Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten DS 3 je jako Revelations..
    V Revelations taky byla lepší grafika, ALE praštěnej příběh, odklon od hratelnosti například Brotherhoodu(sice ne velký, ale furt tam je), zkažená atmosféra(podle mě) a hlavně k nelibosti některých hráčů Hookblade(osobně mi nevadil.
    A teď DS 3 - Lepší grafika, krapet stupidní příběh a patetický dialogy, odklon od hororovosti 2 maximální(i když krapet hororu v 3 taky je), a pokažený principy, zakžení atmosféry otevřenými prostory - mě se to prostě nelíbí
  • Zdravim , oplati sa mi to hrat ked som nehral Dead Space 1 a 2?
  • Sorac,ale teraz budem trosku od veci niektory tu pisu o grafike neviem ako vy ale,preto lebo si par z vas nasetril za 2roky na novu grafu tak teraz tu machujete,ze grafika v hre nic moc,kde ste boli pred 5 rokmi ked vysiel Crysis 1 aj vtedy ste tak mudrovali,ze grafika nic moc ked mozno 10percentam ludi na svete to islo na ultra ostatny na to este nemali graficke karty.
  • Chcu se zeptat, jak vám připadá kamera? Hraju na klávesnici + myši a sice zatím hraju jen chvilku, ale už teď z toho ovládání (kamery) nemám dobrý pocit.
    • Kamera je strasna do te doby, nez si na PC upravis FOV (viz Google), pak je to MNOHEM lepsi. :)
    • Je to otazka zvyku,kamera je podle me stejna od 1. dilu..u pomaleho horroru to nevadilo,pri zbesile akci to je trosku problem
  • MrSanta
    Dobrá recenze na dobrou hru.
    Škoda pro mě, že Dead Space není FPP, pohled z třetí osoby nemám moc v oblibě. Ale jako na seriál se na to na YT kouká hodně dobře.
    Líbí se mi vývoj hlavního hrdiny v průběhu série a pan Carver je taky dobrý týpek. Ellie se mi zdá taková nějaká slabší než ve dvojce, ale uvidíme, jak se to rozjede dál. Můj oblíbený "kameraman" na YT se akorát dostal na Tau Volantis, třeba ještě Ellie zazáří.
  • 8/10 ? tak jo *1*
  • Já jsem naopak velmi rád, že už to není strašidelná lekačka. Strašně nerad hraju horory a tak si konečně můžu zahrát aspoň DS3. Začátek se mi strašně líbil. Univerzum podobné ME je taky hodně povedené.
    • Já vám nevím já se vždycky někde leknu a bojim se jak u 1 tak 2 tak i u 3 *1* *1*
    • To je ironie?
      • TheFeardemon
        Další člověk co nechápe rozdíl mezi Ironií a Sarkasmem...
        • Pouč mě:)
      • Děkuji za relevantní odpověď.
    • Adam_M
      Jsem rád že máš co hrát ale mě jako milovníka hororů je líto že se z tak dobré hororové hry stala spíš akční hra s lekacími prvky než čistý nebo aspoň dobrý horor.
      • To chápu. Je to podobný případ jako s Diablem. Lidi co umí a mají rádi RPG jako já, nebyli ze začátku nadšení z D3. Prostě celé RPG je pryč, je to jen akce. To samé se možná stalo s DS3, že odebrali ty hororové aspekty. Jako díval jsem se na nějaké gameplaye z DS2 a tu hru bych prostě hrát nemohl. Že tam jsou nějaké příšery, všude krev atd.., to mi nevadí, ale ty lekačky to je pro mě smrt.
      • montatatana
        I predchazejici dva dily byly postaveny ciste na lekackach. Jen ta akce nebyla tak "akcni" a tak to mozna pro par lidi zamaskovali.
        • Souhlas, sice jsem DS1 nehrál, ale pokud srovnávám DS2 a 3 tak trojka se od dvojky zas tolik neliší.

V článku se zmiňuje relativně vysoká obtížnost, no nevím... hru jsem prošel na hard, protože jsem někde předtím četl, že normal je moc lehké a teď toho docela lituji, mohl dát rovnou impossible, hra je hodně lehká.
          • Bože takové kecy lehká ? Nevím ... situace kdy sem měl 10nábojů pul hp a musel sem projít přes jednu skvadru nekromorfu tak sem dělal snad po 15pokusu...
            • Možná malá rada, nenabíjejte zbraň když vystřelíte jen jeden náboj, není to výhodné.
              Příklad, pokud se budeme bavit o zbrani jen s primárním module a kapacitě zásobníku 20 ran, tak nabíjení spotřebovává clipy následovně:
              1-5 výstřelů = 1 clip
              6-10 výstřelů = 2 clipy
              11-15 výstřelů = 3 clipy
              16-20 výstřelů = 4 clipy
              To samé platí i pro sekundární modul, takže pokud vystřílíte obě sežere vám to 8 clipů, což je maximum a nezáleží na tom na kolik ran máte zásobník, vždy je to 25%.
            • Tak to ty náboje snad i žerete ne nebo nevím co děláte... jíž od druhé kapitoly není problém mít sebou neustále 100+ clipů a med packy to samé, nikdy jsem je nemusel vyrábět, ba naopak přes plný inventář jsem je pořád rozebíral na základní materiál.
            • Tak si lama, neměl si vse vystrilet panu bohu do oken a zaroven se nechat tolik zranit *1* *3*
  • taková srajda a trapný web
  • No takže jsem dohrál DLC Awakened a nasrali mě! Je to krátký cca 2 hodiny ani ne (hrál jsem na nejtežší obtížnost). Za 10 babek slabota. Navíc nezáživný lekavý jen na oko, spíš jen frustrující souboje. Prostředí Terrra Novy o ničem. Prostě nedoporučuji koupi, o nic nepříjdete, je to jen na vylákání dalších peněz :(
  • Inquisitor
    Zkrátka když k tomu budu přistupovat jako k akční hře, a ne už jako k hororu tak bych se mohl bavit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit