Přejít na výpis diskuzí
DayZ optimalizuje systém, vývojáři plánují zvířátka
24.4.2014 | Ladislav Loukota
32 příspěvků
-
Největší problém tý z hry z pohledu hráčů, je určitě ta nedůvěra, ne ani tak ty idioti co střílej na nový hráče, ale to, že třeba chceš někomu pomoct, ale zkončí to tak, že za pár vteřin okrádáš jeho mrtvolu, protože prostě nedůvěřuje nikomu a je bezpečnější jít rovnou do utoku. Problém je, že se to asi moc nezmění a nějak to uměle omezit by bylo proti podstatě samotný hry. Třeba nějaká "safe zone", kde můžou hráči vyměňovat předměty(mám pocit, že v modu něco takového je) by se hodila, ale zničí to ten pravej survival pocit ze hry.
-
Jojo. Rockettovi se ani nedivim.. několik dnů šaškovat v motion cap oblečku a hrát si na zombíky, aby pak ve hře stejně zas tak moc nefungovali. *15*
Na DayZ je fajn, že se dá krásně hrát solo jako lonewolf a má to - stejně jako hra v partě - svoje výhody. Za hraní jinak než "kill on sight" určitě chválim. Chtělo by to, aby to lidi hráli tak nějak vyrovnaně v poměru hrdinové/banditi. Hrát stylem bandity neodsuzuju, ale i tenhle styl by měl mít nějakou úroveň a né jenom bezhlavě střílet týpky s lopatama a hasákama. Ve hře jsou třeba pouta, tak proč toho nevyužít.
My kolikrát, když už nás omrzí prolejzání militarek a když už stejně máme vše, co potřebujem, tak plánujem akce, kdy jdeme podél pobřeží a lovíme hajzly, co kempěj a střílej čerstvě narozený survy bez equipu. Je úžasný jak něco takovýho v těch začátečních zónách nečekaj, v klídku seděj ve stráni s mosinem a najednou jim přílítne včelka do zátylku. *15*
Zároveň to ale neni ani moc výzva, protože tyhle lamky co si vodchytávaj hráče, který je nemůžou nijak ohrozit, to prostě neuměj hrát na úrovni a nemaj absolutně šanci... ale dobře jim tak... -
Lidské střevo není vhodné na jelítka, trhá se:-D
-
Tak v článku vidím HD model jeho fotra, tak doufej že v příští aktualizaci už tam bude i Justin.
-
Určitě souhlasím, že kdyby se na nich zamakalo, tak budou k něčemu a svůj význam v té hře mají i teď, jenom řikám, že ta hra by fungovala dobře i bez nich, sám Dean Hall řikal, že zombie jsou jeho nejméně oblíbená věc ve hře. Mod jsem nehrál a preferuju styl vlk samotář, přátelský pomocník, kterého občas chytne vražedná nálada, bezdůvodně jsem zabil ostatního hráče jenom jednou.
-
Ale tak zase když ho zabiješ předtím, bude více jelítek *1*
-
pokud si nebudu moct ve hře zabít Justina Biebera tak mne to nezajímá *1* *1* *1*
-
Tak přece nezabiješ řezníka než ti udělá jelítka! *1*
-
Jó s tim, že hrajou vedlejší kolej se nedá nesouhlasit, ale přece jenom je to furt alespoň nějaká kolej. Nejprve je třeba nakažený opravit a následně jich přidat víc. Pak když to s nima bude na takový úrovni jako v modu, tak budou při konfliktech survivorů hrát velkou roli. Neni nad to, když v treelajně leží sniper, co začne ostřelovat survivory, kteří zrovna lootujou nějaký město, a ty ho ani nemusíš hledat, páč mu tam nabíhá přes pole hordička zombíků. Alespoň ho to donutí se přemisťovat a mít u sebe jako asistenci někoho s close-range zbraní i jako spottera. My to hrajem takticky od začátku módu a většinou si na nás nikdo nepříjde. *3*
-
budu menit aj ten hnusny interface a inventar?
-
Tak zombie tam hrajou vedlejší kolej už od začátku, jako milovník všeho hníjícího nemrtvého obyvatestva, bych je klidně ze hry vypustil a přidal pár těch hladových zvířátek.
-
No jsem zvedav jestli pak budu moci udelat v DayZ treba zabijacku :D Doufam ze az to cele po celodeni praci dodelam, tak mne nekdo zastreli a vsechno sezere :D