Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se tady musím scénaristů zastat. Ano příběh nepřinesl nic originálního. Ale hlavní hlavní postava byl pro mě sympaťák, s uvěřitelným traumatem ze ztráty životní lásky. 

Pozor velmi mírný SPOILER: Scény s návštěvou jejího hrobu pro mě byly dojemné. Konec SPOILERU.

I ostatní postavy byly dobře napsané,  jejich motivace uvěřitelné. Příběh dlouhý a velikost map tak akorát, vedlejší questy namixované s hlavním příběhem tak, aby moc přes jejich repetitivnost neprudily, ale zároveň byly docela zábavné.

Za mě hře nejvíc uškodil pomalý rozjezd, kdy člověk lítal od čerta k ďáblu a nic pořádného se nedělo. Tohle jsem přetrpěl a po zbytek hry se výborně bavil. Takže pro lidi co mají rádi motorky a zombie postapo, je tohle devítková záležitost.

• Saturo

Nepíšu moc často komentáře, ale tady musím. Souhlasím s Vámi. Ano příběh není bůhví jak originální, ale právě že je velmi dobre napsaný, postavy uvěřitelné a mě osobně oslovil. Jak říkáte...spousta dojemnych a napínavých chvil. Už je to pár let co jsem to hrál, ale doteď si pár momentek z příběhu pamatuji a to bych rozhodně nemohl říct o každé hře....a btw to ani nejsem moc fanda motorek 😅

• mr.clayman

Pro mě DG stojí nad většinou podobných her hlavně proto, že na rozdíl od nich se zaobírá tématem přátelství a otázky, _proč_ by člověk chtěl přežívat v takovém světě. V tomto je pro mě jedinečná.

• Corvus

Přesně tak.

• Kverulant

Prostředí mi přišlo strašně svěží a ty komunity, téma motorkářského gangu, to mě fakt bavilo. Dovedu si představit, že si to kvůli remasteru zahraju znova (vzhledem k nedostatku nových dobrých her 😀)

• bodmrazu

Myslim, ze jsem zadnou jinou hru se zombiky nehral, proto me to tema az tak nenudilo. Ale dohral jsem to na pc/steamdecku kdyz to vyslo, takze jeste do mam v zive pameti abych to chtel hrat znovu v remasteru. Navic na steamdecku asi ten rozdil neuvidim. To spis si dam ted Oblivion na ten se uz vubec nepamatuju. Jezdeni na motorce taky neni skoro v zadne jine hre, za me dobry.  

• Corvus

Přední český hejtr Days Gone rotuje v časoprostoru! :-D

Konečně někdo docenil tuhle skvělou hru. Díky za recenzi. 😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit