Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • čím dál trapnější, teď už zbývá jen vzkřísit Volgefortze, a vykradačka Sapkowského a tvůrčí impotence autorů W3 bude ještě zjevnější.
  • Krescz
    shoř v pekle.....NEČTĚTE TEN SPOILER!!!! *16*
  • Dolero

Redaktor z konkurenčního webu byl na návštěvě v CDPR a potvrdil, že se jedná o Regise z knih (i když mu moc není podobný)...
  • Veny
    Garkain je spíš řadový nepřítel (ostatně jako Bruxy, Fleddeří apod. z jedničky, kteří jsou v gwentu). Viděl bych to na nějakou... méně očividnou postavu, která bude opravu HLAVNÍ nepřítel.
  • MalyZeli
    Chjo, to ja obrecim este.... *13* *13*
  • *spoiler*

Regis je mrtvý takže pochybuju
  • Zaklínače 1 jsem dohrát aspoň tak šestkrát...
  • Veskoslav
    No hlavně zmizely obavy o tom, že na druhou sadu karet má Microsoft nějakou exkluzivitu:) A za 750 není co řešit:)
  • jestli bude hlavním nepřítelem Garkain tak to nebude moc zajímavé ale myslím že ve vydeu je naschvál spíš bude nepřítelem vyšší upír a nejspíš někdo z Geraltovy minulosti možná ten upír co sním byl po boku v boji nebo nějaký jeho příbuzný nebo by to mohla být modrooká dívka z jedničky z toho upířího nevěstince. to by byla zápletka.
  • Koupit počítač za 30k kvůli jedné hře, a ni ji nedohrát? To dává smysl ;)
  • Máte tma chybu dle CD projektu to nemá 20 hodin minimálně ale třicet !
  • před pár lety jsem si kvůli Zaklínači 1 kupoval PC za 30K, teď je mi úplně jedno, že něco vyjde. Nějak se mi nelíbí ta cesta, kam se ta série vydala, ale všem fanouškům samozřejmě přeji spousty hezkých hodin. Já se ještě musím dokopat dohrát původní hru...
  • Veny
    Pár (desítek) DLC by mi vůbec nevadilo... po tak chytlavém vyprávění se mi bude stýskat.
    PS: Kdo chce vědět co ho čeká, nové achievementy na steamu lecos napoví (poznáte je tak, že je získalo 0% hráčů).
  • 90 nových misií, nové územie veľkosti Velen, 20 nových typov monštier (niekoľko starých známych zo Zaklínača 1 - paráda), 100 nových častí brnení, nové menu, vylepšená grafika, viac ako 30 hodín nového dobrodružstva, atď. a to všetko za 20 Eur (fyzická edícia 30 spolu s kartami).. neskutočné
  • Krescz
    taky to mohlo vyjít až po skončení zkouškového *1*
  • Tohle bych prosil rovnou do žíly
  • Ukončení? No konečně. Na Skelige bylo pozdě. *1*
  • O víně a krvi a žlučovitých haterech *1*
  • kdyby jenom on :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit