Přejít na výpis diskuzí
Dead Cry je velký příběhový zombie mod k Far Cry 3
18.3.2014 | Aleš Smutný
18 příspěvků
-
pro mě Zombie není nikdy dost, pokud je to výborně zpracovaný, tak proč ne ;)
-
-
Tak nejak. Zombie her muze byt hodne, ale skutecne kvalitnich kousku az tak moc neni.
Cili klidne vice zombii, jen v poradne kvalite (plati i o filmech). -
to se pleteš: Těd je máme ve hrách historických, v budoucnosti a přítomnosti. Pomalu každá třetí hra má nějaky potvory na bázi zombiíí. Až vyjde nové need for speed určitě tam budou taky. Je třeba snižit stavy zombíků, místo nich je třeba jiný zlo, např. puberťáci s rovným kšiltem :) ty bych hned bral na mušku :)
-
-
Zombie hry jsou dnes populární hlavně u autorů her, protože se nikdo nemusí piplat s vymakanou AI.
-
-
Děláš jako by vymakaná AI byla do příchodu zombie pravidlem.
-
-
1) Zombie mě baví, když je to dílo (film, hra, seriál, kniha) dobře udělaný. TWD comics/hra/seriál nebo knížka World War Z jsou super.
2) Walking Dead sestupnou tendenci nemají, spíš je to tam trochu jak na houpačce. Druhá řada je strašná, třetí mě přišla lepší o něco lepší než ta první, čtvrtá je OK - jen v závěru je to dost natahovaný, ale poslední díl je docela výživnej i bez řešení nějaký hlavní linie.
3) Autoři s tím měli určitě spoustu práce, ale zrovna tohle mě teda zrovna ničím neláká. Nad tím, ale co dokázali klobouk dolů. -
Mě se zombie tématika nijak nepřejídá, ale dost možná to bude tím, že hraji podstatně méně her, než recenzenti. S těch trošku novějších jsem hrál asi jen Dead Island, Deadlight, How to Survive (ve 2 hráčích docela sranda) a to je asi vše. Docela bych si i zahrál nějakou fakt dobrou zombie hru, ale ve většině případů na mě působí strašně brakově. Docela se těším na Dying Light.
-
-
Můžu doporučit Project Zomboid, fajn hra.
-
-
Už se těším. Far cry 3 je výborná hra.
-
Což o to, zajímavě to vypadá (myslim vizuálně), ale radši si znova střihnu Blood Dragona.
-
no ja som tam ziadnych zombie nevidel... ti co utekali na hraca vyzerali skôr ako ninjovia
-
No WD ma sestupnou tendenci to sice ze prvni serie byla povedena a pak se na to nedalo koukat.... Znepratelene mesto kteremu veli posahany pirat.. a nekde padesate housle tam mozna, mozna hrajou i ty zombie. Vim ze walking dead je na tom podobne jako game of thrones, pribeh nehorazny klise zato genialne napsane postavy. Jenze tohle u WD jaksi hapruje.
-
-
Me se to libilo cely... Vsechny serie maji neco do sebe.
1. je vic akce a zacatek apokalypsy.
2. pro dost lidi o nicem, ale me se libil vyvoj postav a to, ze takhle to fakt muze v nejakym podobnym pripade vypadat...
3. V podstate v podobnym stylu jako 2. s navratem akce z 1.
4. Pokracovani survival serialu, proste np (posledni epizody od unora jsem jeste nevidel)
Ze stejnyho duvodu me porad bavi DayZ (mod, konkretne Overwatch, protoze v SA zatim neni moc co delat)... Neni to tolik o zombicich, ale o preziti a ostatnich prezivsich lidech, hledani cehokoliv, co ti muze pomoct. -
-
Mne osobne se nejvic libi dily, ve kterych je pohyb. Predposledni dil a ten predtim, kde uz jsou rozdeleni v malych skupinkach, neustale se nekde schovavaji a snazi se prezit, bych oznacil za nejlepsi v cele serii. Jak se nekde usadi a je tam hodne lidi, tak se z toho vzdycky stane tak trochu telenovela.
-
-
Hele ona první řada krom pilotu a a finále není taky nijak zvlášť objevná, když to vemu do důsledků. Samozřejmě by se to s trochou nadsázky dalo nazvat telenovelou na pozadí zombie apokalypsy. V rámci žánru a v rámci televizní produkce je to ale pořád nadprůměr. Kdyby měli řady 10 dílů a do tohoto rozmezí by byla spojená první a druhá řada, tak by to bylo mnohem lepší.
Ale už bych to neřešil, je to v zásadě offtopic. Jen mám takovou tendenci to bránit, když se do toho někdo naváží, což je díky druhý řadě dost jednoduchý, to přiznávám. (vlastně je ten průběh strašně podobnej Lostu - druhá a třetí řada neuvěřitelně seriál natáhly a po stávce scénáristů a zkrouhnutí počtu epizod to doběhlo do zdárného konce - alespoň pro mě. A taky to nakonec bylo hlavně o postavách).
-
-
Jéé zombi!! to už tu dlouho nebylo. *7*
-
-
Zvláštní, že u jiných "žánrů" se tolik nepyskuje.
Btw když ti zombie nevoní jednoduše to ignoruj ne? *3*
-
-
aj napriek tomu, že ma hry alebo filmy so zombie tématikou nejakou nelákajú, s výnimkou takých skvostov ako dawn of the dead filmu alebo left 4 dead hier, tak musím povedať, že tvorcovia tohto módu odviedly obrovský kus práce, súdiac podľa traileru. Určite si to zahrám, keď to výjde samozrejme :)