Přejít na výpis diskuzí
Defense Technica jde na žánr tower defense postaru
1.10.2013 | Aleš Smutný
13 příspěvků
-
Byteality.
-
Dobrá TD?...tak zkus třeba Defenders Quest: Valley of the Forgoten! Rozhodně skvělá TD a určitě tě bude bavit. Jinak i na Starcraftu 2 jsou velmi povedené TD mody!
-
Castle Storm :) samozřejmě...
-
Castle Strom je rovněž zajímavá variace.
-
Orcs Must Die je přesně ten případ TD, který se snažili nějak ozvláštnit, ale není to ono, těch peněz na věže je málo, takže tam musíte běhat a dobíjet - a to mě nebaví.
-
TOWER DEFENSE zanr co jde mimo mne, a to i na mobilni platforme. ( teda vetsinou to nestalo tak uplne zato ale verim ze povedena hra, muze i zabavit na nakou chvily.)
-
Mám na Steamu jedničku i dvojku a vážně mě to nebavilo :/. Nápad dobrej, ale third person pohled tomu podle mě moc nepomohl :/
-
Dobrá je Vector Tower Defence 2.
+ Ted vyšel Kingdom Rush: Frontiers na Android. -
No nevim ... existuje asi bambilion TD her v prohlizeci :D
-
no já taky miluju TD hry, ale popravdě Kingdom Rush mě vůbec nebavilo (pořád o tom někdo básní, že to snad do třetice zkusím).
za dobrý považuji Defender's Quest, ale z free Cursed Treasure. -
Bohužel jsem na moc Towerek nenarazil. Zkus prosvištět GOG nebo si dej modernější variantu Orcs Must Die :)
-
Miluju TD hry a strašně mě mrzí že na Winy prakticky není dobré TD, nebo má někdo nějaké tipy? Defense Grid: The Awakening byla strašná kravina :/ a poslední TD které mě vážně bavily, byly PvZ a Kingdom Rush. Je smutný, že nejlepší TD hry byly custom mapy do W3 (Element TD, Enfo's, Warhammer TD, atd.)
-
no jen stručně: sem s tím :)