Dejte sbohem létu: Baldur's Gate III vychází o měsíc dřív
-
Dobrý tah s posunutím. Jen si radši pár dnů počkám na prvni ohlasy hráčů na bugy. Z principu nechci nakupovat nedodělané hry.
-
Alešovi se orosilo čelo... 🙂
-
uz ted jim davam +1 v hodnoceni hry, pro vetsinu vydavatelu na pc existuje pouze steam...
-
Max lvl. 12 mi přijde docela málo... To bude zcela jinej systém než BG2? Tam byl max level tuším tak 31. Jelikož jedu mágy za každou cenu, jde mi hlavně o to jestli tam budou chuťovky jako timestop nebo dragons breath 😉
-
-
Nevim jak ve hre ale v 5e ty kouzla jsou http://dnd5e.wikidot.com/spells
edit: pricemz lvl 9 spells napr sorceror dostane na lvl 17 .. aha
-
-
Inými slovami tu si užiješ kúzla max do 6. stupňa (čo korešponduje s tým, že na 12. level zdvihli úroveň, aby kúzelníci mali prístup k Chain Lightning alebo Otto's Irresistible Dance)
-
-
asi plánujou pokračování nebo rozšíření pro další levely. Původní BG1 bylo asi jen do pátého levelu, a BG2 pak tuším do dvacatého, až rozšíření BG2 k tomu přidalo epické levely.
-
-
2 edícia AD&D mala hlavne úplne iný level progress. Žiadne škálovanie skúseností za zabité potvory podľa levelu a každé povolanie malo svoju vlastnú stupnicu. Pre porovnanie, maximum skúseností v BG1 bolo 89 000, a v BG 2 skoro 3 milióny :)
Podľa pravidiel by si mal byť na levely 20 už niečo ako malý boh (a myslím, že oficiálne je to dokonca maximum, čo môžeš mať) :)
-
-
Jo, jsou to hodně jiná pravidla. I v 5e je možné jít přes 20 úroveň, ale v základních pravidlech to není moc rozepsané, jen takové návrhy. Určitě to vylepšuje nějaké rozšíření, ale v těch se moc neorientuju. A jo, na 20. úrovni jsou postavy opravdu dost mocné.
12. úroveň je ale docela dobré dělítko, kdy jsou postavy už docela silné, ale zdaleka ne všemocné. Pro možný další díl je to rozumné číslo.
Dragon's Breath je v 5e kouzlo druhé úrovně (akorát z rozšíření, takže nevím, jestli ho do BG3 zapracují). Time Stop je stejně jako v AD&D 2e kouzlo deváté úrovně, což se s 12. úrovní postavy nepotká.
-
-
-
-
Dufam ze dovtedy stihnem vsetky achievementy v Dave the diver, ktore nechapem preco si tu na games.cz zatial nikto nevsimol na Steame😁
-
-
Ale všimol :)
-
-
Kdyby někdo hledal Half elf Wild Magic sorcerera do party, dejtě vědět :)
-
"...průchodem hrou vás bude provázet přes 170 hodin filmečků"
To jsou fakt filmečky (což chápu jako předrenderované video) nebo jde jen o in-engine cutscény?
-
-
Uplne vse vcetne in-game cutscen treba pri dialozich a podobne.
-
-
Doufám, že pojede na SteamDecku.
-
-
Mělo by. Ale je to macek (150 GB) a vzhledem k tomu, jaké problémy mají se zprovozněním na XBox Series S, tak to na Steam Decku bude hodně natěsno s výkonem.
-
-
Jako nevím jestli mám být rád nebo být naštvanej, že moje volno v práci je mi teď k prdu, ale zase si to zahraju o měsíc dřív.
-
-
Tak spíš rád, že nepromarníš volno v práci hraním hry 😉
-
-
Tak se budu flákat jiným způsobem, jaký je v tom rozdíl?
-
-
No já třeba hraju fakt moc, ale v životě by mě nenapadlo marnit volno z práce hraním hry, kterou můžu hrát prakticky kdykoliv jindy.
Ale samozřejmě je to tvůj volný čas se kterým si dělej co chceš. Jen to byl můj názor toť vše 😉
-
-
To jo, to bych mu taky nepřál, aby strávil volnej čas svým koníčkem. Ještě tak blbým jako jsou hry.
-
ok boomer
-
-
Ke?
-
-
-
-
chytrý tah od Larianu. Kolik už her si pokazilo prodeje tím, že jejich vydání kolidovalo s vydáním jiných her. Napadá mě např. Elex II, který vydali v době kdy vyšel Elden Ring. Každopádně na BG III se moc těším. Žádné spoilery, žádný powergaming, jen čistý role-play. Doufejme že to bude alespoň tak dobré jako DOS2. Hrát to ale stejně budu až později, v zimě až bude venku tma
-
-
co Elex II, Horizon za stovky milionů dolarů šel proti Elden Ring, dopadlo to tak, že Horizon šel do bundlů s PS5, jinak jsi v té době PS5 ani nekoupil.
-
Jj. Mám to stejně. Těším se též v zimě, ale až bude venku čeština. Snad Vánoce.
-
-
plati pořad ze ji Lariani pridaji do hry, myslite ze to bude platit i pro konzole?
-
-
Zdravím. Tady vám určitě odpoví
https://prekladyher.eu/vlakno/baldurs-gate-3.2145/page-7
-
-
-