Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby přes rok. Mezi Gran Turismo 4 a Gran Turismo 5 stihli v Turn10 Forzu 1, 2 i 3. Ano, GT5 bude lepší než Forza 3, nicméně to srovnání už není ani moc adekvátní, když ty hry dělí rok (ne-li víc).
  • super uzijte si to ... mezitim co "xkari" pari uz pres rok... tak vy si zaparite az ted.. fakt skvela vec :) (nerikam ze GT neni kvalitni... ale na dobu jejiho vyvoje to i odpovida.. :) )
  • Jestli je oficiální zpráva pravdivá, tak tam o žádnou třetí stranu nejde *3*
  • Je videt, ze jsi nikdy zadnou hru nevyvijel a nebo si se nikdy nesetkal s komplikacemi ci zdrzenim zpusobenem nejakou treti stranou...
  • Jo, tak tohle už jsem četl/slyšel tolikrát, že už mě to nějak unavuje *1*
  • Je to k naštvání ale tak když to bude do konce roku tak to překousnem,těšim se na to neskutečně....Tady se teprve PS3 ukáže všem Xboxářům zač je toho loket :D
  • neni to jediná hra na světě, ale PS3 budu kupovat jen kvůli pár exkluzivnim titulům jako je GT5, MGS4 apod... na ostatní hry mám PC *5*
  • Ukazuje to pouze na nekompetenci autorů. Pokud může konkurence vydávat hry, které jsou zábavné a ještě k tomu včas, tak je takovéhle odklady neomlouvají. To samé třeba takový Blizzard a jejich odklady.

Proč existujou hry, které vycházejí na čas a jsou naprosto vynikající? (Mass Effect 2 například)

Jako frajeři, pokud děláte dobrou hru, ale nikdo se nedožije jejího vydání, tak k čemu vám bude? *1* *1*
  • Skoro už mi to začíná připomínat dávné doby, kdy měl vyjít Duke Nukem Forever :))
  • Děláš jako kdyby to byla jediná hra na světě.
  • tohle je jedna z mála her kvůli který si koupim ps3, ještě že ho nemám už teď protože na to bych čekal jak malej jarda :D oni to snad vydaj v době kdy už bude PS4 :D GT3 vyšlo na PS2 rok po uvedení PS2 do prodeje, za další tři roky vyšlo GT4 :D PS3 už je venku 4 roky a nemáme nic :D
  • Můžu bejt jen rád že mě autíčka nikdy nazajímaly.... *7*
  • No já pamatuju na ty fóry před víc jak rokem, že dřív vyjde i Duke Nukem Forever. A možná že to tak nakonec reálně dopadne *1* Ještě že nemám ps3, pač na tohle bych se těšil jak malej jarda hezky dlouho.
  • Ne, první byl březen 2010 pro Japonsko. To byl první oficiální termín.
    Nicméně jde o to, źe často padala data, PD ani Sony je nedementovali a fanoušci čekají už několik let. Teď to vypadá, že by Turn10 možná mohli stihnout i tu Forzu 4. A to, když vyšla Forza 2 a já ze srandy řekl, že jsem zvědavý, jestli stihnou i trojku dřív než vyjde GT5, tak jsem si dělal srandu. :)
  • O to tady ale nejde poukazuji pouze na to že je normální že fanoušci nějaké očekávané hry obhajují její odklady. A než začneš něco o tom že sem PS fanboy tak tahle hra mě nezajímá ale dokážu to pochopit.
  • Ak by som mal ps3- pre-order cancelled. Nech si robia prdel z niekoho ineho, vedje to vo vyvoji uz od 2004 nie?! *7*
  • a tak aj ta hra dopadla... *7*
  • mě by zajimalo proč nejde přepnout mez? PC a konzolema
  • Nebyl jediny oficialni termin vydani nahodou prave zacatek listopadu tohoto roku? Tzn. prvni odlozeni a hned takovy humbuk... Jestli to vyjde do konce roku, tak ok, to uz je za chvili. Horsi by to bylo do konce pristiho roku, to by me fakt naprdli :-).

Kazdopadne me to urcite nemrzi tak jako ty, kteri cekaji uz nekolik let.
  • No a? Proč by neměli zapomínáš asi jak moc se češi zastávali Mafia 2 když byla několikrát odkládaná. Ale to ti nevadilo že.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit