-
ten koniec je super easter egg na niekdajšie Lukášovo bláznenie z Level TV, pokial si dobre spomínam. (ano, určite dobre, na tú scénu sa zabudnúť nedá *1* )
-
mimochodom ... prehrávač funguje *1*
-
Nevím, jestli to ti už někdo nepsal, vyvrujte se koupi DLC Awakened, je to hovadina, heště ke všemu dlouhá pouze 1.5 hod. (dohráno na nejtěžší obtížnost). absolutně zbytečný a to, že to je hororovější je dáno tím, že na vás hra posílá tuny silných nepřátel v prostředí plným markerů a svíček atd. Zlatá jednička v tomto ohledu, jinak já jako fanoušek serie jsem byl s DS3 spokojen, nemuseli tam být ty lidští protivníci, jinak vcelku OK. ale DS1 a DS2 byly o trochu lepší.
-
Díky za to přepnutí z HTML5 na Flash. Myslel jsem si, že je závada pouze na mém přijímači *15* *15*
-
Btw kdo hrál za Cartera?
-
-
*za CARVERA...Pavel to opět poplet *15*
-
-
Kua. Asi mě neomluví, že jsem byl frustrovanej až po uši z Xbox Live, co? :) Nicméně za Cartera tam hraju aspoň v polovině těch coop záběrů.
-
-
Nechci aby to znělo jak rejpání nebo snad urážka na tvojí osobu.Jen mám tendenci lidi opravovat *15*
-
(!!!) Carvera.
-
-
-
-
...tak toto je môj prípad...zobral som hru ako odškodné za SimCity. Moje šťastie spočíva v tom, že som dvojku Dead Space minul...jednotka ma bavila ale hral som ju dávno, takže nie som hrou presýtený. No a Dead Space trojku hráme práve teraz s kámošom co-op...a baví nás to. Som rád, že okrem Borderlands 2, mám konečne aj inú hru, ktorá ma zábavný co-op. Pre dvoch, je to fajn hra...
-
Škoda,že dobré zbraně lze rychle získat není tedy potřeba tak moc hromadit materiál.
Brokovnice je prostě Ufonokiller. -
-
Brokovnice je zabijak neidentifikovatelnych letajicich objektu?
-
-
Ufon jsem říkal potvorám ve hrách i když měli jména atd, tedy nebyli to Ufoni v pravém slova smyslu.
-
-
-
Bude i recenze na Resident Evil 6 pro PC?
Jak se píše zde: http://games.tiscali.cz/tema/resident-evil-6-na-pc-si-da-nacas-tvurci-nechteji-port-uspechat-60745
Zatím to vypadá, že to uspěchali. -
-
Řek bych že ne recenze tu je na xbox na PC je to to samí.
-
-
Jestli neprovedli nějaké úpravy, tak to samé není. Je to horší.
Zrovna s ovládání se asi moc nepárali, dle zahraniční recenze -
-
ovladani se da jen ty textury jsou maras *11*
-
-
-
-
Přehrávač funguje dobře (Opera). Jen tak dále.
-
nejslabsi dil serie a duvod proc dat tuto serii k ledu,vic jak 7/10 si nezaslouzi