Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě ty videa přijdou strašně hloupý, něco ve stylu "já být tvrdý muž", takový strašně prvoplánovitý obyčejný, už ten název 7th wonders of crysis a je to jedna pi****na za druhou.
    Jako pro masu to je asi "cool" je a já jim to nezazlívám, propagace a reklama to je vůči cílovce asi účinná, ale mě to fakt přijde hloupé a tupé (čiště tyhle "wonders videa", na crysis 3 se čistě kvůli prostředí celkem i těším). Jsem sám komu tyhle videa přijdou strašně hloupí a snažícíse marketingově z ničeho vymlátit něco??
    • Taky mi přijdou tyto videa trapný. Ale to je tím, že já mám radši opačnou situaci. Kdy hráč je slabej a jde proti silnějším nepřátelům. Takže trochu myslet, trochu stealth, trochu taktika a tak. A na videu je celou dobu na "otevřenym" prostranství a oblek ho drží na živu. Nemluvě o tom, že nepřátelé jsou fakt dementní, což se dá omluvit předpokladem, že je to promo video a je to na easy nebo ještě snažší.

Mě tam zaujala taková drobnost. Proč, když je to takovej super oblek, natahuje tu brokovnici tak dlouho? A ještě se na ní pokaždý musí podívat z boku.:) Já, nebo asi kdokoli, bych dokázal vystřelit 3x než on nabije další náboj. Ale to už je takový hnidopišství. A luk se mi opravdu nelíbí, ani jeho držení. Asi tak, jako v gangsterkách drží pistoli "naležato", protože tak to drží frajeři.

Grafika se mi líbí hodně, ale to nestačí k tomu, abych si to koupil. Radši dám ty peníze za nový Metro.
      • vsak si muzes zvednout obtiznost ;)
    • me to spis prinde jako kdyz ukazujou lidem co v zivote nehrali crysis o cem ten oblek je *1*
      • A mě spíš příjde, že ani nic nového vytvářet nechtějí, EA končí licence od Cryteku právě třetím Crysis, a to co předvádí EA GAMES u většiny her posledních několik let se dá jednoznačně nazvat recyklací starého materiálu, často pokusem o zjednodušení herních mechanik. Navíc Crysis 3 mě ani v nejmenším nepřipadá jako návrat k "původním hodnotám" Crysis 1, zatím se podle mého názoru profiluje jako horší následovník Crysis 2.
        • No popravdě on ani ten Crysis 2 za moc nestojí... *9* Nějak se ani nemám k tomu ho dohrát
          • Já si koupil Crysis 2 tak dva dny zpátky a už ho mám skoro dohranej. Ono hra je to dobrá ale jsme rád že jsem za to nedal plnou cenu. A co jsem zkoušel Multiplayer tak je to scifi CoD( ale to nutně neznamená že je to spatně).
  • God-of-War
    Tak už ukázali celou hru??
    • deridon
      ještě titulky chybí
  • Grafika hezká, ale nevychutnám si ji na Very Hight. Po BETĚ jsem rád že to rozjedu tak na střední až vyžší a to nemám ledajakou šunku PC. Na druhou stranu to vypadá hezky i na Střední *3* . Videa jsou hezky udělané, ale taková hra přece v reálu vypadat nebude... Je to upravené, vyhlazené jenom proto aby nalákali lidi. Chápu, že tenhle titul potřebuje reklamu, ale nemám rád, když zblbnou lidi krásnou grafikou a pak spousta lidí si pak stěžuje, že to takové krásné není... Ale musím pochválit to, že se ve hře nachází velký arsenál zbraní i pro menší až větší armádu *3* . Strašně se těším na mimozemské zbraně, které vypadají opravdu BOMBASTICKY ! Co mě ale zaráží je ta inteligence těch emzáků ! Je jich na bitevním poli více než 4 a 1 chlápek v Nanoobleku a oni jak by si ho ani nevšímali ! Vdyt má pomalou brokovnici a oni mimozemské kulomety a nic, konec, nereagují, to mají snad LAGY a zkraty v palici ?! No nevím - hra se mi vskutku graficky líbí... Rozhodně se těším, ale na nízkou a na střední obtížnost mě do toho nikdo nedostane. Já chci opravdový HARDCORE jako správný hráč chci správnou výzvu jelikož poslední dobou umělá inteligence stojí za prd *3* !
    • z těma vymazlenejma screenama a videama mi to přijde přesně jako Codies *3*
    • MrSanta
      Tohle není klasické gameplay video. Je to prostě filmeček v herním enginu udělaný podle určitého scénáře. Takže žádná umělá inteligence nepřátel se tam nemá jak předvést.
  • Ti alieni musí být strašně frustrovaní...
  • Co hrac to intelektual a ve vysledku je rok co rok ta nejstupidnejsi pi..vina take nejprodavanejsi hrou roku. *8*
  • těším se moc. C2 mne i přes svou linearitu bavila mnohem víc než všechny BF a COS.. A jednička? Bomba.. A farcry jsem dohrál asi 4x. Prostě kluci z Cryteku střílečky umí na jedničku a ještě jsem se u žádné nenudil. Což se o jejich pokračovatelích v UBI co dělali FC2 a 3 říct opravdu nedá..
    CRYtek dělá čistou akci. Strhující.
    • Navyše ja osobne obdivujem študio, čo posuva vyvoj hier dopredu, aj ked robi hru na viacere platformi, a aj ked je to viac menej graficky vyvoj, drviva vačšina sa jednoducho pohodlne vezie v trende.
  • Tak hral som betu, a ano, tato hra vyzera naozaj tak, ako na tomto videu, ak mate na to železo a ešte pretatovane, šak dnes sa da slušna grafa kupiť za 250€ a procak stači aj starši, ak si tohto roku kupim hru, tak určie tuto...
  • NonSuch
    to je zase marketingovy blitzkrieg!
  • Magister_Peditum
    Takovej Master Chief v NY, no. *15*
  • BoB.2
    Proč se to takhle nehraje i ve skutečnosti ve hře? *9*
    • lol, prave ze hraje.. :) ale muzes take behat dokola a hledat dvere :D jako v ostatnich FPS
    • Nemůžu soudit Crysis 3 , ale Crysis 2 se dá takhle podobně hrát akorát se sem tam musí nabít energie v obleku a samozřejmě se potom víc umírá než když zvolíš 'taktičtější' postup.
    • God-of-War
      Protože Crysis 3:)
      • BoB.2
        Já myslel že protože bagr.
        • Ale já hraju naprosto přesně jako na tom videu. Hold kdo umí ten umí a kdo neumí *1* (dobře no tak si stěžuje v diskusi)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit