-
Tak jsem asi desetkrat shledl reklamu na GoW, ale video samotne jsem nevidel. Prepinac nefunguje (spousti video). Zkouseno na Galaxy Tab.
-
mimochodom ... prehrávač funguje *1*
-
...tak toto je môj prípad...zobral som hru ako odškodné za SimCity. Moje šťastie spočíva v tom, že som dvojku Dead Space minul...jednotka ma bavila ale hral som ju dávno, takže nie som hrou presýtený. No a Dead Space trojku hráme práve teraz s kámošom co-op...a baví nás to. Som rád, že okrem Borderlands 2, mám konečne aj inú hru, ktorá ma zábavný co-op. Pre dvoch, je to fajn hra...
-
Velmi povedena recenze:)
-
Lara/DS3 = intro cutscene------QTE------cutQTEscene----QTE----final cutscene
-
OK, takze ja si konecne poridim jednicku, se kterou jsem zatim nemel tu cest a jen jakoby mimochodem dodam: "Fuck the mainstream player!" .)
-
-
Ta bola aspoň hratelná, nebol ta taký QTE vývar ako Lara
-
-
Tak tenhle nenapadity koridor bez stipky inovace, kde delas furt jen to iste a bez pribehu dostane 8 a bezchybna Lara Croft, kde se furt deje neco noveho, je inovativni a neokoukana s bezva pribehem dostane len 7 ? Si fakt delate srandu ? To tam vsichni v redakci fetujete ? To jak kdybich rekl, ze Volkswagen je lepsi nez BMW. Nechapu ...
-
-
Jen detail, to ze hra ala Lara neni na pc jeste neznamena ze to je novy, neokoukany a napadity. Nevim kolikrat vam to musi lidi opakovat, Uncharted s timhle prisel driv a lip (mozna krom lovu a upgradu zbrani). A jen tak srovnavat 2 automobilky...radši zalez
-
-
Aha Uncharted "s tím přišel dřív a líp." A Dead Space 3 s tím taky přišel dřív a líp co? *4*
-
-
Bavím se s clovekem kterej mluvi o lare jako o naprosty novince a neokoukany veci, nesnaz se tu vyvolat nejaky rozpory zbytečný
-
-
-
Napísal si to sice kapanek hulvátsky ale suhlasim s tebou... mne DS 3 neprišiel v ničom inovatývny a mal som pocit že hrám jednotku, dvojku... proste nič nové ( nehovorím že hra bola špatná ) okrem uprav zbraní žiadna sláva... s Larou súhlasím tá si zaslúži určite 9/10
-
-
-
Jedničku jsem dohrál, dvojku jsem ani nedohrál a trojku už ani zkoušet nebudu.
-
-
Tahle recenze se povedla daleko více než na minulou laru.
-
Alespoň nějaká videorecenze, na kterou se dá koukat a která zároveň poskytuje dost informací o hře. Ne jako ty parodie na videorecenze od tamtoho...