Přejít na výpis diskuzí
Daybreak Game Company končí s vývojem onlinovky EverQuest Next
14.3.2016 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
Tolik jsem se na to těšila, Landmark bavil velmi, velká škoda.
-
Tomu se rika na*rat na lidi, ktery na sebe nechaj radi s*at. Pro priste uz treba pochopis do ceho mas rvat penize, abys pak neplakal na games
-
ne nemas a jsi jasna ukazka toho, ze nekdo nedostane rozum ani v 50ti
-
ironie parana ?? :D :D to si delas pr*el ne
-
ve vetsine, jaka je ta vetsina? zase vytahnu uz 1000x proprane wow, kde i ted potkavas na spouste startovnich mist hromadu lidi, nemluve otom ze je ten svet jeste vetsi...
jinak wildstar nepovazuju ani zdaleka za mrtvy , jen aby bylo jasno x] -
:D ty minusy jsou pecka, oni tim pak vlastne rikaj ze mas pravdu :D
-
Ale myslim ze Landmark este funguje, zatial...
-
To se holt občas stává. Někdy je prostě nutný v nějakým projektu - včetně her - pokročit do určité fáze, aby si zjistil, že si udělal blbost. Vždyť Blizzard zažil něco podobného. Ono je lepší některé hry nevydat, než za každou cenu vydávat. I z mého pohledu to bylo naprosto zbytečné MMO - nebylo ničím zajímavé. Vůbec ničím.
-
Očekával jsem to a i už delší dobu se objevovaly zvěsti, že to tak dopadne. Docela rozumný krok, řekl bych.
Já osobně bych nějaké velké přetváření světa dovolil jen v hráčských soukromých instancích - např. že byste se mohli stát pánem svého panství a na něm si dělat, co chcete. Vaše výtvory pak budou jen pro vás, případně pro ty, co si k sobě pozvete a nebudete jimi obtěžovat všechny hráče.
Všem MMO, co jsem doposud hrál, vždycky něco chybělo. MMO chybí propracovaný bojový systém, dobrý rozvoj postavy a smysl pro detail. Je řada MMO, která něco dělá dobře, ale v jiných oblastech selhává. Třeba Elder Scrolls Online se mi líbí příběhem, ale herní svět je udělán naprosto tragicky. Bojový systém je docela dobrý a vývoj postavy taky.
Prozatím je pro mě nejblíže ideálnímu MMO Guild Wars 2, tedy pokud překonáte lehce asijskou tématiku. Minimálně je to nejlepší free to play MMO - to podle mě naprosto jistě.
Doufám v obrovské MMO s bojovým systémem Mount and Blade (jen trochu akčnější by to nevadilo). -
To je ironie možná mezi děckama z prvního stupně.
Stejně jako narážky na nicky. Já snad můžu za to, že je tady login stejný jako nick v diskuzích? -
ja som skúšal wildstar asi pred pol rokom a prestalo ma to baviť ešte v tých tréningových arénach. a tam som aj skončil. to asi ešte žiadnu hru som tak skoro nezarezal ako toto.a to som vydržal hrať fakt veľké sprostosti.
-
Díky, opravdu mám v hlavě ještě zbytky něčeho šedivýho, ale po 40 letech paření kdo ví :).
Trochu mi to přijde smutné, EAST vs WEST mmorpg vedou GRINDY a infantilní VOČI náctiletých mimozemšťnů. -
Lukášku z CZ, kolik ti je, nepoznáš IRONII pařana? :/
Tedy co je ironie si vygoogluj. -
Dpč, do téhle hry jsem vkládal velké naděje... Ale naštěstí jenom naděje... *2*
A to že by hra nebyla zábavná je fakt neuvěřitelně trapná výmluva... Jeden z herních principů který je, v poslední době, nejvíc v kurzu, že by nebyl zábavnej? To je jasná (a to nejde říct jinak) ubohost vývojářů... Kdyby řekli "došly prachy" nebo "prochlastali jsme to" tak to beru, ale tohle ne... *16* -
to už se i příspívání do diskuzí outsourcuje do číny? *1*
Né, ale jinak super příspěvek, hlavně se jím nenechat svést k myšlence, že hraní her vygumuje mozek... -
Holomek co na to rict ,,, *1* *2*
-
Jo bohuzel Wildstar je v koncich CIna launch je zrusen pres polovinu zamestnancu propustena.
http://www.polygon.com/2016/3/11/11208284/wildstar-developer-carbine-studios-layoffs -
To bohužel nebylo úspěšné poslední tři roky, kdy běželo.
-
Jestli to nebude tím, že většina hráčů je v endgame zónách, jako ve většině MMO.
Dungeony jsem při expení nechodil ani při launchi, protože to nemělo smysl. Většinu jsem byl poprvé až na max lvl na Veteran obtížnost.
A servery jsou 2, protože to má megaserver, čili všechny realmy jsou propojené do 1, akorát to dělí na PvE a PvP. -
Stane se... U tohohle kupování her když jsou ve vývoji to člověk prostě musí čekat.