Přejít na výpis diskuzí
Dead Space 2 multiplayer se moc nepředvedl - (ne)recenze
2.3.2011 | Vilém Koubek
22 příspěvků
-
K nekterym hram se MP proste moc nehodi, ale kdyz uz se ho tvurci rozhodnou zpracovat tak je to jednoznacne plus pro majitele originalek. To ze neni moc zabavny nebo za moc nestoji je uz druha vec, porad je to neco navic nez jen klasicky singl a to se pocita - aspon tech par hodin co tam hrac stravi *4*
-
Cely MP je remake l4d...
-
Mě se MP u DS2 docela líbí. Sice to není nic uber, ale připomíná mi to staré dobré AvP, kde všichni lovili amriňáky :-) Prostě to připomíná klasiku a proto je to fajn :-) To že si to zahraju na hodinu denně už nehraje roli. Navíc velice záleží na tom, co tam potkáte za lidi. Pokud ti lidi vědí co dělat a jdou, pak hra je super. Samo pokud ne, stojí to za ... víte co :-)
-
-
Presne! Sice jsem to nehral, ale pri cteni recenze jsem vzpominal na stare AVP 1, co podle me melo nejlepsi multak pro mene lidi. Ta vyvazenost/nevyvazenost jednotlivych stran byla paradni (daleko lepsi nez u jakehokoliv pokracovani) a bitky i treba jen v 3 lidech patri k mym nejlepsim zazitkum z multiplayeru. Jestli je tohle neco podobneho, tak do toho jdu.
-
-
Tomáš Marný je pseudonym a nebo se tak Tomáš opravdu jmenuje? :)
-
-
Tomáš Marný je ve skutečnosti Petr Nečas, proto ten pseudonym.
-
-
U hry co jde primarne na SP a MP v ni neni na ukor SP (COD, KZ a jejich 4 hodinovy kampane) nemam co vytknout. Neznam cloveka co by si DS2 koupil kvoli multiplayeru.
-
Omlovám se, ale "Ale kdybychom mulťák hodnotit chtěli, bylo by to na 5/10." svědčí o tom, že i na TG je posunutá stupnice hodnocení. 5/10 je čistý průměr. Zdá se vám MP v Dead Space 2 pruměrný? Mě teda ne. Je podprůměrný až hamba.
Redaktor očividně nebyl s MP složkou hry spokojený a přesto by jí dal 5:D Je to tím, že podle lidí je hra, která dostane 5 je špatná, ale to prostě není pravda. 5 z 10 je průměr a průměrné nejsou špatné!
Hlavně, že máte takových keců v podcastu a stupnici používáte stejně jako ostatní. -
-
15 rocny hraci co nehrali nic ine len CoD a MoH a podobne casual strielacky pre 12- rocnik sa zda tato hra ako neskutocna zmena a super hra, avsak pre hracov ktory maju L4D a L4D2 a 250 dalsich hier s MP sa zda MP v DS2 Ako slaby odvar L4D a dost slaba hra. SP je super, ale pokial nechceli spravit MP a nedali si natom zalezat naco to robit ? Robi to len zly pocit z tej hry.
PS: DS2 SP neni tiez nic moc co sa tyka Horror stylu, DS1 bola perfektna horror style hra. -
-
No, na Ishimuře když sem musel jít zapnout ten paprsek sem se bál jak sviňa (možná kvůli jedničce, ale bál)
-
-
Redaktorovi se zdá multiplayer průměrný (podprůměrná hra by nezabavila ani na chvilku), ale vám se zdá špatný. To není posunutá stupnice, ale rozdílný názor :)
-
-
Já sice normálně chyby neopravuju, ale troskotat je fakt ňamka:
http://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=ztroskot%C3%A1v%C3%A1 -
Mně ly udělat mulťák u DS 2 tahle... *1*
Mapy: takových 8-10
Mody: Team Deathmatch a Fre-for-all
Killstreaky: 4 kill: Care Pacpage,5 kill: Laser Machine,7 kill: navigovaná raketa,12 kill: Vodíková bomba.... xD Tak ze srandy... *1* *1* *1* -
hororova pecka koupil sem ji na hry.tojepohoda.cz za solidni cenu
-
dost dobrý monstra docela skutečný *1*