhodně neponižovat dobrou hru, přestože mi nesedla...
-
Já teda v zaklínači měl bugů minimum, musím fakt přemýšlet co tam vůbec bylo buglé.. a repetetivnost ? To jsi asi Zaklínače nehrál, tam se opakuje uplný minimum ,co quest, to fakt totální parádní originál..
-
Repetetivnost plichta? Ani náhodou. Zaklínač 3 rozhodně není repetetivní či stereotypní. Pořád je tam co dělat a na rozdíl od Skyrimu to není nuda. V RPG systému vede Skyrim? Myslíš to, že si dáš všechny body do kovářství a hrou se v pohodě prostřílíš? Jo, to je skvělý RPG systém.
-
to pozná jenom troll, trolle...
-
v čem přesně? V bugech je to plichta, v repetativnosti questech taky plichta, v příběhu a dialogách vede Witcher3, v RPG systému a v možnostech Skyrim. Myslím, že obě jsou jen mírný nadprůmer.