Přejít na výpis diskuzí
Deadpool a další hrdinové Marvelu zmizeli z digitálních krámů
2.1.2014 | Ladislav Loukota
31 příspěvků
-
No to je taky dobre, jelikoz kdybych ho musel registrovat na Steamu, tak bych z toho radost nemel
-
Na Steamu není a nikdy nebyl :(
-
Doteď se mi nepovedlo zprovoznit X-Men Origins: Wolverine, takže možná dobře, že ty licence bude mít někdo jinej... Ovšem Spider-Mani mě bavili vždycky (ten poslední, Amazing Spider-Man obzvlášť).
-
Ta hra místy byla vtipná, třeba fackování wolverina jsem si užil, ale jinak byla totální většina vtipů přepálená až vyloženě trapná. Na amíky tenhle humor možná funguje ale to jsou američani, pro ty je vrchol zábavy když si můžou drtit koule a natáčet se u toho...
-
to není poprvé, DLCčka k Ultimate Alliance 2 se taky potichu vytratily z PSN a XBL a hodně Marvel her se špatně shání i ve fyzické kopii a na ebayi se prodávají za ceny současných nových her
je škoda že jsou ty hry takhle špatně licencovaný, zas takový braky to nejsou aby se toho po roce zbavovali -
mně teď dost baví ta free-to-play verze Marvel Puzzle Quest: Dark Reign na steamu
je to klasickej puzzle quest, jen teda bez questování, víceméně je to jen série řežeb, ale je tam strašná tuna postav (navíc každá v několika verzích, jako classic, modern atd.), levelujete si svoje postavy, příběh tam taky jakejž takejž je, a hlavně je to dost návykový, takže zkuste, kdo máte náladu :) -
jinak včera jsem si všiml že 31.12. od těch 19:00 jak bylo nové hlasováni o slevy byl Deadpool, ale když jsem se koukal na to 19:45 tak tam byl místo toho COD
-
Ja doufam, Deadpoola moc chci, ale prazdna penezenka rekla ne :/
-
no na chvíli mě zamrzelo, že jsem nekoupil toho Deadpoola o Vánocích za 6 liber, ale myslím, že to nakonec tak černý nebude a že se ty hry časem zase objeví.
-
Jsem velice rad ze mam X-Men Origins Wolverine na klasickem DVD bez potreby Steamu ... takhle ho pak muzu prodat nejakemu zberateli.
-
Deadpool je jedna z nejzábavnějších her v historii. To, že to je nedoceněná hra, která svým pojetím je průměrná, ale humorem zcela někde jinde je fakt:)