Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Dobrý tah s posunutím. Jen si radši pár dnů počkám na prvni ohlasy hráčů na bugy. Z principu nechci nakupovat nedodělané hry.

• zanek.s

Zdravím. Tady vám určitě odpoví 

https://prekladyher.eu/vlakno/baldurs-gate-3.2145/page-7

• Gulivera84

plati pořad ze ji Lariani pridaji do hry, myslite ze to bude platit i pro konzole?

• uher

No já třeba hraju fakt moc, ale v životě by mě nenapadlo marnit volno z práce hraním hry, kterou můžu hrát prakticky kdykoliv jindy.

Ale samozřejmě je to tvůj volný čas se kterým si dělej co chceš. Jen to byl můj názor toť vše 😉

• iSpirit

co Elex II, Horizon za stovky milionů dolarů šel proti Elden Ring, dopadlo to tak, že Horizon šel do bundlů s PS5, jinak jsi v té době PS5 ani nekoupil.

• Alešovi se orosilo čelo... 🙂

• Jez3vec

Tak se budu flákat jiným způsobem, jaký je v tom rozdíl?

• KrPa

uz ted jim davam +1 v hodnoceni hry, pro vetsinu vydavatelu na pc existuje pouze steam...

• zanek.s

Jj. Mám to stejně. Těším se též v zimě, ale až bude venku čeština. Snad Vánoce. 

• Jo, jsou to hodně jiná pravidla. I v 5e je možné jít přes 20 úroveň, ale v základních pravidlech to není moc rozepsané, jen takové návrhy. Určitě to vylepšuje nějaké rozšíření, ale v těch se moc neorientuju. A jo, na 20. úrovni jsou postavy opravdu dost mocné.

12. úroveň je ale docela dobré dělítko, kdy jsou postavy už docela silné, ale zdaleka ne všemocné. Pro možný další díl je to rozumné číslo.

Dragon's Breath je v 5e kouzlo druhé úrovně (akorát z rozšíření, takže nevím, jestli ho do BG3 zapracují). Time Stop je stejně jako v AD&D 2e kouzlo deváté úrovně, což se s 12. úrovní postavy nepotká.

• danny_the_hound

Inými slovami tu si užiješ kúzla max do 6. stupňa (čo korešponduje s tým, že na 12. level zdvihli úroveň, aby kúzelníci mali prístup k Chain Lightning alebo Otto's Irresistible Dance)

• danny_the_hound

2 edícia AD&D mala hlavne úplne iný level progress. Žiadne škálovanie skúseností za zabité potvory podľa levelu a každé povolanie malo svoju vlastnú stupnicu. Pre porovnanie, maximum skúseností v BG1 bolo 89 000,  a v BG 2 skoro 3 milióny :)

Podľa pravidiel by si mal byť na levely 20 už niečo ako malý boh (a myslím, že oficiálne je to dokonca maximum, čo môžeš mať) :)

• tuco

Nevim jak ve hre ale v 5e ty kouzla jsou http://dnd5e.wikidot.com/spells

edit: pricemz lvl 9 spells napr sorceror dostane na lvl 17 .. aha

• medveddd

To jo, to bych mu taky nepřál, aby strávil volnej čas svým koníčkem. Ještě tak blbým jako jsou hry. 

• ales.smutny

Ale všimol :)

• asi plánujou pokračování nebo rozšíření pro další levely. Původní BG1 bylo asi jen do pátého levelu, a BG2 pak tuším do dvacatého, až rozšíření BG2 k tomu přidalo epické levely.

• Hidden

Uplne vse vcetne in-game cutscen treba pri dialozich a podobne.

• Max lvl.  12 mi přijde docela málo... To bude zcela jinej systém než BG2? Tam byl max level tuším tak 31. Jelikož jedu mágy za každou cenu, jde mi hlavně o to jestli tam budou chuťovky jako timestop nebo dragons breath 😉

• Jevo83

Dufam ze dovtedy stihnem vsetky achievementy v Dave the diver, ktore nechapem preco si tu na games.cz zatial nikto nevsimol na Steame😁

• KronosDeret

Kdyby někdo hledal Half elf Wild Magic sorcerera do party, dejtě vědět :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit