Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Snad na tom zapracuji, a doba cekani na Finalni produkt se snizi... treba nevim o rok,dva.
  • Tak ja na tech animacich postradam hlavne fyziku coz mi prijde fakt dost zaostaly. Taky reakce jsou opozdeny, jakoby se cekalo az skonci jedna animacni smycka a pak mohla nastoupit dalsi. To dela ze souboju na blizko dost velkou traparnu.
  • Veskoslav
    To také není normální hra;)
  • Samozřejmně nevím jak je to s ""lore"" DayZ (inkubační doba tý "věci" co dělá z lidí zombíky) ale žrát lidi, když je tu vysoké riziko nakažlivosti extrémně agresivním -čímsi- mi nepřijde zrovna jako dobrý nápad )))
  • V módu kosti křupaly krásně , v dayz tomu tak není? *4*
  • XorxoxTalarius
    Postal?
  • Krádké? Co to je? Jeden k čítance, druhý k pravopisu.
  • zrovna tohle už ARMA engine umí, když někomu rozstřílíš nohy, nemůže stát, jen se plazit, stačilo by jen dodat zvuk křupnutí
  • Libil se mi pribeh, kdy dva hraci dostavali jine do Gunpointu a jak jim baseballkou lamali nohy. Nezabili je, ale nachali je opustene a zmrzacene.
  • Dobra pripominka a jak rikas v tom poradi by to dost dobre neslo, nebo bys nesmel snist uplne vsecko:-)
  • Ja vidim souveti na dva kratke radky vcetne citace. Pokud je toto mnozstvi textu na tebe moc slozite, doporucuji ti se vratit k citance.

a ted pro tebe: Ja vidim kradke souveti. Vrat se k citance.
  • zapomněl jsi na kanibalismus a znásilňování (ne nutně v tomto pořadí) protože, upřímně, tyhle věci k pořádné apokalypse zkrátka patří
  • Kámo jsi v pohodě? Víš ono párat ostatní hráče kudlou, rozmlátit jim lebku na kaši a nechat někoho uhořet zaživa není tak úplně běžné, ani ve hrách. Radši zvaž návštěvu psychologa....
  • Snad se taky zameri na krvavost a animace. At je sranda, az bude clovek v temne ulicce parat kudlickou ostatni hrace. Pripadne rozmlaceni lebky baseballovou palkou uplne na kasi, nebo by mohlo jit uzamknout hrace ve stodole a tu pak polit benzinem a zapalit:-)
  • Souvětí na 20 řádků, vítej na games.
  • Úvodní odstavec jsem si přečetl asi 5x, ale pořád tomu ne a ne rozumět. Zdá se, že p.Smutnému tam vypadlo slovo, možná celá věta nebo i myšlenka ... nebo si to minimálně po sobě zapomněl přečíst ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit