Přejít na výpis diskuzí
Dead Space 3 osloví nové hráče, musí se víc prodávat
15.6.2012 | Adam Homola
59 příspěvků
-
Aha...takže už to nebude takový hororový ale spíš akce :/ tak to mě mrzí ale uvidíme no
-
...tak prej "---jinak uz by dead space 4 nemusel vzniknout" no rofl, se uz tesej jak to budou zdimat do 10 dílu, klasiký E-ani! :(
at si strcej klidne i ten 3, dyztak krek to jistí, domítám podporovat todleto!!! :D -
-
to ti gratuluju.. v jeden moment rikas, jak je to na hovno, ze vydavaj dalsi dily a hned vzapeti se vlastne tesis, jak to stahnes z warezu.. ach jo
-
-
To vis zadarmo se i sr.cka stava lahudkou.
-
-
-
slahnute cele EA spravi z toho nestrasidelnu strielacku ala call of duty vo vesmire boha ... ze "MUSI VIC PRODAVAT " .. jako keby im nestacili miliony na ucte, neda EA ani cent, za to co spravili z mass effectu 2/3 ... vsade kam sa pichnu len skodu narobia, nie aby spravili jednu poriadnu hru a zarobili si naraz a veľa, takto robia blbe hry a ptm sa cuduju
-
Klasika. První hra, nová IP, je skvělá. Druhý díl už není tak dobrý ale pořád je to na poměry jiných her skvělá zábava. U třetího dílu si kravaťáci uvědomí, že to chce větší akci, multiplayer, kooperaci, sociální prvky, ještě více akce a výbuchů. Vidím, že ze skvělé hry udělají další dojnici.
-
To bude asi tak ako ked sa snaží metalová kapela dať na ľudovky. Svojich fanušikou naseru a fanušikovia ľudoviek im to proste neuveria. Vo výsledku predaje Dead space 3 budú ešte slabšie ako doteraz.
-
-
bohuzial nebudu
mainstreamovemu publiku staci dobra reklama a kupi zlu hru. a maintreamove publikum je ta hlavna kupna sila, ktoru chce ziskat vydavatel kadej hry
-
-
Hmmm...první mise (Odkaz od Greena) a hned 100 mrtvejch necromorphů...papá hororová atmosféro
-
-
pochybuju, ze to takhle bude ve finalovy hre - pokud si vsimnes, tak uz ma upraveny zbrane na rezacku s pilou a pak nejaka ta pulsni puska s necim.. takze tohle bude jeste upraveny podle me, vzdycky se zacinalo jen s rezackou.
-
ale jinak se těšim...oba DS mě bavily až do konce...což se o 85% hrách co si zahrajuříci nedá
-
-
" CHCE TO VÍC ACKE !!!!! " .... kde sem to už jenom slyšel .... hmmmmm
-
Nejvíc se mě líbilo prohlášení EA "Dead Space 3 má kooperaci, protože se hráči moc báli" *15*
-
-
Já jsem zjistil že stačí vypnout zvuk :D a pak se není čeho bát.
-
No to je přece jasný, kdo by se chtěl bát, když má chuť si zahrát pořádnou hororovou hru *15*
-
-
tady mate dukaz o rozdilu mezi samotarem a coopu v SP, je to docela velky rozdil!
Jako na hrani singlu sam si hra zachovava skvele hororovou atmosferu, nikde zadnej Carver neni az kdyz pozadate o spojeni do coopu, tak se cely styl hry uplne meni a vypada to hodne dobre.
(rozsireny gameplay)
http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/159?ch=1 -
-
najviac ma pobavilo ako rozreze tym diskom vojaka na marne kusky a hlasku jeho kolegu: "Where is the fu*king backup?!" vycenzuruju :D
-
jestli to bude tak lehky, jak ukazuje video, tak je to konec...
-
-
se mrkni ze to hraje asi s cheatama(ukazka by byla celkem k nicemu kdyby tam furt umiral:) neubyva mu zdravi a naboju ma plny bagl coz v tehle hre nebyva
-
-
heey tak tohle videjko vysvetluje vse a vypada to teda velmi fajne!(jak single tak co-op). Hned se mi vybavila Vec
-
-
Vždyť aby se to prodávalo tak už to z principu nemůže být sra*ka. Kdo by to kupoval ?
-
-
Ale téhle základní logice se docela úspěšně vymyká CoD, ne že bych proti němu přímo něco měl, ale nechápu jak se může prodávat jedna a ta samá hra pořád dokola rok co rok.
-