Přejít na výpis diskuzí
Dělá oblek muže, nebo naopak? Video z Crysis 3 vám napoví...
30.1.2013 | Petr Poláček
38 příspěvků
-
Duku! ty žiješ!
-
na tom videu se mi líbí, že jsou tam prvky z Crysis 1 jako ničení zdí a ufonská zbraň ale chtělo by to mít více možností obleku jako v crysis 1
-
-
Nepamatuju si že by oblek v Crysis 1 měl o mnoho víc možností než v Crysis 2(soudím že oblek v Crysis 3 se ovládá podobně nebo stejně jak v Crysis 2). Co si jen pamatuju tak že byl těžkopádnější na ovládání.
-
-
hra je super (svoje dojmy jsem psal někde v minulém článku), ale co takhle se místo motání dokolečka věnovat i jiným hrám? třeba Path of Exile? od 23.1. jede open beta a o hře ani ťuk... přitom si myslím, že by zasloužila minimálně tolik pozornosti, co Crysis 3...
-
-
Dete do pr*ele uz s tim path of exile ktery uz je deset let open beta a porad je to totalni sh*t
-
-
not sure if troll or just asshole...
-
-
-
no ja ma Q6600 3.4Ghz 6Gb ram 950Mhz ati 7850 1Gb lehce pretocenou (1050 a ram 1300)
a jedu to na full jen stazeni AAA na 2x.
v rozliseni 1680x1050
takze cca narocny jako Metro 2033.
tim sem chtel jen ric ze neni za potreba nejakej trhac asfaltu... -
Moje zazitky z bety: Crash Site (TDM + Capture the point) je ultra nuda a už viděno/hráno 25x v jiných hrách a Hunt mod je naopak velka zabava, ale jen kuli jednomu modu to nema cenu kupovat (singl bude stejne "blbej" jako ve dvojce, myslim *15* )
-
Už se ani nepamatuju, kdy jsem viděl ubožejší a trapnější video *11* A ještě se pod to někdo podepisuje. Stvořit já něco takového, tak rok nevylezu ven mezi lidi... Ježiši, a ty kecy... *6* Upřímně nechápu, cose na tomhle může někumu líbit (tím myslím i celou hru).
A abych nezapomněl, proč ten luk drží tak divně?! I natahování tětivy... Je mi jasný, že to má být asi nějaký supr sajfaj lučítko, ale to držení vypadá hrozně... mno...ehm... dementně *14*
Jak tam kdesi kdysi měli to "maximum game", spíše "maximum graphics! gameplay and fun? SHUT UP!" -
-
jelikož se držím zásady být slušný tak radši nenapíšu jaká slovíčka se mi po tvém příspěvku rojila v hlavě *1*
-
No tak to tě tu asi tak rok neuvidíme.
-
Rikas rok? A ty sis precetl co si prave pustil mezi lidi? Tolik moudra v jednom prispevku, nevim nevim zda to zdejsi citatele vse najednou vubec poberou?! *6*
-
-
jestli tohle ma vyjit za 14 dnu tak to lol, hra totalne zabugovana, optimalizace nic moc, hra vypada špatne, hunter mod totalni nuda ten druhy je taky blbost proste kravina