Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přehrávač funguje dobře (Opera). Jen tak dále.
  • čučoruiedka *8*
    • vtipné pepiku:) naozaj tvoja vymastenost dosahuje výšiny... včera ta admin zmázol za tvoje debilné dristy a si z toho asi moc urazený:D moje posledné vyjadrenie k tvojej trapnosti *3* no nič uži si to pepiku:)
      • já nerozumět řeč tvýho kmene *6* *6* *6*
      • toho si nevšímaj len nam zavidia že mame peknu slovenčinu zatial co oni musia rozpravat tym smiesnym tahavym jazykom :)
  • jak se jmenuje písnička na konci?
    • "stůj při mě bože můj"
      • Mohl by jsi dát odkaz na youtube nebo název v originálu? Protože jsem to nenašel :)

Díky moc
  • Tak abych věděl, o čem mluvím, podíval jsem na tu recenzi. V zásadě s recenzentem souhlasím, ale s tím hodnocením teda, kulantně řečeno, přestřelil; za sebe bych dal tak šest, maximálně sedm, pokud by se příběh ukázal nakonec aspoň trochu kvalitní a zásadně by ubylo toho, co byl můj asi hlavní problém -- konkrétně ty (cituji) "nesmyslně protahované akční pasáže" typu "uzamčení v místnosti a zoufalé odrážení vln Necromorphů", které mi nebetyčně pily krev. Hlavně když tři takové vývojáři vecpali do půlhodiny hraní. *7* Možná bych je se skřípěním zubů a zaťatou pěstí překousl, ale když jsem po té poslední znechuceně vypnul hru doufajíc, že se po těch otravných (a otravně obtížných) pasážích aspoň uložila, neumíte si představit moje překvapení, když jsem ji druhý den zase zapnul a zjistil, že budu muset tím samým marastem projít znovu. Tehdy jsem se opravdu nakrk a nově nainstalovaná hra šla z disku. *16*

Možná se někdy odhodlám k tomu, tuhle zpropadenou věc dohrát, abych aspoň věděl, jak to celé končí, ale vzhledem k tomu, že vyšel nový StarCraft, pozítří jde ven Bioshock a mě v dohledné době nejspíš čeká investice do PS3, je dost možné, že tenhle rok to teda nebude.
    • Tak 8/10 napálili i Resident Evilu 6. Mě už tady nepřekvapí nic...
    • Jo ještě jedna věc. Pro ty mainstremové hráče, pro které jsou ty pasáže jak sám říkáš "otravně obtížné" je zda obtížnost casual. Navíc lze obtížnosti během hraní přepínat. Takže pokud je to pro tebe moc náročné, tak prostě uber. Pokud tě ale víc než jeden nekromorf děsí a hrozí jak říkají angličaní "shit your pants", tak to potom ani ten casual moc nepomůže.
  • Keyz
    Bude i recenze na Resident Evil 6 pro PC?
    Jak se píše zde: http://games.tiscali.cz/tema/resident-evil-6-na-pc-si-da-nacas-tvurci-nechteji-port-uspechat-60745

Zatím to vypadá, že to uspěchali.
    • BoB.2
      Řek bych že ne recenze tu je na xbox na PC je to to samí.
      • Keyz
        Jestli neprovedli nějaké úpravy, tak to samé není. Je to horší.

Zrovna s ovládání se asi moc nepárali, dle zahraniční recenze
        • residentevilfans
          ovladani se da jen ty textury jsou maras *11*
  • Keyz
    Škoda,že dobré zbraně lze rychle získat není tedy potřeba tak moc hromadit materiál.

Brokovnice je prostě Ufonokiller.
    • Brokovnice je zabijak neidentifikovatelnych letajicich objektu?
      • Keyz
        Ufon jsem říkal potvorám ve hrách i když měli jména atd, tedy nebyli to Ufoni v pravém slova smyslu.
  • Dobrá recenze. Mně se líbí recenze jak od Lukáše tak i od Pavla, videorecenze je takový doplněk k textu a proto mi nevadí (naopak) Lukášův styl. Něco ke hře: jednička mi přišla nudná (byla tam sice vynikající atmosféra, ale ty očividné lekačky mě teda nedostávaly), dvojka mi přošla ještě horší (moc akční na horor) a trojku už zkoušet ani nebudu, prostě to není série pro mě.
  • no jasne zas dostal obalku od ea ze. cose da delat jeto skoro ukzde hry od ea. ze se tu davaji nadprumerne hodnoceni.recenze je ve vsem vedle ,cela spatne.
    za 8-9 se pry dostava 5ok .
    • EA miva i dobre hry, navzdory tomu, ze se to haterum nelibi.
    • Nove NFS:MW - EA - zde hodnoceni 6...
  • dobrý přehrávač a dobrá videorecenze, ty Lukášovy mi moc nesedí, ale Pavel naštěstí moc nezabíhá do verbálního umění a drží se servírování fakt
  • BelaJBB
    Mainstream je asi khuuul slovo zo slovníku recenzenta. Moja chabá znalosť angličtiny to prekladá ako väčšinový prúd. Takže to mám chápať tak, že hra je korodor preto, že mainstream nemá rád sandbox ? Ale to je zase blbosť.
    Len tak na margo väčšinový vkus nemusí byť a často nebýva zlý.
    • Vetsinovy vkus nebyva nejhorsi, ale ani nejlepsi, zpravidla byva povrchni a nenarocny. Zpravidla neni v souladu s fanousky daneho oboru.
    • Ted to spis lidi berou jako Nenarocny hráče, kterých je víc než "nás"
      • BelaJBB
        Nie sú nenároční a príležitostní hráči "casuals" ?
        • Bavime-li se o vkusu, tak nikoli. DS3 je mainstreamova hra, nikoli casual.
        • To jsou. Jenže teď když řeknes Casual hrac tak hraje Farmville nebo Fruit Ninja, ne Dead Space 3 :)
          • BelaJBB
            Jo a teraz noob znamená skillera s n00b t00b *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit