Přejít na výpis diskuzí
Dawn of War III nabídne velké bitvy ve stylu prvního dílu
4.5.2016 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
Hochu, někdo by ti měl vysvětlit, že to co vidíš na obrazovkách, se ve skutečnosti neděje :)
-
No Khornovi šampióni mají ještě svou mysl, sice plnou potoků krve, hor z lebek, ale mají vlastní uvažování. U mama Nurgel se bojím, že jediné, co není rosol, tak je tvoje zbroj.
-
world eaters se taky dost změnili...
možná se mi to teďka plete, ale ve waru, když Kurgani uctívali Khorna a pak se z některýho z nich stal šampion, tak se fyzicky změnil dost výrazně. Svaly, brnění zarostlý do masa atd... Navíc je z tebe nemyslící vraždící barbar... to já bych se radší k žádnému bohu chaosu nepřidal a spořádaně přijal Tau'vu... -
No chaos spawnem se můžeš stát vždycky. Navíc Khorne je jen paralytický sociopat co chce všechny vidět hořet. Oproti tomu papa Nurgle tě miluje jako ani tvoje máma ne.
-
To až se staneš démonickým princem, jinak tohle nehrozí:-D Jako šampión se většinou od ostatních bohů moc neměníš. Slastný bůh tě změní skoro vždycky, Přeměňovač tím tuplem a jenom blázen by se zahazoval s Nurglem:-D
-
proč by neměla hrozit fyzická proměna jen proto že fandíš Khornovi? Až ti narostou rohy, tesáky a svaly i na svalech, pak se budeš divit... Jinak je funny, jak tyto smajlíky reprezentují bohy chaosu... *16* *11* *12* *8*
a Malice *5* ... -
A další děcko, co má IQ bahna a založilo si "účet". Kolik ti je, aby jsi takto tvořil účty? Dva roky?
-
díky.
-
Většinou angličtina, kodexy k deskovkám a pak knížky (anglicky i česky)
-
Moc hezky napsaný díky: Můžu se zeptat tyhle informace čerpáš z anglických textů nebo se dá čerpat i z nějakého překladu?
-
však mazat i pak
-
Nevim co řešíš, tak se zaregistruje a pak co?
-
Mimoriadne sa teším! Dovtedy sa zabavím s Battlefleet Armada a inými hrami, kým to vydajú a potom si to naplno užijem, všetky tieto W40k hry sú pecka!
-
Prosím redakci, aby taky aktivně mazala anonymka drizzta...
S pozdravem Jirka Fake... -
jo, protože ti dřív někdo vydloubne srdce a narazí hlavu na špalek
#nurglelovesyouall #getyourspaceAIDStoday xD -
Za nesmrtelnost to stojí *5* Navíc fandím krvavému bohu, takže fyzická proměna nehrozí *1*
-
Fuj, heretiku!
-
Že by "Drizz" přihnil s jiným účtem? Prosím, když je to tak trapné, proč tu hniješ? Miluji tupce, co přijdou a hned trapný lore a podobná hovna:)
-
A to jsem si myslel, že trapnější lore, než ma Warcraft, aby pohledal. A hle ;)
-
Však to se vím, že nakonec zvítězí Chaos. Současné kapituly SM jsou již pouhým stínem své dřívější slávy, kdy jedna rota měla i 3 těžké křižníky a teď má stěží jednu loď:) Jinak zbraně jako boltery, rotomeče atd. umí vyrábět stále. Ale takové zbroje Terminátorů atd. už prostě neumí a většina z nich je i 10 000 let starých. Ale stále máš miliardové armády Gardy, legie Titánů atd, které chrlí tovární světy ve statisících. Přežili 10 000 let válek, přežijí další. Ale mi sladcí bohové stejně nakonec vyhrají. Co je pro ně 10 000 let čekání:)