Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Carnage666

Záporák mi teda přišel dost stereotypní, chlap s maskou a POZOR na masce má další masku 😂

• lito

Naopak a Kojima evidentně nechce spoilerovat. V trailerech MGSV, bylo snad 90% důležitých věci ze hry samotné.

• Dlaha

Já tam vidím samé věci na které se dá těšit. Hustý stealth, kde se skrýváš před neviditelnými bubáky, soubojový systém, při kterém ti mohou padat na zem důležité věci, které neseš na zádech, hutná atmosféra, creepy svět, ne-triviální záporák, ovladatelná vozidla, volnost ve způsobu překonávání překážek (viz. ten žebřík, kolík s lanem, možnost přímého souboje, stealth, ...). Me gusta

• Ono jde spíš o to, že zatím (krom jména) není ukázáno nic, proč by se na to člověk měl těšit, ne?

• I smell a Meisterstück. a nebo totální kravinu. 

• lito

Tak napiš, proč je to kravina. Na tvoje pseudo- intelektuální kecy jsem totálně alergický. Nejhorší je, když si hlupák hraje na chytráka.

• Veskoslav

Kdyby tam nebyl napsán Kodžima, tak 50 % lidí napíše, co je to za kravinu...A kolikrát se už ukázalo, že slavné jméno neznamená kvalitní hru v herním světě...

• Jsem velmi zvědav na celkovej pribeh... vypada to na dobře vytvořený nový detailni zajímavý a temný svet kterej by nam mohl zustat v srdcich. Premejslim ze bych si koupil svou prvni sběratelku v životě, potrebuju klíčenku... 

• MidnighT91

Pár dní zpátky jsem konečně dohrál TPP. To jak detailní ta hra je hraničí se šílenstvím a přitom je to zhruba jen polovina původního konceptu. 

Kojima je OCD blázen a tohle s velkou pravděpodobností bude hra na jiném levelu.

• Carnage666

Wow, musim říct že Apocalyptica tomu traileru dodala rozměr a na to že mě od Kojimy nebavila ani jedna jediná hra tak mě tohle dost láká a jediný čeho se bojím je ten "survival" chodit dlouho po pláních šnečím krokem a stavět si žebříky mě moc nebere ale ve chvíli kdy jsem si říkal "nuda" tak tam byl nějakej cinematic a mě to zase vtáhlo... příběh bude asi silnej a kvůli tomu bych do toho šel.

• TheGGG

nejsem překvapen, ps4 exklusivita a do toho Kojima, to je v podstatě záruka dvojtého mástr písu...

dobré vědět, že jsou tu pořád důvody proč žít

• Sierra117

Nicolas Winding Refn v Kojimově hře, Hideo Kojima v Refnově serialu. ZÁKLAD! Hra ve který jsou dvě největší Dánský esa po dlouhejch desti letech zase na jednom projektu. 

Ted ještě mít to PS.

• victor

Stále si myslím už od prvního traileru , že tohle musí být o životě a .... o životě po životě . Ta druhá strana možná nebude nic jiného než to co přijde po smrti . Možná v realitě hry padla bariéra mezi životem a smrtí  , mezi tokem času a bezčasím okamžiku smrti . Na tohle čekám ;) ...

Mrtví vojáci , snaha zničit počínající život ( resp budoucnost...) 

Mimochodem ta klíčenka se skafandrem a lebkou se mi moc líbí .

PS : Survival prvky hry mne trochu děsí ,chodit po prázdných pláních zavání nudou i když budu mít cepín a provazový žebřík ...kvůli tomuto hru primárně kupovat nebudu ;)

• Lukyz

Tak tohle bude parádní schýza 😍

A ke konci to snad byl "Master Miller" 😍 😍

• No vypadá to zajímavě. To bude buď velký malér nebo majstrštyk, nic mezi tím. Každopádně důstojná součást poslední PS4 etapy. Ještě Last of Us 2, Ghost of Tsushima a pak hurá pro PS5 :-)

• Ne. To je standartní průběh game story ala Hideo Kojima :-)

• michaelfoucault

Tohle jsou ty následky kouření marihuany?

• Thanquol

Možná, jsi nevědomky objevil tajemství té scény.

Ten voják říká, že má naštěstí dobré spojení na druhou stranu. Tak mě napadlo, že ta hořlavá látka, vytéka z automobilu poškozeného v konfliktu, který se stal už dříve, ale voják je s ním stále nějak spojen a hořet mohlo na straně současné, kde je pouze voda a se kterou je voják také spojen. Taky se zdálo, jako by se ze začátku scény, kdy se voják vynořil zablýskly blesky a jakoby zároven pršelo.

• lito

paráda, paráda, paráda. Tohle bude super rozlučka s PS4, pak ji vyhodím a koupím pětku. Jinak to vypadá fakt sakra dobře. Tohle musí vyjít na zasloužených 10/10 ne jak u MGS, kde to bylo za jméno.

• Cvicme_v_rytme

Dobrý, až teda na tu zapálenou cigaretu. Cigaretu zapálí poletujícím uhlíkem a když ji odhodí, začne hořet ta voda. To už ji stejně tak mohly podpálit ty poletující uhlíky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit