Přejít na výpis diskuzí
DayZ mod poslouží k testování prvků pro samostatnou hru
8.10.2012 | Redakce Games.cz
54 příspěvků
-
Hmm hlavně by to chtělo vyřešit ty tucty cheateru, kvůli kterým mne to přestalo bavit... Lognout se na server a nechat se honit bandou rusáku, jenž tě nahání sekerami, teleportují se všude kolem tebe a dělají přitom dementní zvuky - to fakt není zábava.
-
-
No ja doufam ze to bude jako u MMO her ... pobezi to na jejich serverech a ty budou mit pod kontrolou a budou se o to starat tady by mel byt rozdil od army v tom ze tam neni Multiplayer 1 aspekt ale bude to jen multiplayerovka :)
-
Asi v tomto nejvíc pomůžou privátní servery.
-
Já jen nechápu co z toho ty lidi maj.
-
heh a ja myslel ze to delaji nemci
-
Pokud vím, tak DayZ pak nebude podporovat mody a tak finální hra by měla být uzavřená z čeho vyplývá, že by se cheateři neměli objevovat!
-
-
Amaroun: I feel your pain, bro! Nedávno se ke mě nějaký chytrák teleportoval, rozstřílel mi nohy a naagroval na mě tucet zombií (S dragunovem a rozmazanou obrazovkou je to prostě bez šance). *16*
-
-
-
"(zvuky uspokojeni)" ..... co na to rict? krome toho, ze vetsina lidi si toho asi vubec nevsimne :).
-
-
Je to Adock,nediv se!
-
-
Dean je sympaťák. Jenom doufam, že nebude v Číně fotit tajný vojenský základny a ten Everest neni jenom zástěrka.
-
-
to by se pak modlil aby jel sklukama na Lemnos
-
-
Jestli se jim povede všechno o čem Dean mluví tak nepochybuju, že to překoná původní mod. Komunita pořád roste takže maj nakročeno víc než dobře. Držim BiS palce.
-
Dean řekl, že pro DayZ je Česká republika domovem. To mě potěšilo. Další skvělá hra z ČR vyslaná do světa.
-
-
I metanol je puvodem s Ceska *4*
-
-
Ten byl.
-
-
jezis smarja. dayz neni z ceska. dean je z noveho zelandu. z ceska je arma na ktoru urobil mod a teraz pracujes bis na standalone. podla vasej logiky su vsetky mody na armu z ceska co je trololo.
-
-
Ale pokud je teď Dean v ČR a vytváří hru tady, tak má svým způsobem pravdu.
-
-
Takze Toyota, Peugeot a Citroën jsou take ceska auta?
-
-
Není to těžké pochopit jak to Dean s tím domovem myslel, značky aut jsou trochu mimo
-
-
Ja vim jak to Dean myslel, ale podle me hlasat hned "DayZ - to je ceska hra!" je stejne mimo jako ta ma otazka...
-
-
-
-
Ne. Podle mě jsou všichni lidé s vaší logikou s r á č i.
-
-
No na rozdiel od vás aspoň povedal niečo k veci..
-
-
nebudeme sa tu tahat za slovicka. reagoval som na " Další skvělá hra z ČR vyslaná do světa."
co nieje pravda. nic viac nic menej. to by som potom mohol povedat ze vw golf je paradne auto vyslane do sveta zo slovenska lebo sa tu vyrobilo...
-
-
-
-