Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pete.palis
    tuhle hru jsem si užíval, ale až do doby, kdy nastoupily náporem neskutečný lagy a dostat se na sevr byl taky neskutečný oříšek :)
  • no ja som to skusil ked to dali free. hral som to 3 dni a docela ma to nudilo a tak som prestal.
    a odinstalil.
    ma to prekvapilo ze ma to neberie lebo champions online som hral hodne dlho a s DC su si hodne podobne hry.
  • Tey hraju na US serveru (PVE) calnul jsem si to na premium a jsem happy :) Aspon mam co hrat do vydani SWTOR.
  • lidi co mam delat s tim kdyz normalne zapnu zapne se video a kdyz tvorim postavu neni videt
    a kdyz ji dodelam tak mam cernou obrazovku a vidim jen nejaky ty skilly a mapu *13* *13* *13*

Prosim poradte *3*
  • Jojo hraju na PS3, a je to neuveritelna zabava, kombinace pyromana a supermana s dulvieldem je luxus, jako v mych nejtajnesich snech :D ....
  • cus mam dotas hraju to na notebooku a kdyz se lognu a vyberu si postavu tak mi padne a vyleze mi tabulka Crash reporter , a kdyz otevru dc na liste a cluknu na klienta tak mi to ukaze disconent a bratr to hraje na stolnim pc a v pohode
  • Já hraju na US serveru ,kde lagy nejsou a fronty jsou jen občas o víkendech...ale víc než 7 minut jsem nečekal. Takže jsem spokojen *4*
  • cago lidi jaki je poplatek dis kopim celou hru
  • Helghast1996
    jeste jsem to nestih stahnout ale jakmile se k tomu dostanu udelam to
  • Já bych si to taky rád zahrál,ale mám úplně jiný problém,včera jsem to stáhl,mám pouze free účet.
    Založím si postavičku,hraju nějakej tutoriál,ale když se dostanu do města tím teleportem,hra se tak po 10 ti sec. zasekne a můžu dát tak akorát ctrl+alt+delete.

Neví někdo co s tím?hra vypadá zajímavě.
    • Tak to nevim, taky mam jen Free ACC ale na PS3 serveru mam asi 24 level zatim se mi to seklo jen parkrat pri prvnim nacitani jak je tam zobrazenej ten joker ale jinak v pohodicce ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit