Přejít na výpis diskuzí
Deep Silver sérii Metro věří, Last Light nebylo poslední
23.8.2013 | Adam Homola
41 příspěvků
-
Hmmm další hra "Přístupnější širšímu publiku" .. Tak to už do své sbírky nezařadím.. Metro of duty nechci.. a nejlepe to vydame na Pc, všetky konzolove krabičky , a iPad a vydame to ještě i na mobily vytěžnost maximum.. a skončime jak serie Cod, NfS, AC ...
-
-
Ono se to člověku líbit nemusí, ale hra si na sebe musí vydělat a tak černě bych to neviděl.
-
-
Šak jen ať vydělava, ja dobre hry rad koupim, počkam si na recenzi a jak to skoni tak to pro mě vydava skidrowgames.net..
-
-
Ked to skonia, tak na co to potom vobec tahat, ze?
-
-
-
-
Jedine kdyby z toho udelali mmo
-
-
Tady je taky někdo lehce m(i)mo *2*
-
nebo z tebe k.o. ... *15*
-
muselo by být FreeToPlay
-
-
Tudíž dle tvé logiky je více než pravděpodobné, že Witcher 3 a Dark Souls 2 budou taky špatný hry? *8*
(K Dark Souls přičítám i Demon Souls, tím pádem je Dark Souls 2 v podstatě již třetím dílem, stejně jako Witcher 3 a "případný třetí díl" Metra) -
-
Nie, Metro pôvodne vydávalo THQ a až v dôsledku rozpredania spoločnosti sa práva dostali k Deep Silver. V tom čase bolo Last Light už takmer hotové, takže vplyv Deep Silver v tejto fáze nebol taký výrazný. Akým spôsobom sa ale postavia ďalšiemu dielu je otázne. Nezabúdajme aký vplyv mal JoWood na vývoj Gothic 3. Prakticky zabili úspešnú značku. Snažili sa urýchliť vydanie hry a spomeňme si ako to dopadlo. A ešte horšie... spomeňme si aj na Gothic 4 (To už dojili mŕtvu kravu). 4A Games nie je podľa môjho názoru tak silné štúdio aby dokázali odolať prípadnému tlaku zo strany vydavateľa. Rozhodne by som vplyv Deep Silver nepodceňoval. Zdá sa mi, že to je celé o tom, že videli čísla predajnosti a teraz v tom vidia len potenciálny zisk. Hlavne keď čítam ako chcú spraviť "hru pre všetkých".
-
-
Jenže tady si tolik vyskakovat Deep Silver nemůže, protože mají svázány ruce licencí, kterou vlastní Dmitry Glukovszky (snad jsem to napsal správně) a ten stále kouká vývojářům přes rameno. A pochybují, ze by si nechal svoje univerzum nějak zásadně překopat kvůli pár hráčům navíc...
-
-
Měla to být reakce na uživatele "granis".
-