Přejít na výpis diskuzí
Dělejte si poznámky aneb tutorial Take On Helicopters
11.10.2011 | Aleš Smutný
19 příspěvků
-
Tak jsem si psal poznámky, až jsem počmáral celou A4...nakonec jsem zjistil, že ty poznámky jsou v angličtině a mám strach z výšek *7*
-
Teda ale s tou ľavou rukou by mal ísť k doktorovi *5*
-
při videu jsem usnul....
-
-
suhlasim, hrozne nudne video ..ani som to nedopozeral.
-
-
Nechápem... čo akože čakáte od pilotnej inštruktáže??? Si to pletiete s CODom deti...
-
-
treba aspon nakej vtipek nejak to ozivit, uceni cehokoliv nema/nemusi byt nuda kdyz mate dobreho ucitele...
-
-
-
lebo sa tam nestriela a nevybuchuju picoviny vsade naokolo ?
-
-
Ne, protoze je docela nuda se 3 min. divat jak nekdo jenom sedi ve vrtulniku a nic se nedeje....a s prominutim jdete do pr*dele, to musite hned urazet aniz by jste o me neco vedeli a mit trapny debilni pripominky o detech a podobne? Me je 20, COD je sracka, simulatory mam celkem rad a Take On Helicopters vubec nezatracuju.... jenom jsem napsal, ze to video je nudny proboha!!! A vy se z toho muzete hned pos*at.... :-/
-
-
doporucuji projit si instruktazni mise z DSC Warthhog A-10C :)
-
co mas hned kramy? slusne som sa ta opytal (a nemusis mi vykat ,som len o 4 roky starsi)
ako si ocakaval ze sa v cistokrvnom simulatore startuje vrtulnik ? LB+X a letis ? -
-
A co nachapes na tom ze to video je NUDA? To ze nestaci zmacknout W a vrtulnik leti neznamena, ze tu instruktaz musi delat "uspavac hadu"!!!
-
-
a jake simulatory si hral moj? Vies aka je spravna startovacia procedura v k50 alebo a10? Pripadne si aspon vdiel video ako startuje stihacka ? Pochybujem, lebo to je vsetko, len nie nuda (pre niekoho kto ma rad simulaciu)
-
-
-
-
PaPaParáda! Snad se jim to povede.
-
1:59 si pekne rihne *2*
-
To bude legrace se snažit nastartovat bez pomocníků jako ve Flight Simulátoru.
-
aneb ten prehravac mi to nechce nacitat na 10mgbtovom connecte
-
-
mě na 12Mb taky ne... škoda... *7*
-
-
No tak to asi nebude rýchlosťou pripojenia, že... Ja mám blbé DSL a ide to v poho...
-
-
-
Když jsem koukal na tu MD pětistovku tak se mi vybavilo tohle:
http://www.youtube.com/watch?v=Oy81YP-q8R4&feature=related
Taková mise zřejmě v ToH nebude, co?