Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak tady čtu ty komenty o stažený betě tak ať se potom pcčkáři nedivý že jim nevychází hry a že některý pc verze zruší ea games ještě zruší pc verzi crysis 3 a budete brečet jak haranti
    • Bohužel máš pravdu je jedno jak si to odůvodnili ale je zajímavé kolik lidí se uchýlilo ke stažení. Takhle to začíná a potom to končí nářky proč zrovna ta a ta hra nevyšla na PC. Pokud vim tak PC demo vyjde 1.3. takže vymlouvat se na to že si to nemůžou před koupí vyzkoušet je k ničemu.
  • Aha.Tak demo,multiplayer....No to je zoufalost.Nejdriv jim nekdo z beta-testeru vynesl kyzeny titul a oni misto toho aby okamzite vydali odladeny singl demo,tak tohle.Jezisi,tomu nemuzu rist jinak,nez "posrali co mohli"Co se bety tyce,zabugovany samozrejme,ale nazory,ze je to horsi grafika nez jednicka muze rict jenom idiot,nebo blb s sesti dioptriema...
    • na konzolach to ma lepsi grafiku nez na PC *2*
      • To může říct jenom někdo, kdo nemá komp na to, aby to rozjel na slušný rozlišení *2*
      • Prosím? Myslíš jako v těch 720 pixelech na výšku. Aha tak to jo.....
        A MP je to co tyhle hry prodává na singlu už se dávno nevydělává. Pokud samozřejmě nepočítám hry jako ME2, Diablo3 atp.
  • ta hra je totalna petarda *8*
  • sice to pirati dali na net a ja si to stach ale ta hra je upe goooood grafika jak cip doporučuju vam to *3*
    • Jozef123
      A ten pirát sa volal Cevat Yerli *1*
    • no, ta Beta bude ještě rozdíl oproti finální verzi. Pokud chceš soudit betu, tak na první díl grafikou nemá. Finální verzi hodnoť až bude. PS: kdyby to vyšlo jako nová hra tak OK, jako pokračování Crysis mě to zklamalo, hodně konzolové...
      • Beta sla pouze pod dx9,takze finalni hra by mela vypadat minimalne jako prvni crysis.Jinak taky mi prijde ,ze nebyt nano obleku ,tak je to uplne jina hra co nema s crysis moc spolecneho.
        Celkem me zklamal ten priklon k vetsi arkadovosti a mensich linearnejsich map.
        Chapu,ze chteli zemnit prostredi,ale proc museli z toho udelat takovy koridor.Ach jo
    • To nedali na net pirati ale tester primo z cryteku :D
      • Urug
        a to z něho nedělá piráta?
  • ta hra libit se (^_^)
  • hmm .. co nevim jako ostatni ale na MP zrovna u Crysis zvedavy nejsem .. to nemohli udelat SP i MP demo at vime jestli koupit ...
    • tak demo je hlavne dulezity tim, ze si vyzkousis jak ti pujde hra
    • asi tak nějak, jednička se mi líbila příběhem, co jsem hrál Betu, tak příběh veškerý žádný...
  • Ti kdo si predobjednali u nejmenovaneho zahranicniho shopu uz hraji, staci stahnout instalator, spustit, kliknout na download a cekat az se cele demo stahne (skoro 3GB) a pak jen dat play :)

http://hotfile.com/dl/99236964/38aaaea/crysis_2_demo_installer.rar.html
    • je to len premenovany .bmp obrazok :)
    • Lituju zoufalců, kteří si tenhle bordel stáhli a spustili na svém PC.
      • ááá zavistivej majitel plejstejšnu :D
        • Spades
          aaa blb, co si prave zaviroval kompa :D
        • já sem třeba taky majitel stejšnuplej už od jedničky:) a tu betu ti fakt nezávidim, páč je to absolutně nehratelný. kupuju jedině na pleje:)
        • No tak vzhledem k tomu jaký s tim mají tady lidé problémy bych být tebou o závisti nepsal.
    • Když na to kliknu, napíše to "this program is too big to fit in memory"
      • taky mi to pise, ale pameti mam dost
      • Asi mas malo pameti
    • trolo
      mno na 64bit to nejak nefunguje *10*
      • Me taky ne, zkusil jsem to na notasu a tam to jde, ale ten je zase na tuhle hru slabej sakra
      • Je to 32bit verze, pro 64bit operacni systemy jsem to nesehnal, snad se to objevi pozdeji
        • *1* a kdyby tu nekdo predtim napsal ze to na 32bit verzi nefunguje. tak reknes co? ze to jede jen na 64bit *1* bych rek ze je to FAKE a takovy bordel si do PC ja nedam.
          • Ber nebo nech byt, tvuj problem. Z komentu na jinem foru to pry ani na xpckach nejde :D V kazdem pripade na me 32bit win7 to jede pekne v dx11, jen docela vysoke pingy na ty americke servery :(
            • Tak když to je americký obchod tak se dalo čekat že spustí jen servery v Americe, ale třeba se to ještě zlepší časem
          • na 32 bit. to nejde :D:D:D::D , FAKE jak prase!!!!
      • Ono to asi nefunguje vubec *1*
        • nejde to no, Stejně je to blbost nějaká.
          • Jde to, ale tahá to teď děsně pomalu :( nějakých 200kB/s max a jeste pred chvilkou to jelo 1MB/s. Mam 32bit visty
            • Pro tebe je 200kb/s hrozně málo ? To je moje max rychlost *1* *2* *5*
            • Mě to jede 750kilo což je max mojeho netu, snad taková rychlost vydrží
  • rancor1223
    MP demo? Kdo se prosil o MP demo? Já se těšil že ozkoušim singl (ne betu sem nezkoušel a zkoušet nebudu). No co se dá dělat holt počkám na full..
  • a jako na ps3 nic????? žádné demo?
    • přesně ... nemá ěkdo info o demu na tu moji tlustou bedýnku?
  • PS:Co navíc bude v tom Demu co v Bětě nejni?
    • Bojová zebra, přemejšlej trochu.
    • Lepsi grafika a funkcni MP *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit