Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    Duku! ty žiješ!
  • na tom videu se mi líbí, že jsou tam prvky z Crysis 1 jako ničení zdí a ufonská zbraň ale chtělo by to mít více možností obleku jako v crysis 1
    • Nepamatuju si že by oblek v Crysis 1 měl o mnoho víc možností než v Crysis 2(soudím že oblek v Crysis 3 se ovládá podobně nebo stejně jak v Crysis 2). Co si jen pamatuju tak že byl těžkopádnější na ovládání.
  • hra je super (svoje dojmy jsem psal někde v minulém článku), ale co takhle se místo motání dokolečka věnovat i jiným hrám? třeba Path of Exile? od 23.1. jede open beta a o hře ani ťuk... přitom si myslím, že by zasloužila minimálně tolik pozornosti, co Crysis 3...
    • Dete do pr*ele uz s tim path of exile ktery uz je deset let open beta a porad je to totalni sh*t
      • not sure if troll or just asshole...
  • no ja ma Q6600 3.4Ghz 6Gb ram 950Mhz ati 7850 1Gb lehce pretocenou (1050 a ram 1300)

a jedu to na full jen stazeni AAA na 2x.
    v rozliseni 1680x1050

takze cca narocny jako Metro 2033.
    tim sem chtel jen ric ze neni za potreba nejakej trhac asfaltu...
  • Moje zazitky z bety: Crash Site (TDM + Capture the point) je ultra nuda a už viděno/hráno 25x v jiných hrách a Hunt mod je naopak velka zabava, ale jen kuli jednomu modu to nema cenu kupovat (singl bude stejne "blbej" jako ve dvojce, myslim *15* )
  • Už se ani nepamatuju, kdy jsem viděl ubožejší a trapnější video *11* A ještě se pod to někdo podepisuje. Stvořit já něco takového, tak rok nevylezu ven mezi lidi... Ježiši, a ty kecy... *6* Upřímně nechápu, cose na tomhle může někumu líbit (tím myslím i celou hru).
    A abych nezapomněl, proč ten luk drží tak divně?! I natahování tětivy... Je mi jasný, že to má být asi nějaký supr sajfaj lučítko, ale to držení vypadá hrozně... mno...ehm... dementně *14*
    Jak tam kdesi kdysi měli to "maximum game", spíše "maximum graphics! gameplay and fun? SHUT UP!"
    • jelikož se držím zásady být slušný tak radši nenapíšu jaká slovíčka se mi po tvém příspěvku rojila v hlavě *1*
    • No tak to tě tu asi tak rok neuvidíme.
    • Rikas rok? A ty sis precetl co si prave pustil mezi lidi? Tolik moudra v jednom prispevku, nevim nevim zda to zdejsi citatele vse najednou vubec poberou?! *6*
  • jestli tohle ma vyjit za 14 dnu tak to lol, hra totalne zabugovana, optimalizace nic moc, hra vypada špatne, hunter mod totalni nuda ten druhy je taky blbost proste kravina

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit