Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprosty des. Chvilemi jsem mel pocit ze se divam na SWTOR,chvilemi na mirene vylepseny WoW. V kazdem pripade tahle grafika se proste do sveta Elder Scroll absolutne!!!! nehodi.
    O tuhle hru rad prijdu.
  • Ukázka z TES Online:
    http://www.gametrailers.com/video/e3-2012-the-elder/731255
    Jde o video, takže žádné statické screeny.
  • Hledal jsem a aplikoval pět různých řešení plus dvě vlastní. Nic nepomohlo.
  • Známý bug. Stačí hledat. Řešení by si našel do 5 minut maximálně. *3*
  • Souhlas. Toho se od Bethesdy nikdy nedockame. Me Skyrim neuveritelne bavi,ale pouze pokud questy delam jen jako zdroj prijmu a hlavne jako tu nejposlednejsi cinnost ve hre. Samozrejme ze par jich za dokonceni stoji,ale vetsina je des. Nejvice me stvou questy,kdy za doneseni lahvicky do vedlejsiho domu dostanu odmenu 600 zlatych a za zabiti draka(ktery suzuje nekolik vesnici) na druhem konci mapy dostanu 100 zlataku. O nelogicnosti nekterych questu radeji pomlcim
  • Schvaluji ikonku.

    V pokračování mi zabránila neochota imperialské paní mi zadat úkol u Winterholdu a nějak jsem se přes to nikdy nedostal. Ale jinak vše v pohodě :P
  • h0p3
    chtělo by to DLC který by přidalo "logický" rozhodování v questech.. pak bych tomu s chutí dal další šanci *7*
  • No já beru informace o TES z daleko obsáhlejších zdrojů, než je pouze tento web. Přecijenom se o TES zajímám daleko více než průměrný hráč. *4*
  • vím, není možné si pamatovat každý nick člena tohoto fora... ale já jsem vždy Skyrim hájil. Ode mě tu neuvidíš výčet bugů, protože já si nemyslím, že by byl Skyrim bůhví jak zabugovaný. Jen jsem psal o různých problémech - a problémy byly (se Steamem, s patchy apod.). Co se týká vybroušení hry, myslel jsem to spíše tak, že si hru chci pořádně zahrát až ve své konečné podobě. V té chvíli udělám postavu, která ve Skyrimu stráví možná stovky hodin. Nyní si jen procházím obsah, co zabere jen pár desítek hodin.
  • PreidaQ
    S tím Skyrimem to máš tak - někteří lidé, kteří tam žádné bugy vidět nechtějí nebo je nehledají, žádné nenajdou a jsou spokojení; někteří lidé tam chtějí vidět spousty bugů, vidí je, hra se pro ně stává obtížně hratelnou či pro některé dokonce nehratelnou. Každému, co jeho jest.

    Já jsem také v celém Skyrimu narazil pouze na jediný bug, který mi nedovolil pokračovat v příběhové linii, ale který šel díky pomoci internetu snadno odstranit. Žádní draci létající pozpátku, hráč vyletující do nebes po zásahu obra a jiné kraviny. A to jsem celou dobu hrál kradenou, nepatchovanou verzi.
  • Rad by som vedel, co nie je na Skyrime odladene, mam tam vyse 150 hodin a zatial som nenarazil na ziadny bug, ktory by mi zabranil pokracovat dalej v missiach...

    Opat, si akurat ukazka blbeho pirata, ktory sa opat vyhovara na nieco, co neexistuje a potom po dvoch rokoch kupi hru v akcii za zlomok povodnej ceny a bude sa este chvalit, ako podporil vyvojarov...Ked je ta hra tak neodladena, nevybrusena a nehratelna, preco ju vobec hras? Si nesvojpravny, ze sa musis takto tyrat, aby si hral nieco taketo ? IQ a a argumentacia piratov na bode mrazu ako vzdy.
  • Diky za odpoved podle screenu sem videl jen strom perku pro upiry tak sem prave doufal ze dodaji i ten pro vlkodlaky.
  • A nové zbraně - třeba tolik poptávaná kuš.
  • Podle mě se ti DLC promítne do hry jen prostým přidáním questu do quest logu. Třeba si dvě NPC budou povídat o tom, že tam a tam se stalo to a to a tobě se to přídá do seznamu úkolů. Nebo za tebou doběhne nějaké NPC s dopisem. Uvidíme. Určitě bych to ale neviděl (na 99 %) na nabídku hraní DLC z menu. Takhle to v TES nefunguje už tradičně.

    Hru tedy nebudeš muset rozehrát znova. Co jsem někde četl, minimální level je level 10, takže budeš muset být aspoň level 10, aby se ti obsah DLC nabídl. Můžeš být ale i třeba level 50, to už je jedno.

    Vlkodlaci a upíři budou mít svůj strom perků - tohle už bylo potvrzeno. Nebude to ale nějak rozvětvený strom (4-5 perků?). Ale i tak dobrý.
  • Vidím to úplně stejně. Nyní hraju kradenou verzi - ano, klidně mě odsuďte. Jako zkušený hráč už prostě vím, jak to chodí a těším se, až si jednou koupím komplet hru, která bude vybroušená a velmi hratelná. Vyhnu se tím všem problémům, na které tu mnozí nadávali.

    Zatím si tedy užívám jen spíše povrchní hru za dva alty, kdy každý jde jinou cestou. Ten hlavní alt příjde právě v době, kdy vyjde GOTY. V této chvíli také konečně zaplatím za hru.
  • Ale Fallouti (co se týká 3 a FNV) šli dohrát bez problému. FNV nebylo nějak extra zabugované (kromě problému souvisejících s Gamebryem) a F3 šel dohrát snad za hodinu *1*
  • Piggsy
    Uvažujeme stejně. *4*
  • No tak to vidim tak ze si zase pockam az vyjde "odladena" GOTY verze se vsema DLC za pakatel a pak to konecne dohraju :) stejne jako v pripade falloutu.
  • Vtipny no ale ne nevim jestli si videl to video kde vyvojari ukazali co chteli pridat jeste do hry a tam ten perk byl.
  • Neboj, příští DLC se bude jmenovat Twilight: New Moon a tam to bude *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit