Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednicka byla hodne neprijemna na rozjezd, dostaval jsem se do toho dobre prvnich 10-12 hodin…

Pak me to ale chytlo a nepustilo. Az maniakalne jsem trval na tom, ze tu dalnici a sit opraven pro dalsi hrace proste dostavim sam. 

Za me paradni hra - ktera me naucila vazit si zivota jako zadna jina hra. Dodnes vlastne nevim, jestli opravdu kazda mrtvola ve hre znamena taktickou nuklerani hlavici… protoze jsem si proste netroufl nikoho zabit. 

• Jedničku jsem měl zdarma z Epicu, nedávno jsem zkusil a po pár hodinách zase odkusil :DDD

Není to absolutně pro mě, ale každému co jeho jest.

• JohnyTheZik

Díky za recenzi. Jsem pořád trochu na vážkách, jestli se do toho vrhnout hned, protože jsem ke konci DS1 měl už lehkej fatigue ze hry.. ale jinak mě to bavilo dost a jestli jsou vylepšený souboje a BTs, tak věřim, že to bude good i podruhý.

• Duncan66

Jednicka me velice nadchla. Chvili trvalo, nez jsem se adaptoval na zamysleny herni styl a potom jsem si hru kralovsky uzil. I obtiznost pro me byla tak akorat a hrozne se mi nakonec libil napad, ze jste ve hre nikoho nemuseli zabit a naopak se zabitim byly problemy a presto byla hra dostatecne akcni a vubec skoro vse bylo vychytano tak, aby se z toho nestal snadna zalezitost, ale zaroven vam hra nehazela umele klacky pod nohy.

K tomu fantastcke scenerie, zmena pocasi atp. Jako jednicka za me urcite jedna z mala her, kde jsem po dohrani nemel zadne vetsi vyhrady. Treba u RDR2 byl balance rozhodne horsi, stejne jako rada dalsich veci a k tomu vsechny ty desitky az stovky zavrazdenych nevinnych lidi, to mi bylo proti chuti :D

• Derp_1337

Zdravím. Nevíte, jestli někdo udělá recenzi na Dune: Awakening ?

• cms.jakub-malcharek

Mám rozehráno, takže někdyTM zřejmě bude 

• Derp_1337

Díky moc za info.

• Sainten

Parádní text, Šárko 👏🏻

Dost jsem se na nový DS těšil, díky tvé recenzi už se ale nemůžu dočkat. Takže.. děkuju. 😊

• mr.clayman

Jednička byla za mě... divná a už delší dobu stojím stále před branami Edge Knot City, ale asi tomu dám znovu šanci.

Dík za pěknou recenzi, Šárko. 👍

• lito

těším se, řekl bych, že to bude první hra, kde bude PS5 Pro dávat smysl. 

• Jester

Šárko, fajn recenze, pěkně se to četlo a dost mě to nalákalo. Ostatně už jedničku mam fakt rád, tak jsem se ani nebál, že by to bylo jinak. Jen by mě zajímalo proč ne 10? Text je vlastně veskrze striktně pozitivní a jenom občas z toho cejtim, že tam je něco málo prostoru pro zlepšení, ale nedokážu to identifikovat. Co teda byly ty maličkosti, který tu hru dělí od abolutního hodnocení?

• cms.sarka-tmejova

Za mě je největší překážka k desítce tempo, někde ve druhé třetině jsem měla pocit, že by děj mohl mnohem víc odsýpat. A nebylo to způsobené nějakým presem na embargo, času jsme měli dost, spíš se to v určité monotónnosti fakt táhlo a chyběl někdo, kdo by pár misí proškrtal. Ale to je můj subjektivní vrtoch člověka, který by z podobného důvodu hodně váhal třeba s absolutním hodnocením pro RDR2. Jinak jsou to spíš drobnosti, jako že pro některý prvky je těžký najít využití - proč tam teda jsou, působí to místy jako bizár pro bizár, který přehlcuje už tak obsáhlý menu. 

• Jester

Super, díky za jasnou odpověď :) Jinak s RDR2 souhlasím, totální obdiv pro maniakální detaily, který ale celkově brzdily tempo stejně jako několik výplní v hlavní lince.

• lito

ta pomalost a poetika dělá právě z RDR2 něco jiného(čti výjimečného) než standardní AAA titul, stejně jako je to u Death Stranding či Shadow of the Colossus.

Ale jak psala Šárka, tady jsme v subjektivních vodách, každému sedne něco jiného.

• Psychotic

Taky ale absolutně ničí replay value...

• lito

souhlas a je pravda, že jsem ty hry znovu nehrál krom remaku Kolosů. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit