Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Smankote, co je to za sragorinu? To ma byt akoze veleospevovane Crysis 3??? To snad nie... Takze, zatial sa zda, ze kompletne vsetko vyvojari dosrali na jednotku s hviezdickou. Len tak dalej, mily CryTek. Ved vy si tymto sposobom jedneho dna narazite cumak... A to PORIADNE! *16*
  • na toto sa da povedat len toto... http://hahgay.com/
  • karliczekk23
    Marketing a zase jenom marketing, kvalita produktu se opět posouvá na vedlejší kolej.
  • Dnešní věčně remcající hráči si Crysis 3 vůbec nezaslouží. Naštěstí podobu herního průmyslu určují mladí kteří mají vkus a vědí co chtějí. Pokračujte ve vydávání skvělých her a nepolevujte drahá EA celé games vám přeje hodně štěstí
    • nekromant33
      Hate proti EA je v mode, stejne jako proti CoD. Z diskuzi to vypada ze ty hry, co ted vychazi nikdo nehraje, nechce, nelibi se nikomu atd, ale lidi v diskuzi netvori ani promile hracu, zadnej vydavatel si nelajsne vydat neco co lidi nechteji, ostatne prodeje tehle "sracek", na ktery "vsichni" nadavaj, mluvi za vse
      • calwin
        osobne som od modern warfare 2 COD už nehrával a ani mi nechýba pretože je to len a len recyklácia... a nemyslím si že to je z dôvodu "pózerstva" skôr je nás viac takých ktorí sa už na to nedokážu dívať... a ak to ľudia kupujú? tak nech to kupujú... ja budem stále mať svoj názor ktorý na diskusiách voči týmto hrám prejavím a tieto hry budem naďalej ignorovať... ak herné štúdio neskrachuje tak nech robí to čo konzumenti chcú... od toho sú tu aj iné štúdiá
    • Bohužel ačkoli jeho řeči nikdy nemusím, tak má pravdu ten chlapec. (Druhá věc je teď jestli to je provokace nebo to je opravdu jeho názor *1* ) Je to zbytečný HYPE zase, protože to dělá EA ano EA nemá nikdo rád ale Crysis je prostě dobrá hra obzvlášť ta 3 bude pecka poučili se z dvojky a nebude to určitě špatné... ba naopak.
    • Co ty trolly na tom tak baví? Najdi si holku... *7*
      • Asi tak... :)
      • Troll? Cože na této diskuzi je zase nějaký troll, okamžitě mu dejte ban at neruší nás slušné přispěvatel.
  • Lukyz
    Až budu chtít odrovnat nějakýho epileptika tak mu pošlu link na tohle video *1*
  • zx_spektrum
    1:02 "The next evolution of the premier sandbox shooter."
    Možná jsem něco přehlíd, ale Crysis nikdy nebyl sandbox, ne?
    • Když přimhouřim obě oči, tak se to dá použít u FarCry a Crysis 1. Jinak pokud to vezmem doslova jako "pískoviště", ve smyslu "hrej si, tu máš kohouta", tak to splňuje snad jenom Minecraft *3*
  • me tam spis vadi ze tam opakujou posledni dobou v tech trailerech ty samy sceny a jeste to nekdy vypada docela smesne (prehnanej "hero") chtelo by to ty kousky co prophet dela trosku usadit na zem a dat tomu trosku vic uveritelnosti ono by to pak tak blbe nevypadalo (viz scena z tlupou mimozemstanu)
    • pochop odkdy se tohle dostalo na konzole uz je to jen parodie, prodava se to skvele protože tohle maji konzolisti radi
  • Keyz
    Doufám,že tam nebude moc přerušování akce.Naprostá komedie je když něco sestřelím vím kam to spadne a hra se prostě zastaví a ukáže mi jak to spadlo a jak to všechno okolo zdemolovalo.Jinak bych to asi nepochopil...
    To je jak ty moderní americké dokumenty kde 20X opakují to samé jak pro blbce.
    Ukáží jak někdo někoho zničil pak hudba a pak to znova opakují kdybych to náhodou vypustil z hlavy.Tohle u starších skvělých dokumentů nebylo.Tam se řeklo co se stalo jednou a hotovo.
  • Pokud to bude stejná srač*a jako předchozí díly, tak už opravdu nekupuju.

Já říkal furt že Crytek by měl pracovat jen na grafice, protože hry mu moc nejdou. Je sice hezké že opět udělají hru, kterou na plné detaily rozjede minimum PC, ale nerad bych aby to dopadlo stejně jako u jedničky, kterou jsem v podstatě používal jako benchmark...
    • Minimum PC ? Hrál si BETU ? Já nemám žádný šunt PC ( za 15 000 )a rozjedu to na Normální až vyžší. Grafika CRYSIS 3 je opravdu super, ale zase tu je to ALE.... Ještě aby to bylo dobré po hratelnosti.
  • Můžete mi prosím někdo polopatě vysvětlit kam se hlavní příběhová linie dostala? 1. i 2. díl jsem samozřejmě hrál, ale proč je z Big Apple jedna velká džungle a promenádují se tam emzáci? Vždyť na konci druhého dílu snad přišli na způsob jak s nimi zatočit, ne? Přijde mi to, jako bych pod značkou Crysis dostal už úplně jiný "film", než na který jsem původně "do kina" zašel. Metafory jak hadra, já vím. Snad to je pochopitelné.
    • snad propagace drog by mela byt zakazana, ja dostal ban i za menší veci :(
      • Já jsem spíš odstrašující příklad toho, co hrůzného s Vámi drogy mohou udělat *3*
      • neviem ci to bola propagacia
        keby som mal nick : biely muz, bola by to propagacia rasizmu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit