Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mno pokud mas equip tak proc spis novackum nepomahat a dat jim aspon sekeru do zacatku, apod... omg
    • Ouniles
      kdys se ke mne priblizi nekdo se sekerou tak dostane ranu do palice aspon u mne by jim to nepomohlo
    • smejki
      s nehráls, což?
      • prave ze jo a sejmuli me hned nekolikrat kdyz evidentne beham bez zbrane a nebo mam jen sekeru... takze demence. si asi pomohl ten degen co to byl...
        • Tenhle kolotoč zabíjení vždycky začne u blbečka kterej si řekne že bude zabíjet na potkání - zabije 1 a ten jelikož nechce zážitek opakovat tak s tím začne taky, tím se pak ohání každej, že se vlastně jen chrání nakonec už zabíjí všichni všechny a to jestly je nebo neni ozbrojeny už nikdo neřeší, jelikož radši zabije dřive než bude v ohrožení aniž by se staral o to jestly měl zbraň, tato informace už nezmění že ho zabil a žadný hráč při spatření přeživšího nemyslí na to co má v ruce ale na to že by sám mohl zemřít. Já sám se v dayz považuji za medika(klidně pomůžu tomu kdo požádá) ale když je ve hře 15 lidi a z toho 12 jich hraje výlučně stylem ziskat jakýmkoliv spůsobem dobrou výbavu a vše co jde a poté jen hledají koho zastřelí tak nemůžete čekat nějakou důvěru *4* . Proč myslíte že jsou ve hře bandité? J e to jen důsledek těch prvních co zabíjeli pro to co má druhej a pro své skóre.
          • tohle by chtelo " pole spravedlnosti " jako v red dwarf. To by byla celkem svanda kdyby chtel nekoho zastrelit a zastrelil sam sebe. Nebo mensi uprava zmizela by mu zbran =)
        • Merwis
          Ono je to těžký. Když někoho necháš žít, nedej bože mu i pomůžeš, tak jen co najde zbraň, vběhne ti do zad, zastřelí tě a sebere výbavu. Kdyby se mi to několikrát nestalo, nevěřil bych. Sviňskost hráčů DayZ mě ale naučila s nikým se nepárat. :-)
  • Tie iste slova o lepsej optimalizacii, bojom proti citerom a mensom pocte bugom pocuvam od od Army 1 a vsetci vieme, ako je BI studia...Este aj tak primitivna strategia bez otvoreneho sveta a obrovskych moznosti ako je v vraj Arme vysla uplne a tragicky zabugovana s mizernou AI...A u tohto, kde bude clovek 2krat platit za ten isty obsah to bude rovnako, diky za minuska, ostrasnu optimalizaciu a zabugovanost toho predpotopneho enginu nezmenite *5*
    • Pokud se ti jejich hry nelíbí nemusiš je hrát, série C&C zpočátku taky nebyla ideální a je nejznámější. Arma 1 neni Arma 2 a že chtějí zlepšit optimalizaci hry, pokusit se omezit cheatry (ukaž mi hru u které to někdo dokázal) a odstranit bugy to neznamená že do dvou týdnů vyšvihnou ultra Patch který vše vyřeší, to nemají šanci dokázat. A ano u většiny vývojářů ty slova pak jen visí jak mlha. Za co bys chtěl platit 2x - myslíš Arma2 + DayZ? Jakmile DayZ vyjde jako samostatná hra tak si koupíš DayZ a jestli jsi si koupil Armu 2 jen pro dayz to je tvoje věc ale arma je vojenský simulátor který nemá konkurence, a to o předpotopním enginu dovolim si *1* *1* jelikož nevím o enginu ve kterém máš dohled 10km a herní prostředí obsahuje plochu 15x15km, i úžasnej frosbite 2 engine je vylepšená 1 o celou řadu efektů a nic víc.
    • Tenhle "predpotopny" engine umí bez jakýhokoliv scriptu pohybovat s vojáky, jezdit autem nebo lítat letadlem. Kdykoliv můžes vystoupit/nastoupit. Každý říká, jak je ten engine špatný aniž by se koukl trochu do hloubky. Kdokoliv si do té hry může udělat cokoliv. Nechci se ostatních dotknout, ale který jiný engine to má?
      • Ouniles
        jo to mas asi pravdu kazdopadne dayz si koupim i kdyby sem ho nehral uz jen abych pomohl hallovi ... jen se bojim ty optimalizace uvidime co ten mozek ze zemne pana prstenu dokaze treba ukrad frodovi prsten a ukaze nam nevydane :) kazdopadne skoda ze the war z vyjde driv uz to mam taky koupeny ale drzim palce vic dayzu...
  • No proto uz to tady nikdo nevidi :D
  • Black_Hand
    "(zvuky uspokojeni)" ..... co na to rict? krome toho, ze vetsina lidi si toho asi vubec nevsimne :).
    • Je to Adock,nediv se!
  • Problem je ze arma ma otvoreny engine - lahko urobit hack, ked vies ako je hra nascriptovana, a myslim ze aj dayz standalone bude mat hackerov, ale pisat nieco proti hre na clanku plnej fanboyov tej hry nema zmysel, treba sa na to pozriet aj s otvorenymi ocami...
    Ja som si kupil Warz a je mi to uplne jedno ci je to prerobene warinc ale co, vobec sa o to nestaram, hra vyzera lepsie ako dayz, a ide mi o zabavu, a ak mi ju da tak sa nemam na co stazovat :) Ked vyjde dayz kupim si aj ten a uvidim, co mi stalo za tu cenu, teraz som prikloneni k Warz.

Podme hadze minuska, pretoze som nepochvalil Dayz :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit