Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Konečně možná dohraju SKYRIM.
  • Super, uz se nemuzu dockat!
  • Keyz
    Jestli to nepřidá nové bugy jak bývá zvykem....Tak ok.
  • trolo
    tak DLC do oblivionu/falloutu/new vegas boli vzdy obsiahle a zabavne a nie ako tie ripoffy do dragon age a inych hier od EA (mecik, stit)....
    • Technická, nebylo jedinéí DLC do Oblivionu horse armor, pak jakýsi baráček podvodní a Knight of the Nine quest line? Protože ani jedno z toho nebylo příliš rozsáhlé a z horse armor si lidi na některých forech dělají srandu doteď *2*
    • Veskoslav
      Tak třeba DLC do série ME byly buď zdarma (všechny DLC k ME3, tedy až na první do SP, který měl dle mého názoru být přístupný pouze sběratelské edici) nebo součástí už zakoupené hry (síť Cerberus, obsahovala 4 DLC (jeden zbraňový pack)) nebo se ty rozsáhlejší daly koupit občas v akci zaskvělou cenu (158 Kč a byl tam Vládce, Shado Broker a Arrial- herně to přidalo nějakých 6 hodin). Ale jinak máš pravdu. Ale furt lepší jako DLC do CoD.
  • 10 až 20 hodin. No tomu říkám dlc, tak to má vypadat.Né jak u spusty jiných titulů.
    • a znám HC hráče, z to ještě z několikanásobí. *1*
    • Hairy_Ass
      Přesně. Ale ani proti DLC typu pár oblečku za pár babek nic nemám, když to někdo koupí? Jako nejhorší typ DLC ale vidím ty, které jsou už součástí koupené hry, ale hráč musí zaplatit, aby je aktivoval. Což byl z větší části případ třeba prvního DLC k ME3. Fuj!
      • Nejhorší DLC jsou ty, které přidávají do hry obsah ve smyslu pay to win. *4*
      • Veskoslav
        Tohle DLC podle mě měli nechat Collector edici.
  • Morrowind lze dohrát za 11 minut. Oblivion fakt ne :)
    • Sakra jak je možné že to jde tak rychle dohrát? Ať už Oblivion, nebo Morrowind? To je nějaký cheat nebo tak něco?
      • Hairy_Ass
        Využití chyb herního systému. V Morru trůnil Dagoth Ur v Red Mountain od začátku hry, takže stačilo jen sehnat Sunder a Keening pro zničení Srdce a nadopovat se lektvary a svitky a sejmout ho.
        V Oblivionu pak šlo o glitch.
        • No jo, ale já za speed run považuju projetí celé hlavní linie. Ne jen začátku a konce. Viz třeba tradiční speed runy v Half Life 1 - tam šlo o schopnost znát celou hru dokonale a toho využít k co nejrychlejšímu dohrání.
          • Hairy_Ass
            Tak v zásadě jde o speed run v obou případech. HL1 si tímhle způsobem zkrátit nejde, tak holt musí projít celou hrou.
            • Hairy_Ass
              Tak ten kdo na to přišel, jak ten glitch využít, potřeboval taky skill. *4*

Jinak ten skok, myslíš ty svitky od toho chlápka, co spadl z nebe? Jo, to jsem letěl někam na severní konec ostrova. *1*
            • No u HL1 je to právě o tom skillu, o umu. Tady jde jen o to využít glitch. To já se raději podívám na video, kde hráč prezentuje vlastní skill než schopnost využít glitch.

V Morrowindu si stačilo v CS udělat třeba prsten, který zvyšoval potřebné staty a prostě si doskákat k finálnímu bossovi a nebo si tam doletět. Nikdy nezapomenu na svůj jeden skok, kterým jsem přeskočil z Seyda Neen až do Solstheimu. *1*
    • Hairy_Ass
      Ale jde. http://www.youtube.com/watch?v=Cfmdl9-tnSU *15*
      • Tohle je hodně pochybný speed run. Spousta věcí tam není vidět. 90 % času prochází uvodní lokací (vězení, pak kanály pod IC) a pak rovnou Martin Septim a Mehrunes Dagon. Dost podivné. Chybí tam tak 90 % hlavní linie. Chybí tam Kvatch, chybí tam navštívení základny Blades, chybí tam Mankarův Ráj atd. Jen zavření Velké brány u Brumy i s prstenem, který přidává značnou rychlost zabere pár minut. S levitací a nesmrtelností jsem to dal tak za dvě minuty, co si tak vzpomínám.

Nevěřte všemu, co je na youtube. *1*
        • Hairy_Ass
          Jak už jsem psal níže, jde o glitch, kdy se sepne nějaký skript po tom, co proskočil do té svatyně. Pak si hra myslí, že jde o závěrečnou bitvu o město (což není tak těžké, když mají města vlastní "buňky") a proto tam najednou je Martin.

I Morru se k tobě Dagoth Ur při speed runu chová, jako kdybys byl už probuzený Nerevarine. I když si zatím jen nějaký cucák, co sotva přistál na ostrově. *3*
    • Kdybys četl trochu víc fóra, tak bys věděl, že Oblivion jde dohrát za 8-11 minut = speed run (dohrát znamená dokončit celou hlavní příběhovou linii).
      • Jo, ale on nedokončil CELOU hlavní linii. On prostě jen přeskočil úplně nakonec. Dokončil tak hlavní linii, ale za cenu přeskočení veškerého obsahu. *1*
    • Overwatch
      Všechno jde, když se chce http://goo.gl/2dLf6

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit