Přejít na výpis diskuzí
Dělá oblek muže, nebo naopak? Video z Crysis 3 vám napoví...
30.1.2013 | Petr Poláček
38 příspěvků
-
jestli tohle ma vyjit za 14 dnu tak to lol, hra totalne zabugovana, optimalizace nic moc, hra vypada špatne, hunter mod totalni nuda ten druhy je taky blbost proste kravina
-
Duku! ty žiješ!
-
hra je super (svoje dojmy jsem psal někde v minulém článku), ale co takhle se místo motání dokolečka věnovat i jiným hrám? třeba Path of Exile? od 23.1. jede open beta a o hře ani ťuk... přitom si myslím, že by zasloužila minimálně tolik pozornosti, co Crysis 3...
-
-
Dete do pr*ele uz s tim path of exile ktery uz je deset let open beta a porad je to totalni sh*t
-
-
not sure if troll or just asshole...
-
-
-
na tom videu se mi líbí, že jsou tam prvky z Crysis 1 jako ničení zdí a ufonská zbraň ale chtělo by to mít více možností obleku jako v crysis 1
-
-
Nepamatuju si že by oblek v Crysis 1 měl o mnoho víc možností než v Crysis 2(soudím že oblek v Crysis 3 se ovládá podobně nebo stejně jak v Crysis 2). Co si jen pamatuju tak že byl těžkopádnější na ovládání.
-
-
Moje zazitky z bety: Crash Site (TDM + Capture the point) je ultra nuda a už viděno/hráno 25x v jiných hrách a Hunt mod je naopak velka zabava, ale jen kuli jednomu modu to nema cenu kupovat (singl bude stejne "blbej" jako ve dvojce, myslim *15* )
-
no ja ma Q6600 3.4Ghz 6Gb ram 950Mhz ati 7850 1Gb lehce pretocenou (1050 a ram 1300)
a jedu to na full jen stazeni AAA na 2x.
v rozliseni 1680x1050
takze cca narocny jako Metro 2033.
tim sem chtel jen ric ze neni za potreba nejakej trhac asfaltu... -
Tak hral som betu, a ano, tato hra vyzera naozaj tak, ako na tomto videu, ak mate na to železo a ešte pretatovane, šak dnes sa da slušna grafa kupiť za 250€ a procak stači aj starši, ak si tohto roku kupim hru, tak určie tuto...
-
těším se moc. C2 mne i přes svou linearitu bavila mnohem víc než všechny BF a COS.. A jednička? Bomba.. A farcry jsem dohrál asi 4x. Prostě kluci z Cryteku střílečky umí na jedničku a ještě jsem se u žádné nenudil. Což se o jejich pokračovatelích v UBI co dělali FC2 a 3 říct opravdu nedá..
CRYtek dělá čistou akci. Strhující. -
-
Navyše ja osobne obdivujem študio, čo posuva vyvoj hier dopredu, aj ked robi hru na viacere platformi, a aj ked je to viac menej graficky vyvoj, drviva vačšina sa jednoducho pohodlne vezie v trende.
-
-
Takovej Master Chief v NY, no. *15*
-
Ti alieni musí být strašně frustrovaní...