Death Stranding 2 v deseti minutách ukázal herecké hvězdy i příšery. Vyjde už v červnu
-
A už se ví co chtěl autor říct tou jedničkou a o čem to vlastně bylo, nebo jsou to všechno jenom domněnky? 😁
-
Boze tie ruky maju radi vsetci japonski developeri...Preco to ide az do takej roviny abstraktnej divnosti? Pri tom by stacilo malicko ubrat a bol by z toho mega pocin.
-
-
Protože Japonci se nebojí originality a nejedou stokrát viděné ohranné šablony jako západní vývojáři, kteří se zacyklili v designu monster asi na třech různých archetypech.
-
protože herní médium je pro abstraktní formu ideální platforma a i díky tomu to bude mega počin.
-
-
Ne že bych chtěl cíleně provokovat, ale jedničku jsem hrál, protože byla zdarma na Epicu, a Kojima je podle mě jeden z nejhorších scénáristů v branži. Přinejmenším pokud jde o dialogy, popisy a stavbu příběhu. Potvrdilo se mi to i po dohrání MSG 5, z těch dialogů mi vyskakovaly uhry na čele. Ale vizuálně a herně - pokud je za vizuál a gameplay svých her zodpovědný on - je génius, to zas jo. Ale psaní by měl fakt přenechat jiným.
-
-
No vidíš mě zas připadá hrozně trapný příběh a dialogy v half life 2 nebo třeba falloutu... sto lidí sto chutí
-
-
Spíš sto lidí, devadesát z nich bez chuti.
-
-
chválím za sebereflexi.
-
-
-
no, zrovna např. MGS2 má jeden z nejlepších scénářů vůbec v rámci video-her.
Kojima funguje za mě na jiné bázi než my ostatní, plive x nápadů a je potřeba, aby ho někdo kontrolovat a usměrňoval, otázka je jestli takové lidi kolem sebe má.
I když to není ideální, tak ty scénáře a příběhy se snaží vždy říci tolik myšlenek a mají tolik nápadů, že to nejde srovnávat s příběhy ve stylu Zaklínače, kde zachraňuješ svět a hraješ u toho karty.
-
-
Takže hry od Kojimy jsou líp napsané než Zaklínač 3. Protože mají hodně myšlenek a nápadů. Tak určitě. To mi připomíná slavný Trumpův výrok, že je strašně chytrý, "protože mám velký mozek a řekl jsem spoustu věcí".
-
-
"Takže hry od Kojimy jsou líp napsané než Zaklínač 3. Protože mají hodně myšlenek a nápadů. Tak určitě."
to netvrdím, to tvrdíš ty. Já jenom říkám, že každá hra se pokouší o něco jiného a mají jiné ambice. Ten tvůj příspěvek sis ve své hlavince vyfabuloval.
Zaklínač má ambice říkat příběh o hledaní Ciri a záchraně světa, přitom ti do scénáře promítají balast ve stylu Gwentu. Ambice o hlubší myšlenky jsou takřka nulové. Největší myšlenka herního Zaklínače je, že největší monstra jsou lidé a to recyklují už dvacet let. Kojima celou svoji herní historii přemýšlí o spoustu věcech a některé věci i předpověděl v rámci svých příběhů.
Ale když máš tak rád srovnání, tak MGS 2 má lepší scénář než všichni Zaklínačové dohromady.😉
-
-
-
To se pozná znalec.
-
-
na toto se tesim hodne, ten trailer a vsecko ... styl