Přejít na výpis diskuzí
Datadisk Zaklínač 3: O víně a krvi vyjde na konci května a ukončí Geraltovu ságu
10.5.2016 | Aleš Smutný
101 příspěvků
-
FR mám moc rád ale o promakanosti bych pomlčel :).
-
Předobjednáno před vydáním Zaklínače 3.
-
Ono by stačilo zrušit to souhlasí/nesouhlasí.
-
Nejlepsi by bylo kdybyste si postavu mohli vytvorit sami, jako v kazdem rpg. Vedmaka byste pak mohli potkat jako pribehove npc nebo nabrat jako spolecnika do party.
-
Zas neprehanej,ty ukoli,ani nejsou ukoli,cim vetsi Lv,tak to odsejpa.10 ukolu za odpoledne jak prd,kdyz jsou rozcestniky,tak neni problem.Doufam,ze se na jedno misto nebudu vracet 5krat. *8*
-
To zas bude jizda,ukoli trapny,mlaticky zase sek,sek.Bez rozcestniku to nehraju.Grafika je paradni,to musim uznat.
-
Proč? Cenzor by pak neměl co mazat.
-
Nějvětšího dna dosahují tvoje nevzdělané komentáře. FR je pravděpodobně nejpromakanější fantasy universum vůbec, ale klidně ze sebe dál dělej místního šášulu, když tě to baví. *15* Svět Zaklínače je v porovnání s FR takový les Řáholec... *15*
-
Místo rozčilování se raduj, že se vrátí Regis alias nejlepší postava od Sapkowského. Jen mě velice zajímá, jakým způsobem přežil usmažení. Myslím, že Regis od CDprojektu bude takový Upírský Chuck Norris. *5*
-
Je to ne. To bylo tak trapné....Pro ME se to hodí. Ten na tom staví ale do Witchera?
Nemusí být vše ukončené i otevřený konec je konec a když postavy končí různě v různém čase je to lepší, zajímavější a více tomu věříš.
Než když se sejdou někde pokecají a konec. To je...Divný. Prostě hraješ, nějaká postava odejde v dalším díle není a pak to dohraješ a vzpomeneš si jak to vše bylo anebo se to napíše. Supr. Tomu věříš. -
očividně o rozsáhlosti FR nemáš ani páru. FR je celé multiversum, tj. je tam spousta sfér
http://forgottenrealms.wikia.com/wiki/World_Axis_cosmology
a příběh může být zasazen v kterékoliv z nich, od Githyanki až po Sigil (nexus mezi sférami) atd.
Je velká škoda, že se přestaly dělat hry v tomto světě (určitě zas nějaké hádky o licence). Poslední dobrou hrou z tohoto světa bylo NWN2 -
nejlepší je ten blázen na Metacriticu, který naklikal za poslední měsíc a půl kolem 2000 tisíc pozitivních hodnocení :D
-
Já je hrál všechny za sebou, když jsem od kámoše odkoupil W3 na PS4, tak jsem se napřed pustil do W1 a W2, co jsem měl v knihovničce na GoGu :) a jednička mi učarovala atmosférou nejvíc (až po dohrání 1 a 2 jsem se pustil do 3, bylo to dlouhý čekání, ale nechtěl jsem začínat trojkou). Je jasný, že soubojovej systém v jedničce je dost archaickej, ale třebas míchání lektvarů mi tam přišlo nejlíp udělaný. To mne docela mrzelo na trojce, že dýl už člověk neměl potřebu bylinkařit (protože rád sbírám :) ), už potřeboval jen tu srajdu na refresh už hotovejch lektvarů.
-
Lepsi by byla hra o tom, jak vyvrazdili Kaer Morhen. Nemuseli by byt tak svazani a mohli by navazat pomstou Vesemirova mistra.
-
Komplet nova hry by taky mohl byt jen o Ciri jako hlavni postavou.
-
říká fanoušek forgotten realms... největšího dna fantasy... vlastně jméno větrů je ještě o něco větší žumpa...
-
tobě je dle slohu tak 10 let a máš rád FattyPillowa, na tvůj názor není nikdo zvědavej...
-
Co placas, me se Zaklinac 3 libil, sice to pro me hra roku nikdy nebude, ale je to dobra hra.
me spis prijde ze ses potreboval ozvat ty.. -
už někdo zaveďte tu povinnou registraci, ti dva lidi co tu píšou pod 20 různými anonymními nicky, to už je fakt otrava...