Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Jsem ve 13. kapitole a nemám se k tomu to dohrát, nějak mě už nebaví vraždit nekromorfy po stovkách... Velké plus je pro mě výroba zbraní, ta je parádní ale chtělo by to víc dílů...
  • Já jsem naopak velmi rád, že už to není strašidelná lekačka. Strašně nerad hraju horory a tak si konečně můžu zahrát aspoň DS3. Začátek se mi strašně líbil. Univerzum podobné ME je taky hodně povedené.
    • Já vám nevím já se vždycky někde leknu a bojim se jak u 1 tak 2 tak i u 3 *1* *1*
    • To je ironie?
      • TheFeardemon
        Další člověk co nechápe rozdíl mezi Ironií a Sarkasmem...
        • Pouč mě:)
      • Děkuji za relevantní odpověď.
    • Adam_M
      Jsem rád že máš co hrát ale mě jako milovníka hororů je líto že se z tak dobré hororové hry stala spíš akční hra s lekacími prvky než čistý nebo aspoň dobrý horor.
      • To chápu. Je to podobný případ jako s Diablem. Lidi co umí a mají rádi RPG jako já, nebyli ze začátku nadšení z D3. Prostě celé RPG je pryč, je to jen akce. To samé se možná stalo s DS3, že odebrali ty hororové aspekty. Jako díval jsem se na nějaké gameplaye z DS2 a tu hru bych prostě hrát nemohl. Že tam jsou nějaké příšery, všude krev atd.., to mi nevadí, ale ty lekačky to je pro mě smrt.
      • montatatana
        I predchazejici dva dily byly postaveny ciste na lekackach. Jen ta akce nebyla tak "akcni" a tak to mozna pro par lidi zamaskovali.
        • Souhlas, sice jsem DS1 nehrál, ale pokud srovnávám DS2 a 3 tak trojka se od dvojky zas tolik neliší.

V článku se zmiňuje relativně vysoká obtížnost, no nevím... hru jsem prošel na hard, protože jsem někde předtím četl, že normal je moc lehké a teď toho docela lituji, mohl dát rovnou impossible, hra je hodně lehká.
          • Bože takové kecy lehká ? Nevím ... situace kdy sem měl 10nábojů pul hp a musel sem projít přes jednu skvadru nekromorfu tak sem dělal snad po 15pokusu...
            • Možná malá rada, nenabíjejte zbraň když vystřelíte jen jeden náboj, není to výhodné.
              Příklad, pokud se budeme bavit o zbrani jen s primárním module a kapacitě zásobníku 20 ran, tak nabíjení spotřebovává clipy následovně:
              1-5 výstřelů = 1 clip
              6-10 výstřelů = 2 clipy
              11-15 výstřelů = 3 clipy
              16-20 výstřelů = 4 clipy
              To samé platí i pro sekundární modul, takže pokud vystřílíte obě sežere vám to 8 clipů, což je maximum a nezáleží na tom na kolik ran máte zásobník, vždy je to 25%.
            • Tak to ty náboje snad i žerete ne nebo nevím co děláte... jíž od druhé kapitoly není problém mít sebou neustále 100+ clipů a med packy to samé, nikdy jsem je nemusel vyrábět, ba naopak přes plný inventář jsem je pořád rozebíral na základní materiál.
            • Tak si lama, neměl si vse vystrilet panu bohu do oken a zaroven se nechat tolik zranit *1* *3*
  • Adam_M
    Mě by jinakost nevadila ale Dead Space 3 mě bohužel nepřijde jako hororová hra ale akční hra v temném prostředí…další jasný příklad dobré hry z které je akční ne zrovna sr**** stále to má své kvality ale jsem z toho zklamán na to jaká byla 1.Tak že bych dal tak 6.
    • Radioaktivni_surikata
      Já vám nevím, hrdina zrovna nejsem, ale u DS1 jsem se fakt nebál. Je pravda, že jsem to nedohrál celý, protože mě hra po pár hodinách omrzela, takže sorry jestli je druhá půlka nějak extra děsivá. Ale víc jsem se bál i u posledního AvP. Některý tmavý pasáže za mariňáka podle mě byly teda strašidelnější. No s Amnesií nesrovnávám vůbec, tam to brození ve vodě ve který plaval ten nějakej zabiják, to jsem skoro pouštěl do textilu, ale u DS jsem se tomu neblížil ani zdáááleka.
      • DecadentFilms
        V Dead Space máte kvér, to je vždycky potíž u strašidelných her. U posledního AVP jsem se tedy nebál zase já, ale každému dle jeho gusta.

Ono u DS je ten strach vyvoláván pazvuky a nenadálými skoky ze všech možných stran, to je úplně jiný druh strachu než u Amnesie či Silent Hill..
    • h0p3
      Ámen bratře.
  • KIMCID
    No já bych bojoval mezi 7 a 8.Přijde mě že už to není taková lekárna.Ale mám rád to universum tak to té hře odpustím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit