Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

nejsem překvapen, ps4 exklusivita a do toho Kojima, to je v podstatě záruka dvojtého mástr písu...

dobré vědět, že jsou tu pořád důvody proč žít

• Carnage666

Podle nových leaků který zatím nejsou 100% potvrzený vyjde i na PC ale později.

• TheGGG

nevyjde... to je absolutní mnohokrát vyvrácený blábol...

• Veskoslav

Víš, že to samé jsi psal o Detroitu?

• TheGGG

nepsal, ale i tak je to naprosto odlišná sytuace... pokud nevidíš rozdíl mezi QD a jejich vztahem k sony a Kojimou a jeho vztahem k sony, pak nemáš moc velký rozhled.

Na PC to prostě nevyjde a brekot pc mustard race na tom nic nemění...

• Jsem velmi zvědav na celkovej pribeh... vypada to na dobře vytvořený nový detailni zajímavý a temný svet kterej by nam mohl zustat v srdcich. Premejslim ze bych si koupil svou prvni sběratelku v životě, potrebuju klíčenku... 

• victor

Přesně tak nechce si Collector a dejte mi tu klíčenku :D

• Fordzy

Tak si kup jen tu klíčenku... 😂 https://kojimaproductions-store.com/collections/kojima-productions

• Cvicme_v_rytme

Dobrý, až teda na tu zapálenou cigaretu. Cigaretu zapálí poletujícím uhlíkem a když ji odhodí, začne hořet ta voda. To už ji stejně tak mohly podpálit ty poletující uhlíky.

• Derp_1337

Jak tady Thanqul napsal, ta scéna má skrytou rovinu.

SPOILER ALLERT

V té hře půjde o prolínání apokalyptické současnosti s minulostí díky napřirozeným jevům. Takže v té scéně je vidět ta "současnost" a v záblescích prosvítá ta "minulost" kde hoří auto. V součanosti voják drží cigaretu a prolínáním s minulostí ji zapálí. Následně odhození cigarety do vody reálně nic neudělá, ale v minulosti na tom místě byl benzín vytékající z hořícího auta a ten benzín se vznítil. Díky prolínání realit je vidět oheň, ale ten oheň není v současnosti, takže vojákovi reálně nemůže ublížit.

PS: Je to hodně komplikované. Buď to nakonec bude působit věrohodně a lidi to označí za mistrovské dílo... a nebo to všichni odsoudí za překomplikovanou blbost. I když nejpravděpodobnější jsou smíšené reakce: někdo to akceptuje a bude to chválit, u někoho jiného se to setká s nepochopením.

• Thanquol

Možná, jsi nevědomky objevil tajemství té scény.

Ten voják říká, že má naštěstí dobré spojení na druhou stranu. Tak mě napadlo, že ta hořlavá látka, vytéka z automobilu poškozeného v konfliktu, který se stal už dříve, ale voják je s ním stále nějak spojen a hořet mohlo na straně současné, kde je pouze voda a se kterou je voják také spojen. Taky se zdálo, jako by se ze začátku scény, kdy se voják vynořil zablýskly blesky a jakoby zároven pršelo.

• Fordzy

Zablýsklo se, protože ta scéna odkazuje na podobnou scénu z filmu Apocalypse Now a podle džungle a zvuku vrtulníku se ta scéna odehrává ve Válce ve Vietnamu. https://youtu.be/eEQ8jMQz7bs

Asi tím že ten film znám nazpaměť, tak jsem to hned poznal, ale spousty lidí nepoznali Vietnam. 

• michaelfoucault

Tohle jsou ty následky kouření marihuany?

• Ne. To je standartní průběh game story ala Hideo Kojima :-)

• Lukyz

Tak tohle bude parádní schýza 😍

A ke konci to snad byl "Master Miller" 😍 😍

• victor

Stále si myslím už od prvního traileru , že tohle musí být o životě a .... o životě po životě . Ta druhá strana možná nebude nic jiného než to co přijde po smrti . Možná v realitě hry padla bariéra mezi životem a smrtí  , mezi tokem času a bezčasím okamžiku smrti . Na tohle čekám ;) ...

Mrtví vojáci , snaha zničit počínající život ( resp budoucnost...) 

Mimochodem ta klíčenka se skafandrem a lebkou se mi moc líbí .

PS : Survival prvky hry mne trochu děsí ,chodit po prázdných pláních zavání nudou i když budu mít cepín a provazový žebřík ...kvůli tomuto hru primárně kupovat nebudu ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit