Přejít na výpis diskuzí
Děla, kladiva, rotačáky a další vercajk ze Serious Sam 3
28.10.2011 | levis
23 příspěvků
-
Jen jeste doplnim, ze ten laserovy bic je podlle me celkem evidentni parodie na bulletstorm.
-
zapominas na fakt ze SS byl vzdycky taky o parodovani filmu a ostanich her. Nedivil bych se kdyby tam autori zaradili i parodie na COD a podobvne hry, coz by vysvetlovalo i tu pusku s kolimatorem.
-
tak ty reklamy aspon posunte na horni cast videa. at na tu s*acku neklikam pokazdy co se chci nekam posunout nebo si to video stopnout.
-
Kooperačka bude zase největší nářez *5*
-
Tak jo.
-
JEDINY CO ME PRIJDE NOVE JE TEN LASEROVY BIC NA KONCI, ale mozna to bylo uz i nekde v predchozich dilech, ty posledni jsem nehral, jen SS, a SS SE, 2ku uz ne a ty HD reedice taky ne, ale zbrane jsou porad stejne.
-
Buehehe, vypnout mozek, stisknou left mouse button a jen se otacet :-D ... Sam se nam vratil v plne sile.
-
začínam mať trochu zmiešané pocity, zbrane sú dobré ale keď som videl nejaké gameplay ukážky tak nemohol som sa ubrániť pocitu že sa pozerám na nejaký mod ku CODu. Architektúra prostredia je súčasná a nezaujímavá, i zbrane pôsobia príliš moderne a "obyčajne".. osobne považujem za chybu nahradiť revolver D.E. alebo tommy gun nejakou modernou útočnou puškou s kolimátorom. vlastne cele tô pôsobý ako dnešný šedý priemer. Ale ono už SS2 ukázal, že to začína smerovať do pr***. Preč sú časi SS:first a second encounteru s úžasným starovekým prostredím (mezopotámia,mezoamerika alebo Egypt) a otvorenými scenériami na ktoré človek len tak nezabudne. SS3 na mňa pôsoby nudnejšie, koridorovejšie s menším počtom nepriatelov... jednoducho príliš súčasne.
-
Pro jistotu podotýkám, že tato zbraň byla už v předchozím Serious Samovi...
-
ked vidim tych bomberov co na teba bezia s dvomi bombami tak ma dviha zo stolicky....idem rychlo prehaladavat CDcka do pivnice......
-
obávam sa, že ty si nehral ani jedno *7*
-
jojo to bude rezba.Konecen vychazeji ty prave hity pres vanocema.Uz se tesim *4*
-
Tak jestli vám Serious sam připomíná Duka, tak to jste nehrál asi ani jedno.
-
Taky bych radsi tommygun nez ten assault rifle,ale jinak paradni vyber.
-
Tohle vypadá na velmi Serious oddechovku *3*
-
Oldschool *14*
-
serious mi pripomina takovyho duka.
-
Ten kanón má u mňa titul najcool príručná zbraň v akčných hrách za hodne dlhú dobu dozadu *3*
-
Velice pekny a siroky vyber :)
-
MUHEHE už se těším.