Přejít na výpis diskuzí
Deadpool a další hrdinové Marvelu zmizeli z digitálních krámů
2.1.2014 | Ladislav Loukota
31 příspěvků
-
Doteď se mi nepovedlo zprovoznit X-Men Origins: Wolverine, takže možná dobře, že ty licence bude mít někdo jinej... Ovšem Spider-Mani mě bavili vždycky (ten poslední, Amazing Spider-Man obzvlášť).
-
-
Ono taky jestli problem nebude mezi zidli a klavesnici! 😁 😁 😁
-
-
Hry hraju už nějakej pátek, takže nejsem blbec. Ta hra se zkrátka nespustí, když má. A po celym dni hledání řešení na fórech a následnym zjištění, že řešení neni (nejsem sám, kdo má stejnem problém), jsem ztratil jakýkoliv iluze o vývojářích, který nejsou schopný dodat fungující produkt, za kterej jsem jim zaplatil penězma.
Takže ne, problém neni mezi židlí a klávesnicí. -
-
Hru X-Men Origins: Wolverine jsem hrál bez problémů a nemusel jsem řešit žádné problémy verze nebo snad hledání na fórech komu hra také nefunguje. Sand možná (je to dlouho co jsem hrál naposledy) jestli nebyl vydaný patch který opravoval chybu v launcheru... Ale to jen hádam, za to, když se povede Origins: Wolverine spustit dostává se hráči skvělého herního zážitku. Však jestli nezáleží na oblibě. pro někoho kdo je fanda Batmana nebo Supermana a celkově má radši DC comics asi nemá smysl přemlouvat na MARVEL.
-
-
-
-
What a shame. Chtěl jsem si počkat, až cena ještě klesne a pořídit si ho. Teď se na to buď vykašlu, nebo si pořídím hru z Piratebay - krabicovky už totiž nekupuju..
-
-
tak hold nakoupis v zatocepiratu kdyz marvel nechce alepson trosku snizit ztraty z vydani hry.. jejich blbost...
-
-
Opet se musim pozastavit nad vyberem novinky. Daleko vetsi potencial ma zprava o zmizeni Fallout her z GOG. Ma to hrdinu (polaci), z*ranyho zaporaka (BETHESDA/ZENIAMX), prostor pro spekulace (ty voleeee, to udelali protoze brzo ohlasej FAllout 4!!!). Ale ne, pissalke radsi sahne po postavicka v trapnejch elastacich...
-
-
Jenze tahle zprava je stara.
Jelikoz GOG uz sam rikal ze nekdo kupuje prava na prvni Fallouty a tak je nebudou moci dale prodavat (proto je taky rozdaval zdarma).
To ze to koupila Bethesda je jenom update 🙂
-
-
Velka skoda, hlavne posledni veta, ze zrejme jak Deadpool zacal tak i skoncil. Holt Spiderman byl a je uspesnejsi.